Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

ISPROBAVANJE NOVOG KREVETA

Bok zovem se Josip 39 mi je godina i u sretnom sam braku. Međutim oduvijek mi je bila želja imati trojku, mislim idealno bi mi bilo da sam u trojci sa dvije žene, a ne bi imao ništa protiv da sa nekim frendom ili čak nepoznatim likom jebem bilo koju ženu pa čak i svoju. Jednom sam u razgovoru sa svojom ženom dotakao se teme trojki ili swinganja da čujem njeno razmišljanje, međutim ona za to nije htjela ni čuti jer je za nju to jako degutantno i odbojno te da takvo nešto ne bi nikada probala tako da je sve to ostalo i završilo taj put međutim u meni je i dalje tinjala želja kao i mašta da će mi se tako nešto desiti. Ipak nakon nekog vremena moja mašta i želja se ostvarila i postala stvarnost. U firmi u kojoj radim zaposlila su se dva nova radnika jedan od njih pripao je meni kojeg sam morao obučavati.

Zvao se Ivan i bio je od mene mlađi 14 godina, u početku odnos sa njim bio je samo poslovan u smislu što imam ja raditi sa klincem osim ga obučavati i raditi sa njim. Kako je Ivan brzo shvaćao posao i nije mu trebalo puno objašnjavati proces rada, a i bio je dobar radnik tako da sam ga odlučio uzeti sebi da zajedno radimo. Nakon nekog vremena Ivan i ja postali smo jako dobri da smo često odlazili na cuge i zajedno odrađivali nekakve fuševe za ekstra zaradu jer sam znao svašta raditi od građevine tako da sam za pomoć zvao Ivana, a imajući službeni kombi od firme često smo znali i prevoziti stvari prilikom preseljenja ili dovoza raznih građevinskih materijala kao i namještaja. Tako je bilo i tog puta, jedne subote nazvao me je Ivan kako ima jednu susjedu kojoj treba dopremiti neki namještaj i krevet za spavaću sobu pa ako sam slobodan da to obavimo i pokupimo neke pare, naravno pristao sam i dogovorio se sa njim oko love za prijevoz i unošenje stvari te se krenuo naći sa njim. Otišli smo u salon u kojem je njegova susjeda kupila stvari, potrpali u kombi i krenuli napraviti posao.

Kada smo došli do njegove zgrade u kojoj je stanovala i njegova susjeda imenom Mara, dopremili smo sve stvari u njen stan, a Mara nas je počastila nekakvim narescima i pivom. Dok smo tako lagano mezili i pijuckali pivu Mara nas je zamolila da li bi bili voljni da joj na montiramo ormare i ormariće u njenoj sobi i da će još dodati koju kintu na već dogovoreni iznos. Ivan i ja pristali smo i za nekoliko sati bili gotovi sa montiranjem. Kada smo bili gotovi pozvali smo Maru da dođe pogledati sobu, o baš je lijepo hvala vam dečki, koliko sam vam dužna pitala je Mara. Rekavši joj cijenu Mara nas je pozvala u kuhinju da nam plati i da popijemo po još jednu pivu. Mara je bila žena od nekih 50-55 godina solidnog izgleda ne pretjerano lijepa u licu niti nekog ekstra tijela, ali u tjicama i malo široj majici mogla je proći za nasaditi je na kurac. Kako se volim šaliti na temu sexa počeo sam govoriti Mari kako sad ima novi krevet koji mora da isproba sa svojim mužem da vide ako je kvalitetan, ma od njega nikakve vajde odgovorila je Mara, njemu je samo na pameti ribičija i nogomet. U njenom glasu dok je to izgovarala osjetila se doza tuge i na njoj se moglo vidjeti kako dugo nije dobila kurac, a još je bila sposobna i željna za jebačinu.

Kakav konj da sam ja na njegovom mjestu isprobavali bi krevet svaku večer rekao sam kroz smiješak, na tu moju izjavu nasmijala se i ona te dodala e kada bi bio barem na njegovom mjestu. Možda nisam na njegovom mjestu, ali sam trenutno tu rekoh i spustim svoj dlan na njenu ruku. Kako kako to misliš drhtavim glasom pitala je Mara ne pomičući svoju ruku ispod moje, eto tako rekoh dižući se sa stolice i otkopčavajući svoje hlače izvadim kurac, vidim da si željna dobre jebačine i kurca, a i danas ti je sretan dan umjesto jednog dobiti ćeš dva, pozvao sam Ivana koji je došao s njene lijeve strane i isto počeo vaditi kurac. Mara je bila u šoku gledajući naše polu dignute kurčeve, ajde ajde ne grizu kažem i uzmem njenu ruku i položim je na svoj kurac, stidljivo ga je obujmila rukom i gledajući me u oči počela ga lagano drkati, ajde primi i maloga rekoh, a ona je svojom lijevom rukom počela da drka i Ivanov kurac.

Naši kurčevi počeli su da se ukrućuju, ajde puši ih rekao sam i Mara je počela da nam naizmjence puši, dok nam ih je pušila Ivan i ja mijesili smo joj svako jednu sisu koju smo izvukli iz košarica njenog grudnjaka. Nakon nekoliko minuta otišli smo u njenu spavaću sobu da isprobamo krevet Ivan i ja zajedničkim snagama skinuli smo njenu robu i počeli da ju milujemo rukama mijeseći njene sise i pičku koja je bila dlakava, polegli smo je na krevet Ivan se fokusirao na njene sise dok sam se ja preko njenog trbuha jezikom spuštao prema njenoj čupavici, stigavši do njene pičke razmaknuo sam njene usmine i jezikom počeo rovariti po njenoj pički i klitorisu, Mara je počela da stenje i uzdiše kada sam joj gurnuo svoja dva prsta u njenu pičku i jezikom lizao kltoris potom je njeno stenjenje prešlo u mumljanje jer je Mara počela da puši Ivanu. Mara je počela sve jače da se uvija podižući svoje kukove i šireći svoje noge, nije joj puno trebalo da svrši. Dok je Mara i dalje pušila Ivanu ja sam se skinuo gol i prišao njenim raširenim nogama rukom namjestio glavić na njenu pičku i ušao u nju, glasno je zajecala jer je bila uska jer se nije dugo jebala, jebao sam je laganim tempom kako bi se malo priviknula te sam postepeno počeo ubrzavati, nakon nekih pet minuta prepustio sam njenu pičku Ivanu. Ivan ju je htio jebati s guza, Mara se na guzila, a ja sam legao na leđa Mara je primila moj kurac i počela da ga drka i puši. Ivan je počeo da je silovito jebe od iza stenjala je i teško dolazila do daha jer sam je ja držao za potiljak i nasađivao je na kurac.

Mara je pod silovitim nasrtajima Ivanovog kurca ponovno svršila. Zatim se Ivan maknuo, a Mara me je prekoračila i sjela na moj kurac i počela skakati njene sise letjele su na sve strane Ivan je stao iznad mene i jebao Maru u njena usta. Dok me tako jahala upitao sam Maru da li ga je kada primila u guzi, ne rekla je, e pa sada ćeš da probaš odgovorim, ne boljeti će me rekla je, samo u početku odgovorim.

Ivan je došao iza nje i počeo gurati svoj kurac u njen nevini čmar, čekao sam Ivana jer je trebalo da joj ga gurne do kraja, kada smo se udobno smjestili obojica u njenim rupama i uskladili ritam počeli smo da je jebemo u sendviću. Mara je bila izvan sebe stenjala je dahtala i cvilila kolutajući svojim očima ah ah mmmm kako je ovo dobro govorila je Mara. Nakon nekog vremena Ivan i ja zamijenili smo mjesta, dok smo je tako jebali mara je svršavala kao na tekućoj vrpci. Ivan i ja jebali smo Maru dobrih sat vremena dok Mara klonula od iznemoglosti, legla je na krevet, a Ivan i ja stali smo iznad nje i drkali dok nismo svršili po njoj. Oblizala nam je i posisala spermu koja je kapala sa naših glavića, sjeli smo svo troje na rub kreveta, a Ivan je pitao da li je zadovoljna krevetom, zadovoljna sam i krevetom i vama dvojicom koji ste mi pružili nešto što nikada u životu nisam doživjela govorila je Mara. Sredili smo se i obukli te smo ponovno otišli u kuhinju, a Mara onako gola, zadovoljna i zadovoljena iz frižidera izvukla svakome po pivu sjela do nas i nazdravila. Onda sam ja rekao kako od sad Ivan i ja stojimo na raspolaganju za sve servise i popravke u njenom stanu kao i servisiranja nje i njenih potreba. Ivan i ja često jebemo Maru, a naše usluge nisu prošle ne zapaženo tako da smo Ivan i ja servisirali i neke njene prijateljice i druge klijentice na njihove preporuke.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 6250

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija