Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Iskustvo sa profesoricom

Oduvijek me nije išla kemija. Nisam volio formule , zadatke , apsolutno me ništa od toga nije interesiralo . Jedini razlog mog uzbuđenja kod tog predmeta je profesorica Sonja. Žena tridesetih godina , plavuša, uvijek pretjerano našminkama , svojim izgledom držala je moju pozornost.
Nažalost to nije bilo dovoljno za prolazak godine te sam morao na popravni koji neću zaboraviti nikad u životu .
Taman sam napunio 19 godina na dan mog odlaska u školu da ispravim ocjenu i da kako tako provedem ostatak ljeta na plaži i da gledam prekrasne djevojke . Koračam lagano sa zapaljenom cigaretom u ruci , bacam opušak i ulazim u školu . Začuo sam muk , nije bilo nikoga . Nastavio sam hodati te sam promislio da nisam možda pogriješio vrijeme dolaska. Taman da ću se okrenuti kad sam začuo jako stenjanje .

Tiho sam došao do vrata i prislonio uho. Čulo se lagano dahtanje nakon kojeg je uslijedilo jače stenjanje. Dok sam to slušao i nisam vjerovao , spontano mi se digao kurac. Kako nije bilo nikog na hodniku izvadio sam ga iz hlača i počeo drkati. Kad sam bio skoro na vrhuncu vrata su se naglo otvorila a ja nisam stigao vratiti pohotnika u hlače . To je bila profesorica iz kemije . Jako sam se zacrvenio od srama . Rekla mi je da uđem sjednem i da se lagano pripremim za test . Još crven od srama ušao sam u učionicu . Nije bilo nikoga . Profesorica je bila nemoguće seksi . Uska haljina do koljena , seksi hulahopke , čizme na štiklu , a učinilo mi se i da je stavila push up grudnjak jer su joj sise bile nemoguće velike . Opet mi se digao kurac od uzbuđenja . Profesorica mi je dala test te je počela na ploči pisati formule koje mi mogu pomoći.

Onako okrenuta leđima prema meni nije mi dala mira . Zaboravio sam na test . Počeo sam ga milovati prvo preko hlaća a zatim sam stavio ruku u hlače i počeo nekontrolirano drkat . Profesorica se naglo okrenula a ja sam u zadnji trenutak izvadio ruku iz hlača . Jebeno nevjerovatno , drugi put sam bio na vrhuncu u niti deset minuta . Počeli su me boliti testisi od napaljenosti . Više nisam razmišljao o ispravku ocjene , već sam je samo želio imati na sebi odma . Prpfesorica je već primjetila da se samnom nešto čudno događa . Zamolio sam je da odem na vc što mi je dopustila ali mi je rekla da me mora pratiti da ne bih izvadio šalabahter. Pomislio sam kako ću se napokon riješiti napetosti i moći u miru ispraviti ocjenu . Otpratila me do vca . Ušao sam i odmah skinuo hlače i počeo bijesno drkati misleći na nju .

Odjednom sam začuo otvaranje vrata . Treći put me netko prekida pri vrhuncu . To je bila profesorica . Pitala me što mi toliko dugo treba . Nisam mogao više izdržati te sam joj izmislio kako imam ranu na kurcu i zamolio je da dođe pogledati . Nevoljko je pristala . Kad je ušla izvadio sam ga . Bio je nemoguće velik . Pitala me gdje je rana . Rekao sam joj da se približi . Drhtao sam od napaljenosti . Kad se približila kurcu da vidi ranu, uzeo sam je za kosu i stavio joj ga u usta . Opirala se , trgala ali ja sam joj ga čvrsto uvaljivao . Kad se napokon oslobodila krenula je vikati da nisam normalan da ima muža i još dosta toga . Kako više jednostavno nisam mogao izdržati pritisak , približio sam joj se i svršio nenormalnim mlazovima po suknji i čizmama . Počela je plakati .

U tom trenu postao sam svjestan kako nema povratka . Obukao sam hlače , približio joj se te je zagrlio i ispričao joj se . Rekao sam kako me djevojka ostala i kako mi treba utjeha . Kad me vidila onako tužnog i sjebanog nešto u njoj se naglo probudilo . Ustala je i rekla da odemo do učionice i da privedemo test kraju . Kad smo ušli u učionicu zaključala je vrata . Počela je trgat majicu sa sebe i stavila mi sisu u usta . Drugom rukom mi je drkala kurac . Nisam znao što me spopalo . Skinuo sam joj suknju i vidio jebačke hulahopke i pičku kako izvire iz njih . Rekao sam joj da skine čizme i da mi ih da lizati . Poslušala me . Okrenuo sam je i počeo pohotno jebat s guza . Dahtala je , stenjala , cijela škola se orila . Jebao sam pohotničku kurvu od profesorice . Sama pomisao me izluđivala .

Kad sam bio pri vrhuncu okrenuo sam je i stavio čizme na trbuh , uzeo joj stopala i krenuo je jebati u njih . Nije mogla vjerovat što radim . Imala je nalakirane nokte . Nisam više mogao izdržati . Stavio sam joj kurac u usta i toliko se nasvršavao da to nije bilo normalno , oblizivala se trljala si pičku .

Začuli smo korake u hodniku brzo smo se obukli . Sjeo sam toliko ispražnjen i opušten da me bolio kurac za test . To je bila ravnateljica . Ušla je u razred i pitala kako ide . Profesorica je kao iz topa ispalila kako neman pojma i kako ću pasti opet na drugi rok a potom mi je uputila jebački pogled i namignula . Kad sam izlazio iz škole bio sam u transu . Odlučio sam da neću drkat ni jebat i da ću svaki dan mislit na nju kako bih joj piuštio nezaboravni drugi rok..

.. .. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija