Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Itekakva jebačina

Ocjena: 3.6

Konačno smo Maja i ja odlučili o datumu svadbe, a dodatni razlog je bila i Majina trudnoća, tj 4 mjesec trudnoće. Trbuščić se već lijepo vidio i sad mi je seks sa njom bio posebno napaljujući, jer su je pucali hormoni. Doživo sam sa njom neke posebne trenutke u krevetu, a dva puta kada smo bili u kupovini odjeće za trudnice me odvukla u kabinu garderobe i na stoječki sam joj ga morao staviti i napuniti joj pičku svojom vrelom spermom. Bila je nezasitna, a onda se ponašala kao da se ništa nije desilo. Čak se ne bi ni zacrvenila kad bi došla na blagajnu.

Sva sreća da smo se Maja i ja potpuno preselili u potkrovlje kuće, pa nismo smetali njenim starcima, a onda je tjedan dana prije svadbe došla Kristina. Preplanula od sunca i još jebozovnija nego prošle godine. Kad smo se zagrlili osjetio sam njenu ruku na svom kurcu i šapat na uhu:

- Jesam li mu nedostajala?
- Još kako.. -odgovorio sam joj šaptom uz smješak, pa joj rukom kliznuo niz leđa do guze i stisnuo ju, a ona se samo iskesila.

Nakon toga sam čekao prvu priliku da ostanem nasamo sa njom, a u kući je bila ludnica oko priprema za vjenčanje, pa bi navečer Maja bila potpuno iscrpljena i umorna, ali ne toliko da mi ga ne bi popušila ili da joj ga ja ne bi zabio u pičku i napunio ju. Treći dan od Kristininog dolaska napokon smo ostali sami. Ne doslovno, jer je tu bio novi kućni ljubimac od Maje, maltezer Nika, ali smo se našli u kući bez odraslih. Ja sam upravo stigao sa pićem za barem stotinjak ljudi koje smo očekivali u ovih nekoliko dana uoči i poslije svadbe. Iskrcavao sam sve iz auta u garažu koja je bila najhladniji dio kuće, jer je stalno bila u hladu, kad se u njoj pojavila Kristina, te mi prišla dok sam bio sagnut i primila me za stražnjicu, a kad sam ju pogledao samo se oblizivala, a onda je rekla:

- Dođi.. vrijeme je da ti dam svadbeni poklon.. -rekavši to otišla je u kuću, a ja sam zatvorio garažu i krenuo za njom dok mi se Nika motala pod nogama, pa sam ju uzeo na ruke i unio u kuću.

Došao sam na kat gdje je bila Kristinina soba, a ona je ležala već na krevetu odjevena samo u čipkasto rublje. Grudnjak i minijaturne gaćice su naglašavali njene obline, a na strateškim mjestima se vidjela bjelina njene kože koja nije potamnila na suncu i bila je kontrast ostatku njenog tijela. Polako sam skinuo sve sa sebe dok mi je kurac sam od sebe rastao kao da je kvasac u njemu. Uskoro sam bio potpuno gol sa pozamašnom erekcijom dok si je Kiki oblizivala usne i prstom me pozvala na krevet. Popeo sam se na krevet i ostao klečati na njemu dok se Kiki bacila na pušenje i lizanje mog kurca i jaja. Sad bi jedno jaje cuclala, pa drugo, pa lizala kurac od korijena do glavića i onda ga gutala cijelog. Iako sam sinoć ponovo izjebao Maju, još je bilo sperme u jajima, a i cijeli dan sam bio nekako narajcan čim sam saznao da ćemo biti sami, pa sam bio spreman za Kikinu gladnu pičku. Nakon desetak minuta lizanja u kojima me dva puta vratila sa prijevremenog svršavanja i nakon toga oblizavši vrh glavića na kojemu su se pojavile kapljice mojih sokova, napokon je stala i počela se skidati, pa sam ugledao tvrde tamne bradavice na bijelim sisama koje su odudarale od ostatka tijela, a onda i obrijanu pičku sa istom situacijom. Polegla me na leđa i lagano mi raširila noge, a onda se ispružila preko mene tako da je njen trbuh pritisnuo moj kurac uz moj trbuh, a rukom je izvukla vibrator ispod jastuka, pa ga liznula i onda ga dala meni da ga ližem. Naizmjence smo lizali taj vibrator dok je ležala na meni dok nije bio sav od sline, a onda ga je stavila sebi iza leđa. Gledao sam šta radi i polako shvaćao da si ga ugurava u šupak, a kad ga je namjestila uspravila se i nasadila se pičkom na moj kurac i polako ga uvukla u nju. Kad joj je ušao do kraja ispustila je takav uzdah da sam pomislio da će taj tren svršiti, ali nije već je ponovo zavukla ruku iza sebe i uključila onaj vibrator. Osjetio sam ga isti tren, jer ga je od mog prenapetog kurca dijelila samo tanka opna tkiva njene pičke i guze. Pogotovo sam ga osjećao kad bi se nabila do kraja na kurac pa bi njegov kraj zavibrirao na mojim jajima. Ovo je bio vrhunski doživljaj i nisam tako nešto doživio čak ni sa Majom. Naravno da je to utjecalo i na moj orgazam i više nisam mogao izdržati, pa sam promrmljao da ću svršiti, a Kiki je samo nabila svoju pičku na moj kurac i rekla:

- Samo daj.. . -nakon toga mi se smračilo pred očima i počeo sam špricati spermu duboko u Kikinu pičku puneči ju do vrha što bi se reklo.

Kiki je stiskala moj kurac svojom pičkom i cijedila ga kao spužvu, a ja sam uhvatio njene sise i počeo ih žestoko mijesiti. Ona se nastavila nabijati na mene ne dajući mom kurcu da se oporavi, pa je ubrzo ponovo stajao tvrd i uspravan, a ona se počela tresti i svršavati na meni, te su se sad iz nje cijedili njeni sokovi pomješani sa mojima. Ubrzo se smirila dok je onaj vibrator još radio u njenoj guzi. Izvukao sam se ispod nje i izvalio ju na trbuh, pa joj raširio noge i počeo joj milovati guzu dok je onaj vibrač radio u njoj. Polako sam ga počeo vaditi, pa ga vračati unutra, a ona je stenjala, da bi ga na kraju izvukao iz njene guze i odnio u kupaonicu, te ga oprao i namazao lubrikantom koji je bio na polici, a onda i svoj kurac, pa se vratio nazad. Poljubio sam joj obje polutke guze i malo liznuo spoj njene pičke i šupka, pa joj ugurao vibrator u pičku i uključio ga. Stresla se je i zajecala, pa prošaptala:

- Šta mi radiš.. .
- Šuti i uživaj.. -rekao sam i gricnuo joj ušnu resicu, pa polako usnama preko leđa došao do guze i počeo joj lizati šupak.

Stenjala je i dahtala dok sam joj ja lizao šupak, a vibrator joj rasturao pičku. Malo sam još prodrkao ionako napeti i crveni kurac i stavio joj ga u guzu. Zajecala je kad joj je ušao, a onda sam se oalonio na krevet uz njeno tijelo i počeo ga zabijati u njenu guzu. Stenjala je i povremano vrištala zabijene glave u jastuk, a ja sam ju rasturao s guza. Ubrzo je svršila špricajući obilno iz pičke, a ja nikako da stanem sa zabijanjem u njen šupak. Drhtala je ispod mene dok sam ju silovito jebao i rasturao joj šupak svojim kurcem. Nakon dvadeset minuta sam napokon bio gotov svršavajući po drugi puta u njenu guzu. Nakon toga sam se izvalio uz nju na krevet dolazeći polako do daha i poljubio ju u usta:

- Hvala ti na poklonu, savršen je.. -pa sam dodao- .. ali me iznenadilo da si mi dozvolila da svršim u tebe.
- Mmmm.. to sam i prošli put željela, ali srećom nisi, jer nisam imala pilule, ali sad je drugačije, pa nema problema -rekla je uzvrativši mi poljubac, pa smo se još malo ljubili, a onda sam joj izljubio sise jer sam ih volio ljubiti, ali me prekinula da se moramo srediti prije nego se vrate naši.

Trebalo im je skoro još sat vremena da se vrate, a dotle smo Kristina i ja pospremili sve i sad smo bili mokri od znoja nakon postavljanja vrtnih stolova i stolaca koji su došli dan ranije. Maja je kupila nekakav poklon Kristini koja se oduševila, a ja sam dobio neku sitnicu i paket pive, pa sam samo rekao da ćemo punac i ja to sigurno večeras već riješiti, na što se on veselo nasmijao, jer je u tijeku bilo svjetsko nogometno prvenstvo, pa smo do kasno gledali nogomet.

Nardenih dana sam uspio uhvatiti samo nekih sat vremena nasamo sa Kristinom, te sam joj ga nabrzaka zabio sa guza u pičku i napunio ju, a onda mi ga je ona još jednom popušila do kraja. Poslije smo samo još uhvatili samo trenutak nakon povratka sa svadbe jer je Maja bila iscrpljena, pa je zaspala odmah nakon tuširanja, a ja sam se odšuljao u Kikinu sobu i probudio ju svojim jezikom u njenoj pički koja je mirisala na gel za tuširanje, pa smo se tiho izjebali i ponovo sam ju napunio. Nakon par dana je morala otići, ali smo ja i Maja obećali da ćemo uskoro doći kod nje na svadbeno putovanje, a ona je rekla da se veseli tome, a ja sam dobio za oproštaj jezik u usta i stiskanje kurca i jaja, pa je otišla.
Ja sad jedva čekam bračno putovanje, a dotle ću puniti Majinu guzu, jer je rekla da moramo paziti na bebu. Nisam imao ništa protiv, jer sam ju volio jebati u guzu, a i pušenje je usavršila.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija