Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ivanka

Crna zima a ja zakopčan do vrata , ruke u džepove , kapa na glavi i polako hodam prema autobusnom stajalistu. Tamo vidim Ivanku kako sjedi na klupi sama, prošlo je petnaest godina otkada sam je zadnji put vidio. Išli su zajedno u školu, prepoznali smo se i kao da sam jučer završio školu tako sam se osjećeo. Ista stanica također gdje smo čekali autobus kada smo išli u školu, samo eto ne živimo u istom mjestu. Ivanka je plavuša, 160 cm 50 -ak kila , na autobusnoj, čekala je bus u tajica, kožnoj jakni poluotvorenoj kako bi joj se mogle vidjeti sisice u nekakvoj tankoj majici gdje joj se sisice ističu.

Uvijek sam se pitao kako njoj i ostalim ženskim nije baš tu hladno pa su se tako otkrile gdje su sisice. Sjeo sam kraj Ivanke a oko nas mračina i hladnoća, jer ovo je zapravo spada pod grad a realno selendara . Nema kera da prođe, po koje auto prođe i to je sve. Pričali smo o školi uglavnom, a onda Ivanka uvukla je ruke ispod moje jakne da zatopli ruke. Odmah sam ju pitao , kako joj je rukama hladno a nije joj hladno cicama. Gledajući iz takve blzine njezine cice, kurac mi se počeo dizati, jedino u tome prijedelu mi je bilo toplo sve ostalo hladno.

Osjećam kako kurac raste i raste i ide prema stomaku , tu je negdje i Ivanka stavila ruke. Sve dok nisam glavičem osjetio Ivankinu ruku i tako je ostalo barem na kratko vrijeme, dok je ona dalje pričala i pričala. A onda pribila se skroz uz mene, samo što nije sjela na mene. Prekrižila je noge , isturila grudi prema meni. Ja sam rukama, prešao preko njezine guze , joj što su ti hladne ruke rekla je. Dok sam jednom rukom mazio preko njezine guze , drugom rukom sa nekoliko prstiju , povukao sam majicu prema dolje, grudnjak također malo prema dole i počeo je milovati po grudim.

Otkopčala je grudnjak ali majicu i kožnu jaknu ostavila na sebi. Izvukao sam jednu sisicu iz njezine majice, oblizao cijelu sisu, a potovom uhvatio poput djeteta cuclati bradavicu, ah stenjala je , nebrini i drugu čemo. Dobro sam se nahvatio i druge sise , što rukama što ustima oblizao i hvatao. Dok sam to radio ona je meni rukom trljala preko hlača a ispod jakne, znala je uhvatiti me za glavu i uvaliti mi jezik usta, pa smo si trljali jezike i uvlačili jedno drugome. Uvukao sam hladnu ruku ispod tajica pa zatim ispod gačica, a ona je vrisnula kao da je doživila orgazam a ono je bila samo moja hlada ruka koja je dotaknula njezinu toplu picu.

Rekao sam joj ja ne vadim odavde ruku , i tako moja ruka se tu brzo ugrijala, trljajući njezinu picu . Skninula je meni hlače i izvukla kurac, spustila jaknu preko kurca i počela drkati . Je li ti dobro? upitala je , rekao sam joj šta dobro odlično a zatim ponovno mi je uvalila onako jezik u usta . Žvalili smo se, a u isto vrijeme ja njoj drkao pičku i ona meni drkala kurac ispod jakne. Pica joj je bila glatka i jako mokra i topla. Dođi draga kazao sam , stavio joj glavu ispod jakne i tu ju je dočeko moj kurac, koji je morala pušiti ispod jakne.

Ne vidim ali osjetim kako je zgrabila ustima. Do kraja draga ga uhvatio ustima, čvrsto sam ju držao za glavu i nabijao usta do grla. Čujem nju ispod jakne kako grklja i kako se guši u kurcu , malo sam popustio a ona opet ravno u grlo je išao moj glavič. Istovremo sam osjetio kako mi miluje i jaja. Joj oprosti draga zaboravio sam da ti trljam pičku. Ponovno sam uvukao ruku ispod tajica došao do pice grijao ruku i trljao njezinu picu, sve je više mokrija i mokrija. Zaboravio sam opet na sisice, uhvatio sam ponovo ustima sisicu i držao ustima.

A onda osjećam da ću svršiti puštam sisu njezinu, vadim ruku iz pice i sa obje ruke držim njezinu glavu i nabijam a ona vrišiti i vršti , a ja špricam u njezina usta jedan špric drugi špric treći špric. Otkrivam jaknu a ona koliko joj je toplo bilo ispod uznojila se, raščerupane kose i usta puna sperme koju je povratila jer se zagrcala. Jebote koliko je sati upitala me? jbt zakasnili smo na ovaj bus , bio je več ovdje a ne sada moramo čekati drugi koji dolazi za pola sata. A ja sam ju upitao a što ćemo raditi za pola sata ?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija