Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Istinita priča

Lijepe sise, pomislih, dok sam čitao njeno ime sa pločice – Dunja. Visoka i vitka, u starinskoj odeždi kojom hotel pokušava da naš boravak učini zanimljivijim. Zakopčana do grla, tamno ljubičasta haljina napinjala se na tim sisama koje su mamile ne samo moj pogled. Recepcionarka je pažljivo zagledala naše pasoše.

U kratkom trzaju lica i začuđenom pogledu koji mi je uputila samo na tren, shvatio sam da je uočila veliku razliku u godinama između Luz i mene.

- Da, žena mi je mlada, rekoh, pokušavajući da se osmjehnem.

Zacrvenila se kao da je uhvaćena u sitnoj krađi. Spuštenog pogleda, unese naše podatke u računar, spremi nam ključ i pruži mi ga, zajedno s dokumentima.

- Želim vam lijep boravak kod nas, reče, dopuštajući usnama da se sasvim malo podignu na osmijeh.
- Truditi ćemo se, odvratih, kucnuvši dokumentima po velikom pultu i zaputih se ka mojoj Luz, koja je strpljivo čekala da završim s formalnostima.

Na putu do nje, naglo se okrenuh. Dunja je gledala prema nama, prema Luz. Čim primjeti moj pogled, naglo se okrenu i zagnjuri glavu u neke papire...

*

Popodne i veće nam proletiše u sobi. Osim konobara koji nam je donio vino i jednostavnu večeru, ništa nije ometalo našu ljubavnu avanturu koja je započela dan ranije, bekstvom iz velikog grada na putovanje bez cilja, osim da budemo jedno u drugom. Da se volimo i jebemo sve vrijeme.

Okretao sam je i namještao do jutra, ulazio sa svih strana, jebao i sisao, gurao joj kurac u usta, ne posustajući, osim da gucnemo malo vina, s vremena na vrijeme.

Zaspali smo u neko doba, verovatno pred jutro. Ostao sam u njoj, zadovoljan i sit. Mijesio sam sise i čupkao joj bradavice, uspavljujući se s njenim basnoslovnim dupetom u krilu.

Tako sam se i probudio – u njoj. Penjao se i guzio je, postavljao na leđa i zadizao noge na ramena, uzimao je četvoronoške i sve bez predaha. Zagnjurio bih glavu na njen glatki muf, samo za mene izdepiliran prethodnog dana. Svršavala je u grčevima koji su proizvodili valove u njenim mišićima. Prepone bi joj se zatresle kao da je uključena u struju. Gurala bi me sa sebe, da ne dodirujem preosetljivi klitoris, nježno ispupčen prema mom jeziku.

U rano popodne odlučismo da ostanemo još jednu noć, da nastavimo da utažujemo nagomilanu želju. Izađosmo da prošetamo, ali vrijeme nam nije išlo na ruku.

Dok smo sjedili u obližnjem kafiću pretencioznog imena – Hemingvej, zavaljena u fotelju naspram mene, širila je noge, otkrivajući golo međunožje i dopuštajući da je slikam. Sve vreme uzbuđen, mislio sam samo o tome da je jebem, jebem i jebem.

Vratismo se u sobu kad je počelo da se smrkava. Naručih bocu vina i bacih se na nju. Uzdignute guze, s licem na posteljini, primala me je, nježno mi draškajući jaja kroz raširene noge. Nabijao sam se najdublje što sam mogao, izvlačeći ga i zabadajući dugačkim pokretima. Kad sam počeo da pulsiram u njoj, shvatila je da ću svršiti, pa kad ga naglo izvukoh, skoči kao tigrica i zgrabi u usta.

Sručih se pored nje. Nije me ispustila ni na tren, pažljivo skupljajući svaku kap. Smirio sam se grleći je s leđa i mijeseći sise, kao i uvijek.

Stiže konobar, otvorismo vino, pa nazdravismo. Nama. Vremenu koje je pred nama. Smejali smo se bezazlenoj avanturi u baru, pa razgovor nekako kliznu na neobičnu stranu.

Rekoh kako sam primjetio lijepu i mladu recepcionerku koju bih voleo da dovedemo u sobu. Ljutnu se, ali brzo prihvati igru i uskoro smo razrađivali taktiku da je uvjerimo da nam se pridruži. U čemu, ni sami nismo imali predstavu.

Posle kratkog dogovora, navukoh pantalone i majicu i uputih se na recepciju. Dvadesetominutno uvjeravanje nije urodilo plodom, iako se Dunja očito kolebala. Naročito na moje reći da se sviđa i mojoj ženi, koja navodno čitav dan nije prestala da pričao njoj.

Vratih se neobavljena zadatka. U međuvremenu, Luz je pospremila i provjetrila sobu. Dočekala me je gola, kako sam je i ostavio.

- Nisi valjda mislila da dočekaš Dunju takva? Pa, ti si luda!
- Nego kako si mislio? U kaputu? Osim toga, gde je? Nije valjda zakazao tvoj šarm?
- Nije zakazao moj šarm, nego ona voli samo djevojke. Moraćeš da odeš sama i pozoveš je. Moji aduti su bezvredni.

To je, naravno, bilo samo delimično točno, ali nisam se osjećao ni najmanje loše zaobilazeći potpunu istinu. Uostalom, nisam je ni znao, jer mi je Dunja otkrila veoma malo detalja o sebi.

- Znala sam, promrmlja Luz. Sve moram sama.

Otvori kofer i izvuče providnu belu haljinu i navuče je na golo tijelo. Ako je ovim ne uvjeri, ničim neće, pomislih dok je zatvarala vrata za sobom.

*

Svukoh majicu i ostadoh u bijelim hlačama. Pozvah još jednom rum-servis i naručih šampanjac, iako sam bio siguran da od Dunjinog dolaska nema ništa. Popićemo ga do jutra, mislio sam, baš kao i upravo otvorenu bocu bijelog vina koje se hladilo u velikoj kibli.

Začuh kucanje nakon desetak minuta, što me uvjeri da je misija okončana neuspjehom. Otvorih s neotvorenom bocom u ruci.

Umalo mi ne ispade na pod. Luz i Dunja su se smijale, gledajući me zabezeknutog. Nisam mogao da progovorim nekoliko trenutka. Samo se uklonih da ih propustim u sobu.

Luz me potapša po dupetu.

- Pa, dobro, hoćeš li već jednom da otvoriš taj šampanjac?

Atmosfera se očas promjeni. Nasuh svima, Luz održa kratku zdravicu – nazdravila je novom prijateljstvu, pa jednim potezom smače haljinu. Dunja, koja je sjedila u jedinoj stolici, još uvijek u onoj starinskoj, teškoj haljini, nelagodno odvrati pogled s njenog golog tijela.

- Ako ti je neprijatno, obući ću se, reče joj Luz, uzimajući haljinu ponovo u ruke. Ovako mi je udobnije.
- Ma, ne, ne, ni najmanje. Lijepa si ovako.

Ipak se zacrvenila. Ja joj priđoh i pogladih je po kosi.

- I ti si lijepa. Veoma.

Nasmeja se nesigurno. Nas dvoje sjednemo na ivicu kreveta, jedno pored drugog, naspram Dunje. Dok smo pijuckali vino, razgovarali smo o običnim stvarima – hotelu i njenom poslu, vremenu, moru i odmorima. Reče nam da ima dvadeset pet godina i da na recepciji radi tek nekoliko mjeseci. Neće moći baš dugo da se zadrži kod nas, jer ujutro mora veoma rano da ustane.

Razgovor je tekao sve opuštenije i ja slučajno spustih ruku na Luzine prepone. Ona raširi noge, ne prestajući da se smiješi otkrije glatko međunožje. Dunja je pogleda krajičkom oka, pomalo uplašenim pogledom, ponovo se zacrveni, ni sama ne prestajući sa čavrljanjem.

Ustadoh da naspem svima, pa kad sklonih grlić boce s Dunjine čaše, nagnuh se da je poljubim. Skloni glavu, iznenađena. Vratih se do Luz, kao da se ništa nije desilo. Zagrlih je, spuštajući dlan na njene grudi. Ona me poljubi i gotovo istog časa pantalone počeše da mi bubre.

Luz se smijalasve glasnije. Smjestila je ruku na moj ud i trljala ga nehajno, preko pantalona. Dunja bi pogledala s vremena na vrijeme, trudeći se da ostane pribrana.

Kad je shvatila da više ne mogu da izdržim, Luz poče da me raskopčava, ne skidajući pogled sa Dunje, čija je nervoza sad postala sasvim očigledna.

- Ne brini, nećemo te tjerati ni na šta što se tebi ne sviđa, reče joj nježno. Zadivi me lakoćom kojom je to izgovorila.

Iskočih iz pantalona, Luz me svuče i gurnu na leđa. Štrčao mi je sa stomaka i sad više nisam mogao da vidim Dunju, kojoj je Luz tiho objašnjavala:

- Ako poželiš, možeš da nam se pridružiš. Predlažem da se svučeš, bar tu haljinu. Ali, niša ne moraš. Ako poželiš da izađeš, vrata su otvorena...

Iza toga, okrenu se prema meni, zakorači oko mojih bedara, dohvati me za jaja, pa sjede na kurac koji je već opasno pulsirao. Uskoro sam gotovo zaboravio na Dunju, usredsređen na Luzine sise i bokove. Spuštala se do mojih usana, ljubili smo se kao pomahnitali, jebući se kao da se nismo vidjeli nedeljama.

Okrenuh je na bok, uzeh s guza, kao uvijek kad bih poželio da malo smirim ritam. Tek tada ponovo postadoh svjestan Dunjinog prisustva. U belim svilenim gaćicama i istom takvom brusu, sjedila je na dnu kreveta i netremice nas promatra.

Moja erekcija dobi novi snagu, podigoh Luz na sve četiri i zabih se otpozadi. Pokušah da dohvatim i Dunju, ali ona se izmače.

Pomjeri se tako da je mogla da vidi Luzino lice. Zabijao sam se ne skidajući pogled s Dunjinih sisa, koje su se podizale i spuštale sa svakim udisajem i izdisajem. Luz pruži ruku prema njoj, dodirnu joj butinu. Ona se strese, ali ne odbi taj dodir.

Luz spusti glavu, okrenu lice prema Dunji i potraži njenu ruku. Prsti im se ukrstiše. Poludeo od tog prizora, nisam mogao da se uzdržim – navaljivao sam kao besan na zategnute, vretenaste noge i guzove, sve dužim pokretima. Kad Dunja podiže Luzinu ruku na svoje sise, svlačeći brus, počeh da svršavam.

Ne obazirući se, Luz je nježno milovala Dunjinu sisu, prelazeći čitavim dlanom preko nabrekle bradavice. Punio sam je i punio spermom, kad ona odjednom, kao probuđena iz nekog sna, naglo spusti kukove, puštajući da ispadnem iz nje i hitro se okrenu primajući me u usta.

Kao po nevidljivom dogovoru, primače se i Dunja. Topio sam se od slasti dok su se ljubile preko mog glavića, dijeleći ono malo sperme što je preostalo. Jedna drugoj su milovale bradavice, ukrštajući jezike oko mene.

Izmakoh se, ostavljajući im da se ljube i pokušah da se zagnjurim među Luzine noge, ali Dunja me preduhitri, gotovo me izbacujući iz kreveta. Kako je spustila jezik na Luzin klitoris, ona poče da svršava, trzajući se. Iskoristih priliku da zavučem ruku u Dunjine gaćice. Nije se bunila.

Luz ju je vukla za kosu, povlačila na sebe, sve dok se nije smirila. Kad se spusti čitavim tijelom na krevet, kao po komandi, Dunja ustade i začas se obuče.

Priđe do uzglavlja, vlažno i strasno poljubi Luz, zatim i do mene, zagrli me i poljubi gotovo isto kao nju. Na tren je dohvatih za guzu. Ne odgurujući me, tiho nam reče:

- Oboje mi se sviđate. Bilo mi je baš lijepo, ali moram sad da idem...

Nestala je u hodniku. Nas dvoje se pogledasmo saučesnički, pa legoh preko nje, ljubeći je i smijući se. Nježno me je lupkala po dupetu, dok mi se opet dizao...

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija