Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ivana iz razreda

Sjećam se , bilo je to prije deset godina. Kada smo završavali zadnju godinu srednje škole. Svi smo bilo već punoljetni , svi smo bili u nekoj frci trci , svi smo bili izbuzumljeni.
A nekoga je baš bolio kurac kao što smo prijatelj i ja. Nama je bilo totalno svejedno pao ili ne.
Sjećam se jedne Ivane iz našeg razreda, ona je baš stisla , nije se odvajala od knjige.
Ivana je bila visoka plavuša 180 cm visine i teška 70kg, znam to kada smo se na tjelesnom mjerili i vagali.
Još od prvog razreda , ona je mene palila i bilo mi je drago što takva pička ide samnom u razred. Najviše sam ju volio gledati na tijelesnom u spotskim tajicama ili u klupi kako sjedi.
Bila je vrckava, naivna i poglupa.
Imali smo jedan sat slobodan , pa smo ptijatelj i ja otišli do trgovine nešto si kupili i vratili se u razred tamo pojest , zapravo sakriti se od ostalih , da nas ne pitaju "daj malo" .


Znali smo da će ih u razredu biti najmanje. Bila je samo Ivana ovoga puta, koja se nije odvajala od knjige kako sam rekao .
Kada smo ušli ona je odmah vidjela , da mi nešto grickamo , na šta če Ivana daj malo što si škrt.
Prijatelj joj je prišao i počastio , pogledao je u njezine sisice. Otkopčala je na košulji jedno dugme, samo fali još jedno dugme kako bi vidjeli njezine sise.
Ona ga je pogledala u oči i rekla ma gdje ti to gledaš?
Na što sam ja stao u prijateljevu obranu i rekao daj da ih vidimo što si škrta.
Svi smo se podsmijali , a ona je rekla ne ne i ne i nastavila buljiti u knjigu. Prijatelj je izvadio 200 kn i rekao a sada? ? Zgrabila je brzinom munje .
Otkopčala je košulju , ja sam na sekund provjerio što se događa iza vrata, da li netko dolazi ili ne, ne dolazi nitko , sve je čisto.

Prijatelj je imao čast da dodirne njezine sisice, bile su tako male a slatke , uhvatio je sa obje ruke i mečio. Blago ti se rekao sam , došao sam do nje i uhvatio sam ju i ja za sisu . Sagnuo sam se do njezinih sisica i napravio liz , na što ona kaže ajde dobro je i brzo zakopčava košulju.
Bilo je super to malo vremena dok je trajalo , prijatelj i ja ostali smo zakinuti i s nadinutim kurcima.
Ona je nastavila da bulji u knjigu i dobila 200 kn.
Taj dan kada smo se vratili iz škole , prijatelj kaže da je drkao ko lud na nju, a i ja sam također.
Sutradan, sve opet isto , imali smo slobodne sate , kada su bili zadnji dani škole. Opet Ivana sjedi sama u razredu , prišli smo Ivani prijatelj i ja.
Ja sam sjeo s njom u klupu i zagrlio ju, dok je prijatelj stajao poviše nas.

Učiš upitao sam ju, na što će ona ako mislim u Split na fakultet moram . Počeo sam ju lagano maziti preko leđa . Pustite me moram učiti , nema sisa ovoga puta. Dok sam ju mazio preko leđa i sama njezina blizina, moj kurac se počeo dizati.
Na jedaanput me je pogledala pa onda dole prema mome kurcu i vidjela da se moj kurac nadigao. Uzela je olovku i počela dirati olovkom moj kurac, govoreči da imam erekciju.
A onda je prijatelja olovkom prešla isto preko hlača i rekla kao da imaš i ti isto erekciju.
Bio sam toliko napaljen, otkupčao sam dugmiče na farmerkama i izvadio kurac, i rekao Ivana vidi ga.
Ona je samo glavu okrenula i rekla jesi normalan? na što je prijatelj također isto tako uradio kao i ja .
Ajde malo prodrkaj nam ga Ivana, govorila je nema šanse , neću i gotovo .

Prijatelj je dao ono zadnje što je imao što je dobijao tijedno za užinu od svojih roditelja a i ja sam nešto dodao.
I nakon malo vremena , nagovorimo Ivanu nekako , desnom rukom hvata moj kurac lijevom prijateljev kurac.
Lagano počinje natezati na kurčeve, a onda malo jače i jače. Prijatelj je pokušao uhvatit za sisicu na što ga je ona klepnula po ruci i rekla prste k sebi.
Ja sam ju zagrilio bar se na to nije bunila, a ona nam je i dalje drkala. Prijatelj je koji bio poviše nje počeo je svršavati , špricnuo joj je jedanput po košulji a zamazao joj je također i knjigu iz koje je učila.
Na što će ona ma krasno, tko će obrisati sada ovo. Mi smo prasnuli u smijeh.
Ajde ti reče Ivana meni, hoćeš li svršavati , samo nemoj po meni kao on. Daj mi malo da mazim sisice možda svršim brzo.

Uhvatio sam ju za sise i prislonio se glavom na njezine sise , i več osjećam da ču brzo svršiti .
Stiskalo me u glaviću i počinjem svršavati, Ivana je okrenula kurac prema stolu i počinjem špricati prema stolu. Vidjela je spermu na njezinoj ruci te htjela obrisati od mene , uhvatio sam joj ruku te obrisao od nju.
Podivljala je , ganjala na se po razredu a onda je rekla ajde sada mrš idem učiti.
Prijatelj i ja se prisjetimo i dan danas srednje škole i Ivane. Ivana je danas sretno udana i ima djecu.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija