Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Inventura

Kao i na početku ili kraju svake godine radi se inventura. Meni je inače bilo to najmrskiji dio godine i posla općenito. Pogotovo što je moje skladište imalo preko 3000 stavki, a sve neki sitniš. Najgore od svega što sam uvijek dobivao neke ljenčine na ispomoć i u komisiji.

- Samo ti sve prebroji i daj nam zapisnik, a mi ćemo doći kasnije -rekli bi i nestali u vidu magle, pa sam ostajao sam sa karticama robe i morao sam sam brojati sve stavke.

Nije da nisam znao šta ima u skladištu, ali nisam baš bio čovjek koji je vjerovao drugima po tom pitanju. Uglavnom, koji put sam bio ljut zbog toga, pa sam to ove godine i napomenuo direktoru, a on je samo slegnuo ramenima jer mu je bilo svejedno dok sve štima.

U takvom mračnom raspoloženju sam dočekao početak inventure. Sjedio sam u skladištu čekajući komisiju, a vidio sam kako se u upravu već naručilo izvana za pojest i popit, jer sam vidio dostavno vozilo iz jednog restorana. Na dvorištu nije bilo niti žive duše, a ja sam već sve složio i čekao sam samo komisiju da im dam papire. Uto su se otvorila vrata i ušla je Helena iz računovodstva. Pričekala je malo da joj se oči priviknu na polutamu skladišta, pa je krenula prema meni. Išla je onim svojim sexy hodom u visokim petama i suknjom iznad koljena, te sa hrpom papira u naručju koja je pokrivala njene bujne sise. Helena je bila nedostižan san mnogih muškaraca u ovoj firmi. Nikad se nije udavala, neki su pričali da ju direktor jebe svako toliko u svom uredu, ali nitko ništa nije mogao dokazati. Meni se sviđala, ali je bila ipak petnaestak godina mlađa od mene i još k tome obični skladištar mada sam sa svojom alatkom u gaćama mogao konkurirati i puno, puno mlađima od sebe.
Ustao sam sa stolice i pozdravio ju, te joj čestitao Novu godinu i poželio sve najljepše, a ona se sva rastopila od toga i sve je nešto bila umilna i draga, a onda sam ju upitao:

- Pa kako da ste došli ovamo Helena?
- Pa eto, ja sam ove godine komisija za inventuru -rekla je sa smješkom koji joj nije nikako silazio sa lica- jer je direktor prihvatio vaše opaske.
- A da? Mislio sam da ga nije briga.. -rekao sam i slegnuo ramenima.
- A ne, nije tako -rekla je i pomakla ljupke naočale koje su skrivale plave oči, te odložila onu hrpu papira na moj stol, pa sam napokon mogao vidjeti ono bujno poprsje, a ona je nastavila- Barem ja želim vidjeti šta se nalazi u skladištu i da li sve štima, jer ja to poslije unosim u analitiku.

Gledao sam joj grudi i uopće ju nisam slušao šta priča, a ona je izgleda to primjetila, jer je samo dodala dovoljno glasno da se trgnem:

- Taj dio inventure trenutno nije na dnevnom redu.
- Khmm.. da da.. -rekao sam smeteno i uzeo sa stola popis skladišta, te jedan dao njoj, a drugi sam uzeo ja- Evo.. ja.. ovaj.. mislim, već sam napravio inventuru, pa se može vidjeti da sve štima..
- No dobro.. vjerujem ti, ali.. -tu je malo zastala- .. ja se volim uvjeriti u glasine.

Zatim smo krenuli kroz skladište od police do police i vadili kontrolne stavke, tj samo pojedine proizvode smo kontrolirali. Nekako su bili uvijek ti da sam morao stati na prste i uzimati sa polica robu dolje, pa nakon brojanja vračati. U jednom trenu sam ju tako pogledao i vidio da mi odmjerava stražnjicu, a kad sam joj rekao da bi i ona mogla malo pogledati jer je mlađa samo se nasmijala, ali je zato htjela sama pogledati jednu policu u dnu skladišta. Naravno da sam joj mora pomoći da se popne, jer nije htjela ljestve koje su stajale dva metra dalje. Tako da sam sad stajao i držao ju za guzu dok je ona kao fol brojila i malo malo pogriješila. U jednom trenu mi je 'kao skliznula', pa sam ju jedva uhvatio, ali tako da se zaustavila sisama na mojim prsima, a moje ruke su je držale ispod guze, a suknja je kliznula gore, pa su joj noge bile gole.

- Ohh.. Bože.. Mirko, pa skoro sam pala.. -tu me pogledala u oči i rekla- .. srećom pa si jak.. a nadam se i izdržljiv..
- Kako to misliš? -upitao sam ju znatiželjno.
- Pa valjda ti može dugo stajat -rekla je i primila me za kurac preko radnih hlača i počela ga trljati- Jer sam ja nezasitna..

Tu smo prestali pričati jer sam joj zadigao suknju iznad bokova i stavio ruku između nogu, te joj počeo trljati već mokru picu preko gaćica. Uzdisala je stiskala mi ruku butinama, a kad sam ju drugom primio za sisu i počeo ju mijesiti ona je samo počela stenjati. Bila je glasna, pa sam se nadao da nas nitko neće čuti. Otkopčao sam joj bluzu i izvukao jednu sisu van, čista petica sa velikim aureolama i još tvrđim bradavicama, te ju počeo sisati. Drugom rukom koja je bila između njenih nogu sam odmaknuo gaćice i odmah dva prsta stavio u njenu mokru picu. Iz njenog grla je samo zakrkljalo nešto nerazgovjetno, pa sam ju okrenuo i naslonio na stalažu, skinuo svoje hlače i gaće, te izvukao napeti kurac i naslonio ga na ulaz u njenu picu i odmakao još malo gaćice i gurnuo ga. Zastenjala je glasno kad joj je ušao do jaja i počela dahtati:

- Ohhh.. Bože.. koliki jeeeee.. . mmmmm.. daj daj.. samo me jebi..
- Bez brige.. dobit ćeš sve i napuniti ćemo tvoju gladnu picu..

Primio sam ju sa svojim jakim rukama za bokove i počeo ju jebati žestoko. Zabijao sam joj kurac do jaja u picu i ona je na svaki ubod dodatno zastenjala. Jebao sam ju brzo i govori sam kako ću joj picu napuniti, a ona je potvrđivala da to želi, pa sam nakon par minuta počeo svršavati i puniti joj picu svojom spermom. Cvilila je kao luda dok su ju mlazevi sperme zaljevali iznutra, a onda sam izvukao kurac, pa se okrenula i počela mi lizati kurac i brzo ga drkati. Povukla me je do nekih sanduka što su stajali uza zid, pa je sjela, skinula gaćice i bluzu, te grudnjak. Sad su se sise razlile preko njene suknje, a ona je raširila noge, pa se vidjela moja sperma kako curi sa njenim sokovima iz obrijane pice.

Sagnuo sam se i oblizao joj picu skupa sa svojom spermom, a onda ju zažvalio. Jezici su nam se lovili, a onda sam se uspravio i stao kraj nje, pa mi je počela pušiti kurac dok nije vratio tvrdoću. Sagnuo sam se i namjestio kurac u njenu picu i gurnuo ga. Počeo sam ju jebati dok sam joj noge držao raširene u zraku. Čulo se samo njeno 'Ah.. ah.. ah.. ' i šljapkanje mog kurca koji je ulazio u njenu mokru i natopljenu picu. Jebao sam ju brzo, a ona se grčila u orgazmima i stenjala dok joj se iz pice cijedilo niz razrez između guzova. Nakon dobrih desetak minuta žestokog seksa sam ponovo počeo svršavati i puniti njenu picu ostatkom svojih sokova iz jaja. Bio sam mokar od znoja po leđima, a i njena koža se caklila od znoja.

Kurca sluzavog i ljepljivog od naših sokova sjeo sam na sanduke kraj nje, a ona se uspravila i počela oblačiti grudnjak, pa sam joj pomogao da ga zakopča, a onda je počela navlačiti gaćice, ali je zastala i ponovo ih skinula, te mi ih tutnula u džep od hlača uz široko osmjeh. Utisnula mi vruči poljubac, pokupila sve papire i veselo otišla iz skladišta. Ja sam se obukao i zadovoljan uspješnom inventurom, te praznih jaja zaključao sve za sobom i otišao kući.
Od tada bi Helena dolazila jednom tjedno kod mene u skladište i dobro bi ju izjebao, da bi joj se sperma cijedila niz noge. A jednog dana je napomenula da bi htjela malo više, ali o tome u drugoj priči.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija