Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Irkinja

Krajem ljeta sjedio sam u kafiću uz more. Vrijeme je bilo ugodno i puhao je lagani povjetarac. Noć je već pala ali je bilo nekako mirno, nedostajalo je one vreve koja inače vlada u ovo doba. To mi je baš pasalo jer sam se mogao opustiti uživajući u miru. Glazba nije bila preglasna što je vjerojatno i jedan od razloga zašto sam se zadržao u tom kafiću dulje od očekivanog. Mogao sam uživati u opojnim mirisima Mediterana i promatrati prolaznike i goste kafića. Kad smo kod gostiju njih je bilo vrlo malo, možda trećina kapaciteta. Mahom su to bile neke obitelji ili parovi, uglavnom ništa što bi mi privuklo pažnju…

Taman kada sam se spremao krenuti u kafić je ušla žena koja mi je privukla pažnju. Bila je baš onakav tip žene kakav volim, nekako obična, a posebna. Na sebi je imala poludugu crnu haljinu koja je bila otvorena na leđima i padala do visine koljena. Imala je blagi smiješak kao da je u svom svijetu. Sjela je dva stola do mene. Imala je valovitu crvenkastu kosu koja je padala malo ispod ramena i bila uhvaćena pomalo nemarno u hrpu. Poneki nestašni uvojak je pobjegao vezanju i lepršao je slobodno na vjetru. Bila je izrazito bijele puti s ponešto pjegica na licu. Oči su joj bile zelene, krupne i tople, a lice pomalo okruglo s malim nosićem koji je na sredini imao malu kvrgicu. Mislim da sam se zatreskao na prvu.

Dok sam razmišljao kako da joj priđem došao je konobar. Progovorila je na engleskom a za divno čudo konobar ju nije razumio. Bio je jedan od starije gard koja ne barata baš najbolje engleskim. Na moju sreću tu je bila moja prilika i uskočio sam da pomognem kod narudžbe. Zahvalila mi se uz srdačan osmjeh, a ja sam je pitao da li koga čeka. Odgovorila je da ne, da je na ljetovanju s majkom koja spava u hotelu. Sjeo sam za njen stol i tako smo počeli pričati. Ona je bila iz Irske i zvala se Ella i imala je 38 godina. Nakon nekoliko pića bila skroz se opustila i postala vrlo brbljava. Bila je slatka kada se crvenila jer joj je bilo pomalo neugodno zbog nekih stvari. Ostali smo do zatvaranja a zatim sam je krenuo otpratiti do hotela. Hodali smo uz obalu dok se pridržavala za mene. U jednom trenutku se spotaknula i uhvatio sam je da ne padne. Držala se za mene i gledala me u oči. Sagnuo sam se i poljubio je. Uzvratila je strastveno. Hajdemo kod tebe u hotel rekla je. Nije me morala nagovarati dva puta…

Nakon 10-ak minuta bili smo u hotelu. Rekla je da se ide otuširati. Nakon par sekundi začuo sam njen glas, dolaziš? Rado sam se odazvao i pridružio njoj pod tušem. Ušao sam u kupaonu i ugledao je potpuno golu pod tušem. Ostao sam bez teksta. Njeno tijelo je bilo savršeno. Njene još čvrste trojke s ovećim bradavicama prkosile su gravitaciji a njena figura je bila savršeno popunjena na strateškim mjestima. Iznad njene pičke stajao je mali crveni grmić. Ušao sam pod tuš i poljubio ju strastveno. Ljubili smo se dok je voda curila po nama. Nakon par minuta spustila se i stavila moj kurac u usta. Pušila ga je pomalo nespretno ali dobro. Brzo je rastao u njenim ustima. Primila ga je skroz do grla gotovo sam svršio u nekoliko navrata. Primio sam je rukama za kosu i pritiskao na kurac. Nakon nekoliko minuta ustala je. Okrenuo sam je prema pločicama i prislonio. Namjestio sam kurac i polako ušao u vlažnu pičku.

Tiho je uzdahnula dok sam je lagano jebao i ljubio po vratu. Zavukao sam jednu ruku oko nje i igrao se njenim klitorisom. Lagano sam pojačavao intezitet i nabijao je sve jače. Postajala je sve glasnija. Nakon par minuta okrenuo sam je prema sebi. Naslonio sam je leđima na zid i podigao nogu na moje rame. Uletio sam brzo nazad u nju. Ljubio sam je i nabijao. Nije trebalo dugo i počela je svršavati. Jedva sam je obuzdao. Svršavala je u valovima i zabijala nokte meni u leđa. Nisam se mogao dugo kontrolirati i svršio sam u nju. Ne brini pijem pilule rekla je. Izvukao sam ga van i ona ga je pocuclala do kraja. Otuširali smo se i sjeli na balkon, natočili piče i sjedili u tišini.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija