Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Izbegavanje ukora po svaku cenu

Evo ovako, pre 3 godine, dakle ne baš toliko davno, bio sam završna godina srednje škole, i kao svaki maturant, krenuo sam da pravim sranja po školi jer nam se dosta toga dopuštalo. Znači, od zajebanja mlađih učenika i učenica, preko tuča sa drugim odeljenjima za vreme odmora, sve do flertovanja sa profesorkama, dečija posla uglavnom. Sećam se da je bila sreda, čas fizičkog. Radili smo šta smo hteli, a ja sam rekao drugarima da ću da probam da smuvam profesorku, tj da flertujem sa njom. Započeo sam spiku, ali sam ubrzo i završio, posto mi je odbrusila da je to izuzetno nepoštovanje što pokušavam da flertujem sa njom, i otišla je da me prijavi kod direktorke. Ja se usrao ko nikad, jebo te neću iz škole da me izbace jer sam se zajebavao. Elem, prođe čas, veliki odmor usledio, zove mene direktorka da dođem kod nje.

Ona malo starija žena, do duše, Bogovskog izgleda, kraća kosa, ne ćelava, samo kraća, lepa, ništa preterano zgodna, ali vrlo jebozovna i jebozovnog pogleda. Uđem ja u kancelariju, i onda krenula da nešto jede govna, nisam je ni slušao, jer sam gledao šta je obukla. Ona je mogla da nosi šta god, jer ko će šta da joj kaže, em se svakome jebe šta ko nosi em nikome ne smeta čak i da baci pogled. Nosila je neku kraću suknju, a gore neku dekoltiranu košulju, jebem li ga šta je ono, uglavnom, video joj se dobar deo sisa. Pričala je jedno 3, 4 minuta, dok nije provalila koliko je odmeravam i gledam u sise. Ja se zabuljio u sise, digao mi se maksimalno, još ja nosio trenerku, sve se videlo, a nisam ni pokušavao da sakrijem. Ona zastane s pričom, krene polako da mi prilazi i da mi gleda u kurac dok hoda ka meni, i meni je već tad bilo jasno da ću da je jebem.

Kako sam sedeo u stolici, stavila je ruke na moje, koje sam ja držao na rukohvatu, nagnula se nada mnom tako da su joj sise ispred mojih očiju, i rekla mi da vidi šta radim. Ja se nasmejao kao debil, gledajući joj u sise, pa u oči, pa opet u sise, i bio u fazonu, uhvatili ste me i neki nasiljeni smeh. I, ona je odlučila da ne traći više vreme. Uhvatila me za kurac, krenula da me ljubi i da zavlači ruku u gaće. Ja sam je privukao i stavio sebi u krilo, digao joj noge preko rukohvata, i rašcupao košulju, te je ostala samo u brusu, i tek se onda videlo koliko dobre sise žena ima. Krenula je jako da mi se trlja o kurac, oboje smo krenuli da stenjemo, nismo morali ni da budemo tihi jer nije bilo nikoga blizu. Sišla je sa mene, sagnula se, izvadila mi kurac iz gaća i krenula da ga puši.

Videlo se da je iskusna jer je imala onu tehniku rukom dok ga puši, i gutala je celog, nije imala nagona za povraćanjem. Ja sam išao ka ivici sve brže i brže, pa sam morao da joj ga izvadim iz usta, i da pređem ja u napad. Ustao sam, pribio je uz sto, skinuo suknju i krenuo da joj ližem pičku. Bila je nenormalno vlažna, baš se vidi da je dugo čekala kurac. Stenjala je sve vreme, i onda sam znao šta mi je uraditi. Gurnuo sam joj 2 prsta u pičku, tačno znajući gde je G tačka, i stimulisao je dobra 2 minuta, posle čega je životinjski svršila, i pretvorila se u čudovište. Skinula mi je pantalone i majicu, bacila na sto i krenula da mi skače po kurcu. Nikad bolju kaubojku u životu nisam imao, svršio sam za 4 minuta maksimalno, a mislim da me je najviše napalilo to što su joj se sise njihale tako predivno.

Da ne dužim, prošao sam uz "opomenu", bio udaljen iz škole nedelju dana, a za tih nedelju dana smo se kresnuli još 4 puta.
Malo nevezano za temu, jebao sam je i na maturskoj ekskurziji. Išli smo u Austriju, Nemačku i Češku, 7 dana. Dopisivali smo se sve vreme, slala mi je gole slike, videe kako drka pičku i kako stenje za mojim kurcem, ja sam njoj slao slike kurca i snimke kako drkam dok joj spominjem ime. Stigli smo u Beč, smestili se u hotel, ručali, i imali 3 sata slobodnog vremena. Ja sam uspeo da neprimećen odem u njenu sobu, gde sam proveo 3 sata imajući neviđeno dobar seks sa njom. Kako bismo završili, odmorili bismo 5 minuta, i jebali bismo se opet. Prava milfara, nije se skidala sa kurca. Nosila je neki seksi veš koji je isticao njene atribute na najbolji mogući način, da ti se digne kurac odmah.

7 dana smo se jebali po 2 ili 3 sata, i niko za to nije znao, iako sam ja pričao drugarima da sam je jebao, niko mi nije verovao, svi su mi se smejali. I tako, završih godinu na moju veliku žalost, znajući da sledeći put kad je budem video, biće previše matora da je kresnem. A voleo bih, makar još jednom.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija