Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Irena u sendviču dva mlada pastuva!

Irena je bila mama našeg druga Ante koja je obožavala da troši moj mladi i uvijek na nju nadignuti kurac. Iz početka je sve to išlo sporije ali poslije toga smo skoro svaki slobodan trenutak koristili za seks. Moram priznati da je seks sa njom bio odličan. Uvijek je znala šta tačno od mene želi da dobije. Imala je super izgled. Njene velike sise sa krupnim bradavica a i obla guza mamile su uzdahe skoro svih pored kojih bi ona prošla. Imala je jako uredno sređenu dlakavu pičku.

Voljela je jako da mi puši moj mladi i kako ona kaže tvrdi kurac. Želela je jako da se skoro svaki put navija na njega. Počeo sam redovno da joj punim pičku mojom spermom. To je jednostavno palilo najviše. Bila je nezasita. Skoro svemu me je naučila u seksu. Jebao sam je i u pičku i u guzu. Postala je ona prava milfara koja troši mlade kurčeve.

Nakon jednog seksa ona je počela priču sa mnom kako bi želela da ima još jednog mladića kao što sam ja. Priznala mi je da želi jako da odjednom osjeti dva kurca u svojim rupicama. Upitala me je da li mogu da nađem nekog ali jako diskretno.

Odmah sam se setio Matije koji se isto tako jako lomio na nju. Požurio sam kući i rekao mu o čemu je riječ. Bio je u isto vreme jako iznenađen i uzbuđen. Pristao je odmah. Napisao sam i njoj poruku da sam našao jednog druga. Rekla mi je odmah sutra da dođemo do nje. Sutradan obojica smo se zaputili kod nje. Dočekala nas je na vratima u kućnoj haljini. Kada je ugledala Matiju nasmijala se i pogledala u mene pitavši me da li je to taj drug. Ja sam samo potvrdno klimnuo glavom na šta je ona dala znak da uđemo.

Ušli smo u dnevnu sobu.

Tada nam je rekla da se skinemo obojica. Kada smo se skinuli ona nije mogla da veruje koliki Matija ima kurac. Imao je skoro dvadeset centimetara. Bila je to baš ogromna kurčina. Spustila se do njega i počela mu ga pušiti. Jedva da je glavi mogao da uđe unutra. Pušila mu ga je sa velikim užitkom dok sam ja drkao pored nje. Dok mu ga je pušila skinula je sa sebe kućnu haljinu i ostala potpuno gola. Ja sam počeo da joj ližem sise. Matijin kurac je bio ogroman. Tada se okrenula prema meni i strpala moj kurac u usta a prema Matiji izbacila svoju guzu dajući mu doznanja da želi da joj ga stavi.

On se nije dao zbuniti nego je odmah rukama je uhvatio za guzove i stavio joj ga unutra. Već pri prvom ulasku pustila je jako glasan krik. Počeo je da je jebe silovito. On je prosto nije jebao nego je razvaljivao od kurca.

Nije vise mogla da mi ga puši nego se samo rukom držala za njega. Borila se za vazduh dok je Matija pumpao. Molila ga je da uspori da bude nježniji ali on je sve jače i jače je jebao sve dok joj konačno nije napunio pičku. Pao je pored nje a i ona. Bila je prosto razvaljena. Sada je došao red na mene.

Molila je odmori malo ali u meni se tada javila neka ljubomora i zavist pa sam legao preko nje ubacio ga unutra i počeo je jebati. Stenjala je jako glasno. Matija se ustao i prišao joj ispred usta i ubacio kurac unutra. Pušila mu ga je kao da sisa sladoled. Ja sam je jebao dobrih desetak minuta a onda se i ja ispraznio u njenu dlakavu pičku. Kada sam ga izvadio iz njene pice je potekao potok sperme. Spustili smo je na koljena i stali jedan pored drugog. Naredili smo joj da nam puši kurčeve.

Ona je to bez pogovora prihvatila.

Dok bi jednom pušila drugom bi ga rukom drkala. Bila je jako dobra u tome. Vidjelo se da joj je hvalilo mnogo mladog kurca. Sisama ih je sve dok nisu bili potpuno podignuti i spremni ponovo za akciju. Tada je Matija legao na pod a ona preko njega. Počela je polako da mu se nabija na kurac. Nisam mogao više da čekam. Prišao sam joj otpozadi i gurnuo je naprijed. Matija je stao sa punjenjem njene pičke. Ja sam moj kurac navijao na ulaz njene guze. Počeo sam da ga guram unutra. Išlo je jako teško jer je Matijina batina bila u njenoj pici.

Nakon nekoliko pokušaja konačno sam ušao unutra. Počeli smo da je tucamo u skladno ritmu. Bila je ispunjena u obje rupice. Stenjala je kao parna lokomotiva dok su naši kurčevi je punili. Svršila je nekoliko puta u talasima.

Tada je Matija rekao da želi i on da je jebe u guzu. Ona se iz početka bunila jer je imao ogroman kurac i bojala se da joj ne pocijepa guzu. Na kraju ja sam joj ga stavio u pičku i jako je privukao ka sebi držeći je preko leđa rukama. Spremno je čekala Matiji kurac u guzi.

Kada joj ga je stavio počela je da vrišti. Jednostavno je cijepao njenu guzu. Na njenom licu su se i suze videle. Počeli smo ponovo da je tucamo. Tucali smo je tako dobrih još sigurno desetak minuta. Onda smo oba ustali sa nje i počeli da joj svršavamo po licu i ustima. Bila je umazana sva od vruće sperme. Nastavili smo sa njom druženje još nekih par mjeseci dok se nije odselila iz našeg kraja.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija