Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ivona, bolja od ičega

Ivonu nisam vidio malo više od dvije godine, a naš zadnji susret kod nje na selu je završio fenomenalnim seksom u sjeniku i punjenjem njene guze. Nije da se nismo čuli, preko moba, porukama i slično. O lascivnim slikama njene pice i mojeg kurca da ne pričam.

Sad se javila da ima neke obaveze u gradu, konkretno kod doktora, pa će prespavati kod mene. Ja sam inače iznajmio sebi jednu malu garsonjericu od nekih tridesetak kvadrata i uživao sam u njoj. Imala je puni komfor, a to znači Play station i brdo igrica, računalo (isključivo u akademske svrhe jel.. ), veliki TV i DVD player. I naravno široki krevet koji je zauzimao pola prostorije. Na prvoj godini sam imao neku curu, ali mi je nekako odvlačila pažnju sa učenja, pa smo nakon par mjeseci prekinuli. U biti, malo sam se zasitio njenih konstantno istih poza i stenjanja bez veze. A sad sam sa nestrpljenjem čekao Ivonu i već se par dana suzdržavao da ga ne drkam. Često sam ga drkao dok bi pričao sa njom preko telefona, a znali bi baciti i neki sex preko žice, pa bi mi onda poslala slike svoje mokre mace, a i ja slike svog kurca okzpanog spermom.

Prvo me iznenadila svojim izgledom, bila je mršavija, ali nije izgubila guzu i sise, na svu sreću. Kosa je bila kraća i nekako valovita, a osmijeh joj se nije skidao sa lica. Dočekao sam ju pred bolnicom, jer sam prijepodne bio na faksu, a ona je imala pretrage. Prvo smo otišli nešto pojesti, jer nije ništa jela od sinoć, pa smo se uskoro davili u pizzi i coli, a onda tramvajem kod mene. Čim smo ušli počela se skidati i samo sam ju upitao:

- Šta si tako napaljena? -nasmijala se i samo rekla odmahujući glavom.
- A ne, samo sam cijeli dan po bolnici.. -a onda me pogledala i nakrivila glavu, pa dodala- .. u biti.. malo bi probala tvog kurca, čisto kao predjelo..

Nije mi se trebalo dva puta govoriti i uskoro sam bio potpuno gol uspravnog kurca i trčkarao za njom u mini kupaonicu. Tuš kabina, mala veš mašina i lavabo za umivanje i brijanje. Jedva sam se ja okretao u njoj, a sad nas je bilo dvoje. Ušla je u kabinu i ja se uvukao uz nju. Njena topla i mekana koža uz moju tjerala je moja jaja na prijevremeno svršavanja, ali je Ivona pustila vodu koja nas je malo ohladila iako je bila topla, pa smo se samo mazili sapunajući jedno drugo. Ja sam njoj sapunao sise i picu, a ona meni jaja i kurac svojim jakim rukama od rada na poljoprivrednom gospodarstvu. Zatim smo se isprali i na moje iznenađenje, jer baš i nije bilo mjesta, spustila se na koljena i počela mi pušiti kurac. Njeni nokti na mojim jajima i kurac u njenim ustima učinili su svoje i uskoro sam se praznio u njena usta. Nije se odmakla, već se praktički nabila na kurac svojim ustima i skoro pa usisala moju spermu iz njega. Da se nisam oslonio na zid tuš kabine sigurno bi se skljokao na pod tuša kako me ovo pogodilo. Polako se ustala, oblizala usne i poljubila me uguravši mi jezik u usta, pa sam osjetio okus svoje sperme u njenim ustima.

Malo smo se žvalili, a onda otišli onih pet ili šest koraka do kreveta i bacili se na njega. Malo smo se grlili i ljubili, a onda sam se počeo spuštati usnama niz njenu baršunastu kožu, preko sisa koje sam jednu po jednu dobro isisao i izlizao, pa niz drhtavi trbuščić do njene obrijane pice. Prije je bila lagano dlakava, ali sam ju jednom prilikom obrijao i svidjelo joj se, pa si ju je sad sama brijala. Počeo sam ju lizati i obrađivati jezikom, usnama, malo zubima po klitu i usminama, a gurnuo sam joj i prste u picu. Stenjala je sve glasnije i glasnije, a noge su joj se trzale dok je rukama i prstima hvatala moju glavu i pritiskala ju još više na svoju picu. A onda vrisak i mlaz njenih sokova iz pice. Bio sam mokar u licu i malo iznenađen ovakvim njenim orgazmom, a ona se sva tresla širokog osmijeha na licu i suznih očiju. Obrisao sam lice plahtom i smjestio se uz nju.

Malo smo razgovarali milujući nježno jedno drugo. Bilo mi je to lakše sa njom nego sa mojom prošlom curom. Nije joj smetalo moje igranje njenim bradavicama, a ni meni milovanje njenih noktiju po mojim jajima. Sve je bilo super osim jedne male sitnice, da smo bratić i sestrična.

Nakon nekog vremena mi se opet digao, a ona baš i nije previše oklijevala i samo se popela na mene i sad se polako nabijala na moj kurac. Bila je ponovo uska, ipak nije dobila kurac u nju (krastavci i tikvice se ne računaju) dvije godine. Polegla je po meni i sad je samo podizala svoje bokove i guzu dok mi je kurac skoro ispadao iz njene pice koliko ju je podizala. Ubrzo joj je to lijeno jebanje dosadilo i počela je sa nabijanjem do mojih jaja. Oboje smo stenjali i dahtali, a znoj se cijedio sa nas. Zatim smo promijenili pozu i sad sam joj ga ja zabijao s guza i širio joj guzove dok sam ga zabijao do jaja. Uzdisala je sve jače i uskoro ponovo svršila, a ja sam nastavio sa jebanjem i nabijanjem u njenu picu. Nakon par minuta sam osjetio da mi dolazi i brzo ga izvukao, te joj svršio po guzi i leđima. Zatim smo se izvalili natrag na krevet i još malo gledali TV, te oboje zaspali.

Ujutro smo se otuširali i otišla je na nastavak pretraga, a ja na faks. Čim je bila gotova otišao sam sa faksa po nju, te smo otišli kod mene doma i nastavili sa seksom. Sad je zahtijevala da joj svršavam u picu. Nije mi bilo baš svejedno, ali me uvjerila da nema bojazni za bilo šta. Nakon cijelodnevnog seksa i dobro napunjene pice otišla je kući, a ja sam sad jedva čekao ljeto i da odem opet na selo kod Ivone.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija