Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ispunjenje snova

Ova priča će imati nastavke.

Bio je to običan ljetni dan. Vozio sam se na svom motoru kao i inače i malo se opuštao. Sreo sam jednog motorista na semaforu i počeo sam voziti za njim. Na sljedećem semaforu sam ga pozdravio i vidio da je to žena. Nisam mogao vjerovati koliko je lijepa. Počeli smo se zajedno voziti.

Vozili smo se 2 sata i onda sam ju zvao u kafić. Tamo smo se malo bolje upoznali i doznali da imamo jako puno toga zajedničkog i da si papademošemo. Na jedan tren se okrenula prema konobaru a ja sam joj prišao bliže i kad me pogledala poljubio ju. Ostala je iznenađena, ali sviđao sam joj se pa mi je rekla da ju pratim.

Platio sam račun i otišli smo motorima do nje. U početku nisam znao di me vodi. Došli smo do nje i kad smo ušli rekla je: "Vožnja motorom me uvijek napali. Jednostavno taj osjećaj brujanja motora pod mojim tijelom mmmm". Shvatio sam šta time želi pa sam joj to pružio.

Otišli smo pod tuš zajedno i kad se skinula ja sam istog trena dobio erekciju koju je ona primjetila. Uhvatil me za kurac i rekla: "Hehe, nekom se očito sviđa što vidi" i počela ga drkat. Uvela me pod tuš i pustila vodu da curi po nama. Zatim me poljubila. Počeo sam joj rukama preprepazitilaziti preko grudi i stiskati joj guzu.

Nakon poljupca kleknula je i počela mi pušiti kurac. Pušila ga je stručno a ja sam uživao. Lizala je glavić, pa mi je malo lizala jaja. Sisala ih je kao da nikad nije. Ja sam ju uhvatio za glavu i počeo joj određivati tempo. U jednom trenu ga je stavila cijelog u usta i jezikom mi prešla preko jaja. Zatim se ustala i naslonila grudi na hladne ploćice, a guzu okrenula prema meni. Uhvatio sam svoj kurac i stavio joj ga u picu. Zastenjala je od užitka: "Aaaa....mmm". Počeo sam ju lagano jebati ali sam uskoro ubrzao. Svaki put kad sam ušao u nju ona je zastenjala i rekla kako si pašemo. Zastao sam i poljubio ju te nastavio.

Jebao sam ju tako neko vrijeme, a zatim je rekla stani. Stao sam i izašao iz nje. Zatvorila je vodu, uhvatila me za kurac i tako odvela do sobe. Gurnula me na krevet i ponovno pušila kurac. Zatim se ustala i sjela mi na facu. Skužio sam što želi i počeo sam joj lizati picu i ulaziti jezikom u nju. Opet se ustala i sjela mi na kurac. Odmah se nabila do kraja i počela mjesiti bokovima na mom kurcu. To mi je jako pasalo i rekao sam joj da sam blizu.

Ona je nastavila jos malo miješati bokovima i kao da je osjetila da se baš u tom trenutku treba ustati. Ustala se s mog kurca i stavila ga među grudi i licnula glavić. U tom trenutku sam svršio kao nikad i cijela sperma je završila na njenim grudima. Uzdisao sam od umora, a ona je rekla da sam bio odličan..

Rekao sam joj: "Ali ti nisi još svršila" i gurnuo sam ju na krevet. Raširio sam joj noge i bacio se na posao. Lizao sam joj klitoris, sisao ga, vrtio jezikom po njemu. Spustio sam se niže i lizao joj otvor u picu. Zatim sam se spustio još niže i lizao joj šupčić. Rekla je da joj to nitko nikad nije radio i da joj jaako godi. Zatim sam ušao jezikom unutra i ona je protrnula od užitka. Igrao sam se dolje s njenom rupicom i počeo joj trljati picu rukom. Rekla je da je blizu i počela se grčit. Prije nego sam se snašao tekućina iz njene pice me poprskala po faci. Nije mi smetalo i još sam ju očistio od sokova.

Kraj. :)

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija