Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Internet avantura 2

Dopeljam ja Lidiju doma, nakon seksom provedene noći. Dođemo mi i uđemo k njoj u kuću. Ode ona u sobu da se presvuće i odemo u grad na kavu. Dođemo u kafić i ja naručim jedan \\\"Irish\\\" capuccino, a ona kavu s mlijekom. Tamo nas je dočekala njena najbolja prijateljica Lucija. Ona si je naručila sladoled. Razgovaraju one o provodu, kako se Lidija provela kod mene doma.

Tako njih dvije razgovaraju o seksu, kako bi bilo super isprobati seks u troje.
Pita mene Lucija da li bi ja htio seks u troje.

Odgovorim ja:
- Zašto ne? Nešto novo je uvijek dobro.Gdje ćemo probati i uprizoriti taj seks u troje? Kod tebe Lidija ili kod Lucije?

Lucija odgovori:
- Naravno kod mene.Nas dvije se uvijek seksamo kod mene. Znaš Marko, ona ti je inače lezba, ali kad je tebe upoznala, počela je sa dečkima malo eksperimentirati, ali si joj ti prvi. Želim te i ja probati u svojem krevetu.

I tako nas troje otišli kod Lucije na jedan dobar provod.
Prvo malo vino, pa malo pive i na kraju šampanjac. Naravno nitko nije bio pijan.
Otišle Lidija i Lucija pod tuš, a ja sam se njima samo pridružio.

Lucija je bila toliko lijepa, ljepša i od Lidije. Odmah sam svoju nabreklu kitu stavio u njenu malu, usku picu da je tako jako zajecala, da je u tom trenu svršila.
I tako ja nju karam i karam, a Lidija mi lizala jaja, toliko pohotno da sam u trenu svršio u Luciju.

Ali sam ju i dalje ševio. Sisao sam te njene savršene okrugle medene sise, čistu 3-ku. A ima toliko slatke i medene sise, da sam ih cijelo vrijeme sisao. A Lidija mi lizala jaja toliko dugo, da sam skoro opet svršio.

Nakon toga mi ga je malo polizala, pa ga je stavila Luciji u guzu. Bila je toliko lijepa a tako jako uska. Ševim ja ševim i svršim u guzu. Nakon toga smo otišli u Lucijinu sobu.
Bila ja ofarbana u nježnu roznu boju.

Odmah sam ju počeo masirati, a kako sam nju masirao, Lidiju sam ševio u guzu. Nakon sto sam svršio u njenu guzu, počeo sam ševiti i Luciju. Toliko sam ju jako ševio da sam svršio 3. put u tri minute.

Nakon toga me je počela toliko jako jahati da je u trenu svršila. I tako 4 puta.

Nakon toga me jahala i Lidija. Ona je u laganijem ritmu jahala, jer me jahala sa guzom.
Onda sam nju masirao, a Luciju ševio u picu. Ševio sam ju skoro čak 5 minuta.

Nakon toga su me i jedna i druga počele masirati. Malo tijelo, malo leđa, pa guzu i na kraju moj tvrdi penis. Njega su lijepo lagano masirale rukama, ustima, sisama, guzama i picama u koje sam svšsavao barem dva puta u svaku.

Počela me jahati Lucija koja je toliko jako željela dobar penis, da se nabijala na njega kao luda. Počele su se seksati, dirati i drkati jedna drugoj, a sa svojim slobodnim rukama su i meni drkale.

Stavim ja njega u guzu Lucije koja mi je bila okrenuta leđima. Svršio sam po tim lijepim leđima, a moju spermu je svu polizala Lidija koju sam ševio u pravu vrelu picu, u kojoj sam svršio čim sam ušao u nju. To je bilo toliko obilno da je Lucija skoro svu spermu polizala iz Lidijine pice.

Završno jahanje je bilo toliko dobro, da je Lucija htjela da i drugi dan ostanem kod nje i da se seksamo cijeli dan i cijelu noć.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija