Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Iskustvo sa slatkom buckom

Bio sam napaljen i nisam već tjedan dana ništa jebao. Testosteron je tekao mojim venama i bio sam u punoj snazi i potrebi za sexom. Pošto sam bio sam tada, nisam imao djevojku s kojom bih mogao spavati. Tako sam se našao u situaciji gdje pretražujem internet stranice za upoznavanje. Listao sam i listao i vidio jednu djevojku koja je bila baš slatka a uz to je bila i bucka. U slikama sam vidio da ima veliku guzu i sise i pisalo je kako ima 18 godina. Na temelju onoga što sam pročitao odlučio sam joj se javiti.
Poslao sam joj poruku:
"Hej, vidio sam tvoj profil i zainteresirao se. Izgledaš jako sexy na slikama. I volio bih te upoznati"
Pošto je bila online nije joj dugo trebalo da odgovori.
"Pa ćao mačak, drago mi je da ti se sviđaju moje slike. Nisi ni ti loš ;)"
Počeli smo se dopisivati i razmijenili smo par poruka
"Jesi možda za neku akciju večeras? "
"Inače ne pristajem tako rano na susrete, ali svidio si mi se kroz razgovor pa zašto ne"
Dogovorili smo susret i prestali se dopisivati.

Istuširao sam se i spremio te čekao da ona dođe.
Napokon je došla i bila je još slađa i ljepša uživo. Moje uzbuđenje se nije moglo sakriti što je ona odmah primjetila i nasmiješila se.
"Vidim da ti se sviđa to što vidiš" - rekla je i pokazala prstom prema mom kurcu
"Toliko si zgodna da se on odmah probudio"
"Ajde ajde, pomoći ću ti s time" - odogovorila je i prije nego sam se snašao počela me ljubiti i maziti me po cijelom tijelu namjerno zaobilazeći moj kurac. Napokon mi je skinula košulju i počela rukom prelaziti preko moga tijela. Spuštala se sve niže i niže, a zatim je počela skidati moje hlače.
"Ajde da vidimo što imamo tu. " - svukla je hlače skupa s boxericama. - "Oho, lijep komad bogme" - komentirala je kad joj je stajao ispred očiju. Počela ga je drkat i pušiti, a ja sam uživao i gledao ju. Micao sam joj kosu da joj se ne zapetlja dok mi puši kurac i govorio sam joj kako je dobra i kako joj dobro ide. Bila je dobra u pušenju, ne najbolja, ali dobra. Polako je svukla svoju majicu i skinula grudnjak. Počela mi je trljati kurac među grudima. Ustala se i poljubila me opet. Počeo sam joj mjesiti grudi i ljubiti ju po vratu. Poljupcima sam sišao sve niže i niže. Počeo sam joj lizati i ljubiti grudi.
Spustio sam ju nježno na krevet i polako joj svukao ostalu odjeću. Raširila je noge i imao sam slobodan pogled na njenu slatku rozu pičku. Bila je prekrasna, odmah sam se spustio i počeo ju ljubiti i lizati. Lizao sam joj klitoris i cijelu pičku. Ulazio sam jezikom unutra i sisao njezine sokove. Slušao sam ju kako stenje:
"Too.. . mmmm.. . ahh.. . tu.. . nemoj stati.. . mmm". Lizao sam ju tako neko vrijeme kada se izderala: "Ne mogu više čekati".

Ustao sam se, namjestio kurac na njenu piču i počeo ga trljati po njoj. Bila je jako mekana što je meni pasalo. Polako više ni ja nisam mogao izdržati i samo sam ga spustio malo niže i ušao jednim uletom u nju. Počeo sam ju jebati brzim tempom i slušati ju kako stenje dok ulazim u nju. Bila je glasna i odgovaralo joj je to. Gledao sam kako joj se grudi njišu dok ulazim snažnim uletima u nju i dok ju tako nabijam. Držao sam joj noge raširene i ulazio u njenu sočnu pičkicu koju sam maloprije lizao cijelu. Bila je glasna ali vidio sam da joj odgovaraju moji nagli uleti. Digao sam joj noge na svoja ramena i počeo ju nabijati još brže i jače. Stenjala je: "mmm.. . ahh.. . jebi me.. mmm.. . too.. . ". Na kratko sam usporio i počeo ju ljubiti, a zatim ga izvukao iz njega i legao na leđa.

Ona se ustala i ponovno ga počela pušiti, a zatim se samo namjestila i počela žestoko nabijati na njega. Gledao sam kako se njena sočna guza nabija na moj kurac. Gledao sam kako se lijepo zatrese svaki put kad se nabije na njega. Odgovarao mi je prizor, a odgovarao mi je i osjećaj. Ubrzo nisam više mogao izdržati pa sam joj rekao da ću svršiti. Ona se samo ustala i brzo ga stavila u usta. Sve je progutala, a onda me samo pogledala i nasmjesila se te ga ponovno zajahala.
Bio sam još uvijek u sposobnosti dobro ju izjebati pa smo nastavili sa našom avanturom.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija