Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Iz susjedstva

Živi u mom susjedstvu , crne kose, 170 cm visine, utrpana u farmerice . Mala uspaljenica od 18 godina, znao sam da će nešto od nje biti . Počela je vrckati guzom, izlaziti u kasna doba kao da su je hormani pucali. Sve mi je mirisalo na neku jebačinu između nje i nekog momka, on bi je čekao u kasna doba u mrklom mraku. Prije je nisam htio ni pogledati zbog njezinig godina. Sada sam bacio oko na nju . Zapravo mi smo znali jedno drugo jer živimo u susjedstvu , kada bi prošao pokraj nje rekao bi "Bok" i to je to čak nekada ni to.
Jednog dana sjedio sam ispred kuće svoje, bilo je ovaj put dan, kada je prošla. Mala se ponovno utrpala i prošla pokraj mene nije ni pogledala u mene. Htio sam malo bolje pogledati njezinu guzu, ustao sam se , i pogledao prema njezinoj guzi , finog oblika poput jabuke su bile.

Nije tajana da sam drkao na njezinu sestru dok je i ona bila njezinih godina ali ona tu više ne živi, ali ova je puna uspaljenija čini mi se več njezina sestra što ne živi više u našim susjedstvu , hah vjerovatno su i njezinu sestru tada pucali hormoni.
Uglavnom pogledao sam u njezinu guzu dok je hodala bila je poput jabuke , ništa više nisam mogao bar za sada, samo gledati .
Sutradan imao sam mobitel , prošla pored mene a ja sam uslikao njezinu guzu , vidjela me , okrenula je glavu prema meni u hodu , a zatim pravila se da nije ništa vidjela, gledala je ispred sebe.
A onda lagano vrckajući guzom laganim hodom do svoje kuće. Osjetio sam toplinu svoga kurca na desnoj strani uz nogu. Trvd je bio , a ja sam zaboravio da sam vanka pa sam počeo navlačit ga.
Okrenula se još jednom prema meni prije nego je ulazila u svoju kuću a zatim otišla.


Ušao sam u kuću gledao njezinu sliku i izdrkao ga .
Nema dana , a da nismo zapravo vidjeli jedno drugo, ali sada barem zna da sam bacio oko na nju.
Jedne večeri bio sam nešto ljut, izašao sam iz kuče bilo je kasno vidio sam netko u blizini moje kuče gdje je bila nekakva drača , baš ona prolazi tuda i baca nešto. Što li je to bacila upitao sam se, posvijetlio sam mobitelom u toj drači su bili samo kondomi. Sada mi je sve jasno, sve je bilo onako što sam predpostavio, mene je to još dodatno napalilo.
Ono što je bitno je da su nam se tate znali, uvijek su nešto posuđivali jedno drugome. od alata, ljepila i slično.
I tu napokon počinje priča, njezin tata je poslao nju da odnese nekakvu malu torbicu s alatom mome , a moj tata nije bio tu nego samo ja. Ona je pokucala a ja sam otvorio , ostao sam u šoku, samo je rekla da njezin tata ovo daje mome , u trenutku kada je meni davala torbu , ručka je pukla a alat popadao jer nije baš zatvorena bila.


OOo rekao sam , ma ništa da se nemajestit ručka , čučnula je i namještala ručku a ja sam stao iza nje i malo bolje razmatrao njezinu guzu. Izvadio sam kurac poviše njezine glave. a onda ga brzo spremio . To sam par puta napravio. Kada je to napravila sve ustala se a ja sam se pribio skroz u njezinu guzu, očela je svojom guzom moj nabrekli kurac. A onda čudo , leđima se prislonila uz mene, a guzom lijevo-desno trljala lagano od moj kurac.
Uhvatio sam ju za sise koji nisu bile ni male i velike , mečio sam i ljubi u vrat.
Skinio sam lagano šorc sa sebe , ispala je moja tvrda obrijana i kita. Okrenula se , prema meni bila jako napaljena vidjelo joj se po pogledu. Jednom rukom je uhvatila moj kurac i natezala ga. a isto vremeno poljubila u usta , a dva ili tri puta stavila jezik u usta.

Sama je skinula majicu i grdnjak. Polizao sam odmah njezine bradavice. Odveo ju u dnevni , tamo je skinula farmerice i gaćice, pica joj bila uska obrijana i mokra. Par puta sam stavio prst u nju , patom jezikom pokupio sokić sa njezine pice i vrlo brzo je svršila dok sam lizao krlitoris. Naravno onda je meni odmah poslije lizanje pice , stavila kurac moj kurac usta i pušila. Mazila je jednom rukom jaja dok je to radila. Par puta je zagrljkala. Preotrljao sam kitu i po njezinom licu. Okrenuo sam ju držala se za kauč, a ja sam je tako jebao bez kondoma u picu. Stinosno sam rukama čvrsto jabučice i počeo je jebati, več sam tako brzo svršio u to njezinoj picu , a sperma se cijedila po mome kauču . Poslije ovoga jebemo se stalno, mala više i ne ide nigdje u kasana doba samo kod mene.

Dok moji spavaju ona lagano uđe u moju kuču a potom u sobu ju čekala moja nadignuta kita, na koju je ona skakala , a ja svršavao u nju

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija