Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Ispunjavanje mojih želja!

Ocjena: 3.5

Tonka je bila žena koju ni u snu nisam mogao da zamislim da ću sresti to ljeto na moru i da ću nedugo zatim biti njen jebač. Da uživamo zajedno dok provodimo vrijeme zajedno. Uvijek me je hvalila da sam najbolji njen jebač da sada. Moram priznati da sam imao jako veliki kurac a pošto sam bio u formi mogao sam dugo vremena i da je jebem. Dok bi je tucao uvijek bi svršila po nekoliko puta.

Njeno svršavanaje me je fasciniralo svaki put iznova i jako palilo. Tresla bi se kao da je struja prošla kroz njeno tijelo. Nakon poslednjeg našeg seksa Tonka me je upitala da li imam neki fetiš koji bi mi ona mogla da ispuni. Rekao sam joj da imam dva i da je jedan od njih jebanje u guzu a za drugu joj nisam odmah rekao. Poslije par dana poslala mi je poruku pitajući me koji je to drugi fetiš moj. Rekao sam joj da sam jednom poslije seksa, jedna devojka mi je tražila da odemo u kadu kleknula ispod mene i tražila da se ispišam po njenim sisama.

Do sada nisam nikada to uradio ali da me je to jako napalilo da mi se kurac odmah podigao. Nedugo stigla mi je nova poruka u kojoj je pisalo da sam jako perverzan ali da sam je jako zainteresovao i da bi možda mogli i to da probamo. Dogovorili smo se da u nedelju dođem ponovo kod nje jer je sada ostala sama na odmoru. Došla je i nedelja i ja sam negdje oko sedam sati krenuo do njenog apartmana. Kada sam pokucao na vrata čuo sam njen glas da uđem.

Ušao sam unutra a ona je bila u toaletu i nakon minut je izašla u seksi čipkastom crnom rublju. Rekla mi je da je to samo za mene kupila. Bila je prava seks bomba. Skinuo sam se a ona nije gubila vrijeme nego je odmah počela da mi ga puši. Pušila je kao prava profesionalka. Sada sam već jako uživao u njenom pušenju. Dok mi je pušila kurac ja sam sljedeći počeo joj kurac nabjati u usta. Rukama sam je držao za glavu a ja nabijao kurac u njena prelijepa usta.

Uživala je i stenjala jako. Dok sam joj ga nabijao u usta ona je preko gaćica trljala svoju pičku. Nisam više mogao da izdržim već sam je uzeo za ruku bacio na krevet i počeo je jebati. Tucao sam je najjače što sam mogao. Toliko jako sam je nabijao da sam je ispod sebe podizao na kurcu. Vidjela je u mojim očima da sam napaljen kao životinja i da ću je ovaj put izjebati jače nego prošli put. Stenjala je glasno dok me je rukama obuhvatila oko vrata. Na uho mi je šaptala kako je dobro jebem i da samo tako nastavim. Da je njena pička željna moga kurca, i da jako vlaži zbog toga. Napalio sam se na njenu priču kao bik i počeo je jebati žestoko.

Nedugo nakon toga je svršila kao luda. Nije mogla doći do daha za par minuta. Zatim sam joj rekao da mi se naguzi i okrene prema meni što je odmah uradila. Rekao sam joj da rukama razvuče svoje guzove da joj ga mogu lakše zabiti do kraja. Tucao sam je u toj pozi oko pet minuta. Dok sam je tucao rukama sam je udarao po njenom dupetu. Dok sam je jebao prstom sam počeo polako da prolazim preko njenog šupka. Čim sam počeo da uvlačim prst u njenu guzu ona se stresla i počela svršavati.

Nije do sada nikada bila jebana u obje rupice odjednom. Izvadio sam kurac iz njene pice i prinio ga guzi. Gledala ga je kako ga prinosim guzi i na njenom licu je bio strah govoreći mi da budem nježan. U početku je išlo jako teško ali nakon nekoliko trenutaka moj glavić je ušao u njenu guzu. Ostavio sam je malo da se privikne i onda polako počeo je tucati. U početku je boljelo ali polako se počela navikavati i uživati. Zbog toga sam polako ubrzavao tempo. Dok sam je jebao u guzu ona je svojim prstima masirala klitoris.

Nisam dugo mogao da izdržim. Zamolila me je da joj svršim po sisama. To sam i uradio i svršio joj po sisama. Kada sam se ispraznio uzela je moj kurac i oblizala ga. Uzela me je za ruku i rekla da idemo u toalet. Otišli smo pod tuš. Kleknula je ispred mene uzela sise u svoje ruke i rekla da sada mogu da ostvarim i drugu svoju fantaziju. Nedugo zatim sam počeo da se pišam po njenim sisama. Uživala je jako. Rukama je razmazivala moj mlaz po sisama spirajući spermu sa njih.

Kada sam završio ustala je i počela me ljubiti kao luda. Rekla mi je kako nikada do sada nije ovo radila ali da je ovo jako palilo. Nastavili smo naše druženje još oko desetak dana poslije toga sve dok nije otišla nazad za Zagreb. Poslije toga nisam je više nikada vidio, ali se rado sjećam tog ljeta i seksa koji sam doživio sa njom.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija