Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Iskusna žena zna kako da je zadovoljim!

Tokom moga školovanja ranije sam vam pričao da sam upoznao mog druga Sašu sa kojim sam zajedno išao na fudbal i družio se sve više privatno. Razlog zbog koga sam to činio jeste i da mi se jako dopadala njegova mama Sanela, žena koja je super izgledala u mojim očima. Stalno sam maštao da imam seks sa njom i ta mi se želja nedugo zatim i ostvarila. Prvi put kad sam drkao na nju dok me je ona gledala a potom drugi put sam imao seks sa njom kući dok je moj drug bio bolestan u drugoj sobi.

Od našeg poslednjeg susreta je sigurno prošlo mjesec dana. U to vrijeme sam imao mnogo da učim i igrao sam utakmice tako da nisam mogao da odlazim do Saše jer me moji nisu puštali. Bilo mi je malo krivo na sve to ali sam zato skoro svaku veče zamišljao kako bi je ponovo jebao i zaspao bi sa velikom erekcijom među nogama. Po neki put bi ga dobro izdrkao kao što sam to uradio i prvi put po njenom brusu i tangama a poslije toga i po njenim sisama. Sve se to promijenilo sedam dana prije nego što će se završiti školska godina.

Bio je petak i poslednji čas koji je odzvonio kada sam izašao ispred škole sačekala me je Sanela. Odmah se nasmijala rekavši mi da me dugo nije bilo. Ponudila mi je da me odbaci do kuće. Pristao sam i sjeo u auto. Tokom vožnje sam je stalno posmatrao, primijetila je to i ona. Lagano je spustila ruku na moj kurac pitajući me da li sam njemu nedostajala. Itekako odgovorio sam. Tokom vožnje stalno je držala ruku na njemu i mazila ga preko trenerke. To mi je jako godilo pa mi se digao jako. Umjesto da me odbaci kući krenuli smo van grada na neki zabačeni parking.

Kada je došla i parkirala auto odmah mi je skinula trenerku i počela da ga puši. Uvlačila ga je u usta maksimalno dok je drugom rukom mijesila moja jaja. To me je jako palilo. Uživala je da puši moj kurac. Rukom sam joj glavu sve više nabijao na moju batinu. Nije mi dugo trebalo i počeo sam da svršavam u njena usta. Nije se bunila sve je progutala i samo nastavila da mi ga puši sve dok ponovo nije se podigao do kraja. Tada je ustala i prešli smo pozadi. Skinula je sve sa sebe.

Sjela je na moj kurac i počela da se nabija. Skakala je po mojoj kiti žestoko, stenjala je i vrištala. Govorila mi je kako joj je sve ovo vrijeme hvalio moj kurac, kako imam jako veliku kurčinu za njenu picu. Hvalila me je kako je dobro jebem i da želi da je samo ja jebeme da bude samo moja kučkica. Dok je skakala po mom kurcu rukama sam je držao za guzove i navlačio ponovo na kurac. Želio sam da joj picu ispunim do maksimuma i mislim da sam u tome uspijevao. Nije više mogla da izdrži da se nabija na njega zaboljele su je noge pa sam je okrenuo otpozadi.

Jako je voljela dogi pozu. Prinio sam ga ulazu njene pice i naglo ga ugurao unutra. To je propratila sa velikim krikom. Počeo sam da je jebem najjače što sam mogao, upotrijebio sam svu svoju snagu kao da mi je to poslednji seks u životu. Ona se koliko je vrištala borila za vazduh. Uspela je samo nekoliko puta da mi kaže da samo nastavim da ne stajem dok ne svrši. Držao sam je rukama čvrsto za njene velike guzove i jako nabadao na moju batinu. Nakon dobrih pet minuta rekla je da je gotova i počela da svršava. Ovaj put iz njene pice je poteklo toliko sokova dva je moj kurac ispao napolje.

To je bio prvi put da vidim da jedna žena tako svrši. Bila je sva zadihana i crvena u licu. Dao sam joj par minuta da dođe sebi a potom sam joj ga ponovo stavio u picu u dogi pozi. Dok sam je tako jebao jednim prstom sam je dodirnuo do guze. Tada se stresla kao da je struja udarila. Počela je više da miješa guzom da se jače nabija na kurac. Upitao sam da li bi mogao da joj ga stavim u guzu. Rekla je da mi je kurac jako veliki ali da će probati. Izvadila je iz ladice neku kremu namazala mi kurac sa njom a potom i ja dobro njen otvor.

Prinio sam kurac i počeo polako da guram. Išlo je jako teško. Boljelo je je jako, vidio sam to po njenom licu ali nije odustajala. Polako glavić mi je ušao unutra. Počeo sam da je jebem u guzu. Bila je jako uska i ona je sada još jače stenjala. To njeno stenjanje me je jako palilo pa sam počeo malo brže da je tucam. Molila me je da usporim ali nisam htio. Želio sam da joj svršim u guzu. Pošto je bila jako uska nije mi dugo trebalo i počeo sam da punim njeno prelijepo dupe.

Kada sam svršio izvadio sam ga napolje. Legli smo na sjedište jedno pored drugog. Rekla mi je da nije više mogla bez mog kurca i zato je došla u školu po mene. Dogovorili smo se da ovaj raspust je češće posećujem da bi više puta se tucali. Obećao sam joj da će tako biti. Obukli smo se i krenuli natrag ka mom domu. Nakon nekih sat vremena bio sam pred vratima. Poljubila me je na rastanku rekavši da jedva čeka naš sledeći susret.

Ocjena priče

4
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 7086

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija