Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Instrukcije 2

Jedva sam dočekao utorak i 16 sati da dođem kući. Supruga je bila već na poslu, a ja sam se otuširao i poručao, te sam sad čekao Luciju. Došla je sa knjigama, ali ih je odmah odložila na stol u kuhinji, pa smo otišli u dnevni boravak.

Bila je u lepršavoj haljinici i odmah me opkoračila, te mi sjela tako u krilo. Odmah me zagrlila uvalivši mi sise u dekolteu haljine pod nos. Ljubio sam ih, pa nju po vratu i onda smo se žvalili kao ludi. Kurac mi je rastao sam od sebe, a kad ga je osjetila samo se počela gnijezditi po meni trljajuči ga još jače. Ja sam joj zavukao ruke ispod haljine i došao do gaćica, te sam osjetio da su već lagano mokre, pa sam prstima ušao ispod njih i pomazio joj picu, a ona me veselo gricnula za uho i malo mi dahtala na njega, pa sam se sav naježio. Zatim mi je šapnula:

- Danas ga želim u guzi..
- Hmmmmm.. može.. -i ja sam tiho prošaptao, pa sam ju nastavio milovati po pici, a ona je sve jače i jače curila.

Zatim sam joj podigao haljinu preko glave, pa sam vidio da ne nosi grudnjak danas, a ona je odmah skinula bijele pamučne gaćice koje je nosila. Sad je gola bila predamnom, a ja sam ju namjestio da klekne na trosjed i stao iza nje, pa joj počeo lizati guzu i picu. Uzdisala je i stenjala, a ja sam se uspravio i gurnuo joj kurac u picu, te ju počeo lagano jebati, a njoj sam dao prst u usta i sad ga je cuclala i slinila po njemu, pa sam joj ga nakon toga počeo uguravati polako u guzu. Stenjala je malo, ali čim je prst ušao samo je duboko uzdahnula i malo se nabila prema meni ususret, tako da su joj i kurac i prst duboko ušli. Nakon minute sam ugurao još jedan prst i samo je zastenjala, a onda sam ih izvadio, malo pljunuo na šupčić i kurac izvukao iz pice, te ga stavio na ulaz u guzu. Polako sam ga gurao unutra i nije trebalo dugo da uđe cijeli. Iako je cvilila i stenjala, te dahtala kao parnjača, a suze joj curile niz obraze nije se odmicala. Dapače čak se nabijala prema meni da joj uđe čim dublje. Ja sam ju držao za bokove i zabijao joj ga dok je ona tiho cvilila, a iz pice joj je curilo po nogama. Nakon desetak minuta bušenja njenog uskog šupka počeo sam svršavati i puniti joj guzu spermom, a ispraznio sam se u par trzajeva. Zatim sam ga izvukao i sjeo kraj nje na trosjed. Ona se još malo hladila sa guzom u zraku, a onda se polako sjela i ona, pa se okrenula tako da joj glava bude u mom krilu.

Milovao sam joj kosu, a ona se igrala sa mojim kurcem, tj milovala je jaja i malo ga lickala, te ga ljubila po glaviću. Sad sam joj počeo milovati sise, pa se okrenula na leđa ostavivši svoju ruku na mom kurcu, a ja sam joj milovao sise i tvrde bradavice, te spuštao ruku niže prema pici. Uskoro sam došao do brežuljka i počeo joj trljati klit dok se nije počela trzati, a onda sam se uspravio i kleknuo iznad nje, te su joj sad moj kurac i jaja bili iznad glave, pa ga je privukla rukom i strpala glavić u usta i počela ga cuclati. Kad je očvrsnuo počeo sam ju lagano jebati u usta, a ona je određivala dubinu uboda držeći svoje ruke na mom trbuhu, dok sam ja bio sa glavom između njenih nogu i cuclao sam joj onaj kurčić od klita. Uskoro mi je kurac bio previše napet i izvukao sam ga iz njenih usta, pa sam ustao i došao joj između nogu, te kleknuo i sjurio joj ga do kraja u picu. Ona me zagrlila i primila se za moj vrat, pa je sad bila kao priljepak uz mene, ali sam joj ga svejedno uspijevao zabiti do jaja. Stenjala je ispod mene dok su jaja lupkala po njenoj guzi. Podigao sam ju sa trosjeda dok su joj ruke bile oko mog vrata, a kurac u njenoj pici, pa sam ju tako odnio u spavaću sobu.

Položio sam ju na krevet i zadigao joj noge na svoja ramena, te joj ga počeo zabijati do jaja u picu. Stenjala je sve glasnije i glasnije, a onda počela svršavati. Ja sam i dalje jebao bez stajanja, pa je sad još žešće svršavala i iz nje je špricalo kao ludo, pa ni meni nije trebalo dugo da i ja počnem ponovo svršavati i puniti joj picu svojim vrelim sjemenom. Tresla se kao luda na krevetu, a poslije mi je rekla da još nije doživjela takav orgazam.

Ostali smo ležati malo i dolaziti do daha, a onda sam ju poveo pod tuš da se osvježimo, te smo nakon toga otišli onako goli u kuhinju, pa sam nam skuhao kavu i sad smo sjedili za stolom. Pijuckali smo kavicu i pričali neobavezno o svemu, pa sam ju naposljetku upitao:

- Čemu su ti one trakice i gumice oko ruke? I zašto si u petak prebacila dvije sa lijeve na desnu ruku?
- Pa to mi je podsjetnik za ono što imam taj dan za napraviti, a kako šta napravim prebacim sa lijeve na desnu. A one dvije u petak.. -tu je malo zastala i zacrvenila se, pa nastavila tiho- .. jedna je bila za instrukcije, a druga za seks sa tobom..
- Aha.. -gledao sam ju sa smješkom- .. znači planirala si to..
- Aha.. od kad sam prvi put bila kod tebe.. samo nisam znala kako, a u petak sam se jednostavno prepustila, pa šta bude..

Smijali smo se tome kasnije, ali tada sam samo sjeo uz nju i ponudio joj da mi popuši kurac, a ona je to sa osuševljenjem prihvatila i sad je bila nagnuta u stolici prema meni, te mi dizala kurac iz mrtvih. Uskoro je bio tvrd i spreman za njenu picu, ali ga je ona željela popušiti do kraja, pa sam narednih desetak minuta uživao u njenom jeziku, usnama i zubima dok mi je pušila, lizala i gutala moj kurac. Kad sam počeo svršavati progutala je cijeli kurac i svršavao sam joj u grlo, a ona je sve gutala. Na kraju mi je oblizala glavić dok ga nije očistila od zadnje kapi sperme.

Poslije je otišla, ali smo se mi nastavili družiti i dalje, kad mi supruge nije bilo kod kuće, te je jednom donijela knjigu o Kamasutri, pa je željela da isprobamo sve u njoj. Naša veza je trajala punih pet godina dok nije završila fakultet, a onda se odselila van zbog posla, te se zna javiti mailom ili poslati razglednicu. Rekla je da je našla dečka, ali da joj fali seks sa mnom, pa bi voljela kad dođe na odmor da se nađemo i malo obnovimo instrukcije, a ja nisam imao ništa protiv. O tome ću vam pisati drugi put.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija