Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ispovest moje kolegice II

Brzo sam otišao do WC-a, oslobodio ukočenu kitu i izdrkao. Mislim da sam završio za manje od minute. Malo sam se smirio i vratio za stol.
"Ispričavam se što sam vas prekinuo, ali morao sam, možete nastaviti", rekao sam
Jovana mi se čudno nasmiješila i nastavila:
"Pa, to je otprilike bilo to prvi put kad sam bio tamo. Noge su mi bile klimave i jedva sam se uspio srediti i obući, pa sam izašao iz kabine. Otišao sam vratiti ključ, ali sada su bila dva njih.Gledala sam kako se smješkaju kad su me vidjeli kako hodam na nesigurnim nogama.Kada sam prišla njima da ostavim ključ, onaj koji je bio tu kad sam stigla rekao je da se nada da sam zadovoljna i da ću ih opet posjetiti. Bilo mi je malo neugodno, pošto sam znao zašto sam došao, a možda su me i oni zajebali, tko zna je li netko od njih iza zida, možda oboje.

Samo sam rekao da je dobro, pozdravio i brzo otišao. Kad sam se vratio u hotel, dugo sam se tuširao i zaspao. Idući dan sam proveo mirno, moje potrebe za seksom su bile zadovoljene i malo smo prošetali sa novim prijateljem i tako kao i prethodnih dana. Međutim, kad sam legao spavati, opet me počelo malo žuljati, razmišljajući o tome kako sam prošao prethodne večeri i tri komada koje sam dobio. To je bila moja pretposljednja noć, pa sam odlučio sve ponoviti sljedeće noći, koja mi je bila posljednja. Da to iskoristim, jer tko zna hoću li ikada imati takvu priliku da se to ponovi. I tako se sljedeću večer opet spremim i idem potrošiti još sto eura za sex.
Kad sam ušao tamo, opet isti lik i još jedan s njim. Prepoznao me i prišao mi pruživši ruku.

Pozdravili smo se, a ja sam mu odmah rekao zašto sam došao. Međutim, ponudio mi je nešto drugo. Rekao je da tu večer imaju posebnu ponudu, da ne moram ništa platiti, ali oni plaćaju ako prihvatim ponudu, a ako ne prihvatim onda mogu dobiti što sam tražio. I znate, kao i svakog Balkanca, zaintrigiralo me o čemu se radi. Rekao mi je da ga slijedim kako bi mi pokazao što imaju u ponudi. Uveo me je u sobu u kojoj je u sredini bio veliki krevet. Uzeo je masku koja je bila na krevetu i rekao mi da će platiti hiljadu eura za dva sata seksa s nepoznatim muškarcima, ja ću imati masku na glavi i ne vidi mi se cijelo lice, a ja ne mogu vidjeti bilo što. Maska je pokrivala oči i nos, na nosu su bile samo rupe za disanje. ali pod uvjetom da želim i oralno i analno. Ako neću analno, ponuda je bila dvjesto eura za dva sata, ali to je bila druga kabina u kojoj si zatvoren do struka, a vani su ti samo noge i zadnjica.

Malo sam razmislio i samo pitao koliko će biti muškaraca. Rekao je da ne zna, ovisi koliko mušterija dođe. I naravno da je budala prihvatila tisuću eura. Dao mi je tisuću eura, neki lubrikant da podmažem zadnjicu i pokazao mi gdje da se skinem i ostavim stvari, a tu je bio i WC. Rekao je da ide, a ja bih trebala biti spremna na krevetu, s maskom za deset minuta, a nakon dva sata mogla bih se spremiti i otići.
Spremio sam stvari, skinuo se gol, namazao guzu koliko sam mogao i legao na krevet s maskom u ruci. Moj suprug nije veliki obožavatelj anala, ali na moje inzistiranje, napravio je to nekoliko puta i svidjelo mi se. Pričekala sam nekoliko minuta i stavila masku na glavu. Ležao sam na leđima, ništa nisam vidio i čekao što će se dogoditi. Nakon nekog vremena čuo sam kako se vrata otvaraju.

Nekoliko trenutaka kasnije osjetio sam ruke na sebi. Ne znam koliko ih je bilo, ali bili su posvuda po meni. Počeli su me gnječiti za sise, štipati za bradavice, netko mi je stavio jezik u usta, trljali su i otvarali vaginu, gurali prste, trljali klitoris, širili noge. Bilo me malo strah ali mora da sam bio skroz mokar jer su prsti s lakoćom ulazili u mene. Počela sam pomalo stenjati i uživati. Dobio sam i prvi kurac u usta. Popušio sam ga i postajalo je sve veće. Netko mi je podigao noge i osjetila sam da se zabio u mene. Primao sam tako ovu dvojicu nekoliko minuta, a onda su ih izvadili i podigli me. Netko mu je bio na leđima i postavili su mi da ga jašem. Dok sam ga jahao osjetio sam kako ulazi u mene. Sjeo sam na njega, a netko me je gurao odostraga tako da sam bio malo na njemu, onda sam osjetio da mi ga netko gura u guzicu.

Pošto sam se dobro namazala, a nije bila prevelika, lako je ulazila, pa sam već počela uživati ​​s dva komada u sebi. Zatim je netko stavio svoj kruti kurac u moja usta i ja sam ih uvukao u sva tri. Nije prošlo puno vremena kad mi ga je onaj u guzici izvadio i počeo svršavati, malo me je špricnuo pa mi ga opet zabio u guzicu i ostao tako neko vrijeme dok nije skroz završio. Izvadio ga je, a odmah je ušao drugi. Možda je bio malo veći, ali dobro je bilo kad sam osjetila njegova jaja na svojoj guzici, pa sam i ja došla prvi put. Dok sam dolazio, osjetio sam kako mi se usta pune spermom. I on je bio gotov, ali baš kad sam htjela ispljunuti spermu, druga mi je ušla u usta. Ovaj ispod mene me je uhvatio za guzicu i počeo se prazniti u isto vrijeme kad i ovaj iznad njega. I oni su bili gotovi.

Izašli su iz mene, a ja sam ostao takav. Dok sam još pušio, zgrabile su me neke ruke, ispala mi je ova koja je bila u ustima i prevrnuli su me na leđa. Raširili su mi noge, podigli ih visoko i tako držali, a netko je krenuo penetrirati u mene. Moja se vagina počela širiti dok je on bio debeo, dok je njegov glavić ulazio u mene. Ulazio je duboko u mene, potpuno me ispunio, a ja još nisam osjećala njegova jaja na sebi. Kad me počeo polako ševiti, ugurao se još dublje i kad sam osjetila kako mi udara u maternicu, počela sam vrištati u snu od orgazma koji sam doživjela. Kad sam završila, nagnuo se na mene i moje su noge bile na njegovim ramenima, bila sam potpuno raširena i otvorena ispod njega, a on se počeo žestoko zabijati u mene. Glasno sam stenjao dok mi netko nije zabio kurac u otvorena usta.

Bio je skroz ukočen i dosta dugačak, gurnuo mi ga je u usta i osjetila sam kako mi ulazi u grlo, ponestalo mi je zraka, nastavio je ulaziti dok nisam osjetila njegova jaja na ustima. Suze su mi tekle iz očiju, boreći se za zrak. Izvukao ga je do kraja i dok sam uvlačila zrak otvorenih usta, opet mi ga je vratio u grlo. Kad ga je izvadio, počela sam sliniti, pa ga je vratio do kraja. Suze su mi tekle, a novi me orgazam opet stresirao. Tako su djelovali na meni ne znam koliko dugo dok nisam osjetio prvi mlaz sperme u grlu. Svršavao mi je u usta, počela sam se gušiti spermom, izvukao ju je i poprskao mi po licu, malo sam udahnula, veći dio progutala i ispljunula što sam mogla, onda mi ju je nabio u ponovno grlo, ispraznivši se do kraja u meni. Kad mi ga je izvadio iz usta, drugi me počeo puniti.

Osjećala sam njegove mlazove u sebi. Svršavala sam kao luda. Kad je završio i kad ga je izvadio, bila sam sva slinava i ljepljiva po licu i dolje. Malo sam došla k sebi, ležala sam tako minut-dva, hvatala dah i osjećala kako mi sperma curi između nogu, ali ne zadugo. Sad me nabijaju i netko mi maže guzicu lubrikantom. Kad je završio, osjetila sam kako mi se nešto veliko širi oko trbuha. Osjećala sam se kao da kidam. Vrištala sam od boli koja mi je probila kralježnicu dok je ulazio u mene. Ulazio je sve dublje i dublje u moju guzicu, dok nisam osjetila njegovu glavicu u trbuhu i njegova ogromna jaja na vagini. Bio je cijelom dužinom u meni. Vrisnula sam dok se polako pomicao u meni, parajući mi trbuh i parajući penis. Malo je klizio u meni i izvadio ga van, osjetila sam veliko olakšanje, ali mi je opet prstima počeo mazati penis lubrikantom.

Pripremao me da ponovno uđe u mene. Nakon što mi je namazao sada već povećani penis, pritisnuo ga je uz mene i jednim potezom zabio u mene vjerojatno pola njegove dužine. Ponovno sam osjetio bol, ali sada nešto slabiju nego maloprije, pokušao sam potpuno opustiti mišiće. Počeo se micati u meni sve dok ga nisam ponovno osjetila u trbuhu. Ruka ispod njega počela je trljati moj klitoris. Bol koju sam osjećala počela se miješati sa zadovoljstvom. Snažno me uhvatio za bokove i počeo se sve brže zabijati u moju raširenu guzicu, počeo je kliziti puno lakše. Mislim da je pomicao sve organe u mom trbuhu kad je gurnuo do kraja. Počela sam stenjati, ali sada sa zadovoljstvom, a tome je dosta pridonijela ruka koja je radila na mom klitorisu. Orgazmi su me počeli tresti jedan za drugim. Izluđivali su me, osjećala sam ogroman pritisak u mjehuru, opustila sam se i popiškila od napetosti.

Ali ruka je i dalje radila, sada mi je nevjerojatnom brzinom počeo gurati nekoliko prstiju u vaginu. Opet sam se popiškio. Zatim se gurnuo do kraja u moju guzicu i osjetila sam vrućinu u trbuhu koja me pogodila dok je špricao unutra. Malo bi ga izvadio pa ga zabio do kraja i ostao tako u meni na trenutak, pa opet i sve dok ne bi prestao svršavati. Bila sam potpuno izgubljena u nevjerojatnoj kombinaciji zadovoljstva i boli koju sam osjećala. Kad je počeo omekšavati u meni, nježno se izvukao. Ostala sam tako, a sperma mi je curila iz namaza i cijedila se po mačkici. Onda joj je netko stavio kurac. Dok sam bila ispružena između nogu, lako je kliznuo u mene i počeo se zabijati u mene. Nije bio širok, ali je bio nevjerojatno dugačak i malo me boljelo kad sam osjetila kako mi glavić širi grlić maternice.

Maternica mi se dizala prema trbuhu sve dok nije gurnula glavu u grlić maternice. malo je boljelo, ali nikad nisam osjetio takav užitak. Mislim da je to dolazilo iz moje glave jer me boljelo kad je ulazio u grlić maternice, ali sama pomisao da mi njegov kurac ulazi u maternicu me je nenormalno uzbudila. Mislim da je i on to osjetio, pa je gurnuo svoj kurac do mojih jaja i glava mu je bila skroz u mom trbuhu. Ponovno sam osjetio bol pomiješan sa zadovoljstvom. Bilo je nestvarno, ulazio je i izlazio iz moje utrobe, mislim da su mi u tom trenutku sve kočnice popustile. Netko mi je tada stavio kurac u usta. Odmah sam ga primio do jaja i osjetio u grlu. Nije bilo jako dugo pa mi je samo glavić ulazio u grlo. Uhvatio me za glavu i ševio me u usta, dobijajući mi ga do jaja. Ne znam koliko puta sam dolazio dok me oboje nisu počeli puniti u istom trenutku.

Jedan izravno u grlo, a drugi u maternicu. Kako su me napunili, došao sam. Tada je sve utihnulo. U trenu kao da su svi nestali. Legao sam na krevet i tako ležao neko vrijeme dok nisam došao k sebi. Skinuo sam masku s očiju i vidio da sam sam. Pokušala sam ustati, ali me noge nisu držale, bila sam potpuno iscrpljena i zaslijepljena od sperme. Ja to nisam osjetio, ali vjerojatno su svršili na mene dok su me ševili. Jedva sam se nekako pridigla i klimavih nogu odvukla do wc-a i sjela na wc školjku. Sperma je i dalje izlazila iz mene. Nekako sam se spremio, obukao i otišao. Koljena su mi klecala i požurila sam izaći. Samo sam mahnuo i otišao, nisam ih ni pogledao. Jedva sam stigao do hotela i čim sam došao do kreveta legao sam i zaspao. Ujutro, kad sam ustao, sve je bilo zalijepljeno za mene.

Jedva sam se uspio oprati i malo srediti. Osjećao sam se kao da me pregazio kamion. A zaboravio sam ti reći da su me i dosta šamarali po guzi dok su me jebali, pa sam bio sav crven kad sam se to jutro pogledao. "
“Uh, kolege, moram opet na WC”, rekla sam
"I ja moram čekati mene" ustala je i pogledala moju izbočinu.
Kad smo došli do WC-a rekla je
"Vidim da si se i ti uzbudila" dodirnula mi je kvrgu i povukla ruku u ženski wc.
Ušli smo i ona je zaključala vrata.
Zadigla je suknju, skinula gaćice do koljena i zajahala
"Olakšajmo se zajedno", rekla je
Izvadio sam ga i provukao ga do jaja u njenu mokru macu. Glasno je zastenjala, a ja sam se odmah počeo učvršćivati ​​jer sam bio na rubu. Nakon nekoliko minuta zajedno smo završili.

Uzela je papir, obrisala spermu koja je izlazila iz njene mace i podigla gaćice. Kako je već bilo kasno, izašli smo iz WC-a, platili račun i bez puno razmišljanja krenuli kući.

Ocjena priče

N/A

Autor priče

onlinesexx
onlinesexx
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 175 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Nedefinirana
Horoskop: Škorpion
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija