Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Iskusna matorka sa dva mlada pastuva!

Nakon što sam prošli put zatekao Zdenku sa našim prijateljom Sašom u njenom krevetu, počeo sam da je posmatram još više. Pratio sam njen svaki trag i sve me je više palila. Imao sam sreću pa je nekada znala da svrati kod moje mame na kafu. Tada bi skoro svaki put je fiksirao od glave preko sisa do guzu a potom otišao do wc i drkao ga na nju kao lud. Pokušavao sam nekoliko puta da izvučem neko priznanje od Saše, ali je sve bilo bezuspešno.

Stalno mi je paralo uši njena priča dok se tucala sa Sašom da voli mlade kurčeve. Bio sam ubijeđen da se ne tuca samo sa njim nego da ima još neko tu. Pokušavao sam da je ponovo uhvatim na djelu. Vješto sam kovao plan kako da to i sprovedem. To je tako trajalo sve dok se jednog vikenda Niko požalio s mora ići kod oca i d neće biti tu ceo vikend. Pozdravili smo se poslije podne. Predveče nešto u meni nije dalo mira i riješio sam ponovo da obiđem Zdenku.

Ponovo je svetlo bilo prigušeno u njenoj sobi. Za sekund sam se popeo preko verande do prozora i sada sam jasno mogao vidjeti da se Zdenka tuca sa Sašom i Kristijanom. Sada je umjesto jednog mladog kurca imala dva. Šok je bio veliki. U sebi sam pomislio kakva je ona kurvica kada troši drugove od svoga sina. Ponovo sam počeo da ih snimam. Saša je tucao otpozadi silovito, dok je Kristijan nabijao kurac u njena usta. Ležala je na leđima i glavom zabačenom unazad i prema dolje da bi Kristijan jako se zabijao u njena usta.

Imao je manji kurac od Saše ali mnogo deblji. Saša je govorio kako je dobra kurvica i kako se dobro jebe. Uživala je sa njihovim kurčevima. Kristijan je već bio pri kraju i počeo je da svršava u njena usta. Gutala je spermu do kraja. Izvadio je kurac iz njenih usta i legao sa odmori dok je Saša nastavio da je tuca. Govorio mu je da je jebe jače jer vidiš da je željna da je razvale. Stenjala je i uživala jako. Tražila je da je jebu još jače i ne prestaju. Kristijan je drkao svoj kurac koji je već ponovo bio u funkciji spreman za novu turu.

Tada je legao na krevet a Zdenka kao prava kurvica se nasadila na kurac. Za to vrijeme Saša je stajao ispred njenih usta dajući joj da mu puši kurac. Ovaj me je prizor jako napalio da sam momentalno svršio. Nije mogla mnogo da stenje glasno jer je imala kurac u ustima dok je Kristijan zabijao svoju debelu batinu u njenu dlakavu picu. Saša je takođe svršio u njena usta. I njemu je progutala spermu do zadnje kapi. Kristijan je za to vrijeme guzio iz sve snage. Stenjala je i govorila razne prljave riječi koje su mladiće sve više palile.

Nije dugo trebalo Saši da mu se ponovo digne. Kristijan je idalje tucao odozdo. Tada je Saša prišao im otpozadi i Zdenku nagnuo naprijed prema Kristijanu. Uvidjela je šta je čeka jer je Saša prinio kurac na ulaz njene guze. Molila ga je da stane jer nije nikada se jebala u guzu. Saša je udario dva puta po guzi rekavši da će sada osjetiti dva kurca odjednom. Kristijan je za tren prestao je tucati i rukama je privukao na sebe. Saša je počeo da gura svoj kurac u njenu guzu.

Nakon početnog otpora njegov kurac je bio u njenoj guzi. Tada su obojica uskladili ritam i počeli je jebati. Bila je na sedmom nebu dok su njih dva širila njenu picu i guzu. Svrsavala je na tim mladim kurčevima kao luda nekoliko puta. Jebali su je poslednjim atomima snage. I njih dva su bila pri kraju. Nije im dugo trebalo i počeli su da pune njenu picu i guzu gotovo istovremeno. Kada su svršili ustali su i počeli su se oblačiti dok je ona idalje nepomično ležala na krevetu.

Na rastanku su joj rekli da jedva čekaju sledeći put. Rekla im je da je uživala i da su je žestoko tucali. Prekinuo sam snimanje i vratio se natrag. Sada sam već imao dva snimka koja sam trebao da pametno iskoristim. Kovao sam plan kako to da izvedem. Nedugo zatim sam to i uspio.. .

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija