Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Ispunjenje snova

Ocjena: 5

Ova priča će imati nastavke.

Bio je to običan ljetni dan. Vozio sam se na svom motoru kao i inače i malo se opuštao. Sreo sam jednog motorista na semaforu i počeo sam voziti za njim. Na sljedećem semaforu sam ga pozdravio i vidio da je to žena. Nisam mogao vjerovati koliko je lijepa. Počeli smo se zajedno voziti.

Vozili smo se 2 sata i onda sam ju zvao u kafić. Tamo smo se malo bolje upoznali i doznali da imamo jako puno toga zajedničkog i da si papademošemo. Na jedan tren se okrenula prema konobaru a ja sam joj prišao bliže i kad me pogledala poljubio ju. Ostala je iznenađena, ali sviđao sam joj se pa mi je rekla da ju pratim.

Platio sam račun i otišli smo motorima do nje. U početku nisam znao di me vodi. Došli smo do nje i kad smo ušli rekla je: "Vožnja motorom me uvijek napali. Jednostavno taj osjećaj brujanja motora pod mojim tijelom mmmm". Shvatio sam šta time želi pa sam joj to pružio.

Otišli smo pod tuš zajedno i kad se skinula ja sam istog trena dobio erekciju koju je ona primjetila. Uhvatil me za kurac i rekla: "Hehe, nekom se očito sviđa što vidi" i počela ga drkat. Uvela me pod tuš i pustila vodu da curi po nama. Zatim me poljubila. Počeo sam joj rukama preprepazitilaziti preko grudi i stiskati joj guzu.

Nakon poljupca kleknula je i počela mi pušiti kurac. Pušila ga je stručno a ja sam uživao. Lizala je glavić, pa mi je malo lizala jaja. Sisala ih je kao da nikad nije. Ja sam ju uhvatio za glavu i počeo joj određivati tempo. U jednom trenu ga je stavila cijelog u usta i jezikom mi prešla preko jaja. Zatim se ustala i naslonila grudi na hladne ploćice, a guzu okrenula prema meni. Uhvatio sam svoj kurac i stavio joj ga u picu. Zastenjala je od užitka: "Aaaa....mmm". Počeo sam ju lagano jebati ali sam uskoro ubrzao. Svaki put kad sam ušao u nju ona je zastenjala i rekla kako si pašemo. Zastao sam i poljubio ju te nastavio.

Jebao sam ju tako neko vrijeme, a zatim je rekla stani. Stao sam i izašao iz nje. Zatvorila je vodu, uhvatila me za kurac i tako odvela do sobe. Gurnula me na krevet i ponovno pušila kurac. Zatim se ustala i sjela mi na facu. Skužio sam što želi i počeo sam joj lizati picu i ulaziti jezikom u nju. Opet se ustala i sjela mi na kurac. Odmah se nabila do kraja i počela mjesiti bokovima na mom kurcu. To mi je jako pasalo i rekao sam joj da sam blizu.

Ona je nastavila jos malo miješati bokovima i kao da je osjetila da se baš u tom trenutku treba ustati. Ustala se s mog kurca i stavila ga među grudi i licnula glavić. U tom trenutku sam svršio kao nikad i cijela sperma je završila na njenim grudima. Uzdisao sam od umora, a ona je rekla da sam bio odličan..

Rekao sam joj: "Ali ti nisi još svršila" i gurnuo sam ju na krevet. Raširio sam joj noge i bacio se na posao. Lizao sam joj klitoris, sisao ga, vrtio jezikom po njemu. Spustio sam se niže i lizao joj otvor u picu. Zatim sam se spustio još niže i lizao joj šupčić. Rekla je da joj to nitko nikad nije radio i da joj jaako godi. Zatim sam ušao jezikom unutra i ona je protrnula od užitka. Igrao sam se dolje s njenom rupicom i počeo joj trljati picu rukom. Rekla je da je blizu i počela se grčit. Prije nego sam se snašao tekućina iz njene pice me poprskala po faci. Nije mi smetalo i još sam ju očistio od sokova.

Kraj. :)

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina