Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Izgubili smo nevinost sa sestrom na njen 18-ti rodjendan

Moja sestra od tetke Sanja i ja smo vršnjaci, starija je od mene15 dana, a njena mlađa sestra maja je dve godine manja. Ovo se desilo davno i ostalo mi zauvek u sećanju. Još kao deca smo svaki letnji raspust provodili kod bake na selo, inače živimo u različitim gradovima. Roditelji su nas ostavljali tamo po mesec dana. Mnogo smo se voljeli i slagali sve troje. Kako u to vreme nije bilo interneta, mobilnih, u selu kod bake nije bilo ni struje, moglo bi se reći da smo u odnosu na današnja deca dosta zaostajali u poznavanju svega pa i sto se seksa tiče, učili smo od drugara ili drugarica. Sve do svoje jedanaeste godine nisam pojma imao zašto imamo različite polove organe, gledao sam sestrine pičkice i bilo mi je čudno. Inače kada smo bili kod bake, baka nas je kupala svako veče zajedno.

Kako nije bilo struje i kupatila, grejala jelonac sa vodom koji zatim rashladi u nekoliko kofa, a mi smo goli čekali u njeno veliko korito da prospe vodu na nas, pa smo se međusobno sapunjali, dok baka ponovo zagreje vodu da saperemo sapunicu sa sebe. Onda bi se obrisali i po gaćicama i majici svi u jedan veliki krevet. Prva svoja saznanja oko seksa sam dobio u svojoj jedanaestoj godini kada je moj drug Ivan dobio videoplejer koji je doneo njegov otac koji je često putovao zbog posla po zapadu. Ivan je pronašao porno kasete njegovog oca i ponekad bi me zvao kad je bio sam da gledamo. Bilo je tamo svega, a mi još nismo ni bili u pubertetu, tako da nam je pomalo bilo čudno sve to, ljubljenje jezicima, pušenje, jebanje u pičku u guzu, svršavanje. Tada smo i počeli da pokušavamo da drkamo ali naše još narazvijene kurčiće su se samo ukrućivali ali sperme nije bilo.

Pri kraju školske godine imao sam punih 12 godina i već osetio kako mi kurčić postaje malo veći i deblji, jaja su mi isto malo narasla, a počeo sam i svršavati, na moju veliku radost. Kada je počeo letnji raspust mama mi je rekla da ću ponovo kod bake sa svojim sestrama jako sam se obradovao, kada sam pomislio kako ćemo se kupati zajedno ja i njih dve, mada mi je bilo nejasno kako su njihove pički tako male i nemaju sisa. Mislim da mi je to bio početak puberteta, mada reč pubertet sam čuo ali nisam imao pojma šta znači. Stigli smo na selo, baka nas je sačekala sva srećna, a moje sestre su već bile stigle. Sanja je malo dobila na visini i videle se male nabubrele sisice ispod majice, izgrlili i izljubili smo se sa Sanjom i Majom i pošto je već bilo malo smrklo, nešto smo pojeli i otišli pravo na spavanje.

Uvek smo spavali, Sanja u sredini, a ja i Maja sa strane. Malo smo nešto pričali oko škole i ne znam neke gluposti i utonuli u san svi zagrljeni. Sanja je bila ledjima okrenuta meni, a ja sam ih rukom zagrlio obadve. Sledeći dan je prošao u igri i šetnje po livadama, obližnje reke i uveče je došlo vreme kupanja. Skinuli smo se goli sve troje i ušli u korito čekajući baku sa kofama vode. Stigla baka i počela da nas poleva vodom. Počeli smo sapunjati jedan drugog, Sanja je sapunjala Maju, a ja Sanju koja mi je bila okrenuta ledjima. Kako nije bilo struje baka je bila upalila sveću tako da je bilo polumračno. Kako sam sapunjao Sanju stigao sam do njene guze koja je bila malo zaobljena i kako sam joj prelazio rukom osetio sam kako mi se kurčić pomalo ukrućuje. Osetio sam neku toplinu i uzbuđenje, prešao sam na noge koje su bile malo raširene i kada sam joj sapunjao unjutrašnji deo noge stigao sam do Sanjine pičkice i malo prešao rukom.

Sanja se malo trgla ali ostala je mirna. Prešao sam na drugu nogu i opet ponovio isto ali sam sada malo duže zadržao ruku, a zatim prešao po njenoj guzici prema ledjima. Tada se Sanja okrenula prema meni i rekla "ajde sada da tebe nasapunjamo, našao sam se u sredini okrenut ledjima prema Maji koja me sapunjala sleđa, a Sanja sa prednje strane. U isto vreme sam je i ja sapunjao s prednje strane. Prelazio sam joj od ramena prema sisicama, osetio sam kako su joj nabubrene, ne kao prave sise ali nisu bile kao kod Maje, gledala me u oči koliko sam primetio po tom mraku i pomalo se smeškala. Ja sam se zadržao malo duže na sisice pritom dodirivajući njene majušne kako bradavice i osetio sam kako su se odjednom ukrutile, a ona je krenula prema dole. kada je stigla do mog ukrućenog macana malo se trgla kad ga je dodirnula i pogledala prema dole, gledala ga kako strći prema njoj, za trenutak je stala rukom na njega i nastavila još malo po njemu, čak mi je pri tom malo i povukla kožicu taka da je malo i glavić provirio, pa prešla na jaja i po nogama ali nije skidala pogled.

Tada se čuo bakin glas "jeste gotovi dečice? ". "Gotovi smo" javila se Maja. Pre nego je stigla baka, ja i Sanja smo si sapunjali ruke i gledali se u oči smeškajući se. Kada je stigla baka, Sanja se okrenula ledjima prema meni, a ja sam joj prišao bliže da sakrijem moju krutost ispred bake, a kako smo bili iste visine dodirivao sam joj dupence. Srećom bilo je mračno pa baka nije primetila moju ukrućenost, počela nas je poturati vodom i tada mi je što od vode, što od stida pred bakom malo popustila moja ukrućenost. Ubrzo smo bili gotovi, uzeli peškire, obrisali se obukli gačice i majice i poređali u krevetu. Baka nas izljubila, ugasila sveću i poželela laku noć. Raspored je bio isti Maja, Sanja, ja iza Sanje. Maja je tada rekla "Spava mi se mnogo, molim vas da spavamo"- znajući iz prethodnih godina kako smo se do kasno zezali i smejali.

"Važi Majo" rekao sam, ajde laku noć". I njih dve ponove" laku noć". Ali ja nisam nikako mogao da spavam, Sanja je izbacila svoje dupence prema meni, a moj mali macan se ponovo ukrutio na najjače, kad sam osetio njeno dupence na njemu. Po neko vreme sam hteo da se okrenem i da ga drkam da se umiri ali osetio sam kako se Sanja počela pomerati i okrenula se prema meni. Nije spavala i videla je da i ja ne spavam. "Maja je zaspala" rekla mi tiho. Kako mi je ruka bila preko nje i ona je prebacila svoju preko meni. "Da te pitam nešto" reče mi, "jesi ljubio neku devojčicu do sada". Tada se setim kako su se ljubili u pornićima i rekao sam "da jesam". Stvarno? - znaš da se ljubiš? " - rekla je radosno, "naravno da znam". Hoćeš li me naučiti molim te"-" pola moje drugarice znaju i pokazali su mi ali nikad nisam sa nekim dečkom" - "molim te bato" -tako su me zvale obe- neće niko saznati.

Malo sam bio zatečen, šta ću sad, pitao sam se u sebe. " Pa dobro ako ne kažeš nikome" jedva sam izustio. Privila se uz mene i obe ruke mi prebacila preko vrata, a ja sam moju drugu ruku koja mi je bila ispod glave provukao ispod njezine glave, nosevi su nam se dodirivali. Prišla mi još i stavila svoje usne na moje, ja sam otvorio malo usta, ovlaš smo se poljubili, pa još jednom i osetio kako njen jezik ulazi u moja usta, lizao samo joj jezik i ona isto meni, bilo mi je toplo u stomaku, i počeo sam se pomerati kukovima, osećala je moju krutost, privila se još više uz mene i prebacila nogu preko moja bedra. Jedna ruka mi je bila ispod njene glave , a drugom sam joj mazio leđa. Nakon nekoliko minuta je stala. Osetio sam kako je jako uzbuđena, telo joj se treslo "mmm bato, kako je ovo lepo, šapnula mi na uho, ja sam je tada počeo ljubiti po vratu, dahtala je, prelazio sam usnama i jezikom, kako sam gledao u pornićima, počela je i ona isto da radi, osetio sam kako mi žmarci prolaze.

Ruka mi je instiktivno prešla na njenu guzicu, mazio sam je preko gaćice"uh bato kako mi je lepo" , kako joj je noga bila prebačena preko mene tačno je njen pičic trljao mog ukrućenog macana, a dok sam je mazio po guzi prešao sam rukom izmedju Sanjine raširene noge i osetio vlagu na njezinim gačicama. Ponovo smo se ljubili jezicima, a rukom sam joj lagano mazio pičkicu preko gačica, koje su bile sve vlažnije. Ljubila me opet po vratu, a ja sam trljao svoj kurčić koji samo što nije izašao iz mojih gaćica po njenom stomaku. Dahtala je i uvijala se uz mene. Preko ruba gačica sam joj uvukao jedan prst ispod, i osetio kako joj je pičkica vlažna i nabubrela. Kada sam joj dotaknuo pičkicu jako je uzdahnula "aaaahhhhh batooo kako te volim" šaptala mi je na uho "i ja tebe puno volim Sanjice".

I Sanja je jednom rukom počela da me mazi po leđima, zavukla je ispod moje majice. Prstom sam joj prelazio po pičkici, osećao sam njenu vlažnost. Uveliko smo se žvalili i tada sam skupio hrabrost izvukao prst i pomerio sam joj gaćice do pola guze. Uvukao sam joj ruku u gačice i prstom prelazio između guzica. Osetio sam njezin šupčić malo se prstom zadržao na njemu mazeći ga pa sam krenuo dole prema pičkici. Počeo sam celom šakom da je mazim po pičkicu, a prstom sam joj prelazio izmedju usnica, osećao sam na prstu rupicu i prelazio preko nje, bila je topla i vlažna. Sanja je sve brže i glasnije dahtala, "tiše malo probudićemo Maju" -šapnuo sam joj na uho-"uhh batooo, ali tako mi je lepo"- i meni je lepo ali molim te da nas ne uhvati". Malo se umirila ali drhtala je celim telom, spustila je ruku na moju guzicu, uvukla ispod majih gaćica, mazila me i gurala k sebi.

Ljubio sam je jezikom u usta kako se ne bi čuli njeni uzdasi. Izvukao sam ruku iz njezinih gačica i povukao ih prema dole, skupila je noge i svukla ih, svukla je i majicu, i ja sam skinuo majicu, legao na ledja i rukom spustio i moje gačice. Moj kurac je bio u celoj veličini i potpuno tvrd, a od zrake meseca koji su prodirali preko prozora video sam kako se moj glavić sjaji od sluzi. Sanja je ležala na svom levom boku okrenuta prema meni i svoju desnu nogu je prebacile preko mene, a ja sam svoju levu ruku odmah pudvukao ispod nje i stavio na njenu pičkicu. Uhvatila me jerukom odozgo i počela je mojom rukom da trlja svoj pičić. "Molim te nastavi ovako" tiho mi šapnula i pustila me da sam nastavim da je trljam. Osetio sam malu nabreklinu na vrhu njenog pičića, bio je to njen klitić i htela je njega da mazim.

Svoju je ruku stavila na moj stomak i spuštala je polako mazeći me prema mom kurcu. Kada je stigla do njega počela je da ga mazi šakom po dužini do jaja i išla tako rukom gore-dole. Tada sam ja uhvatio njenu ruku odozgo namestio je na moj kurac i pokazao prstima da ga stegne i da navlači kožicu gore-dole. "Molim te ovako Sanjice" šapnuo sam joj i počeo da je ljubim po vratu i prema sisicama. Tako smo neko vreme masturbirali, a ja sam joj lizao i sisao bradavice koje su se jako izdužile. Ubrzao sam ritam ona je sve brže i glasnije dahtala. Počeo sam da je ljubim u usta da prigušim malo njeno stenjanje, a pritom je i ona ubrzala sa drkanjem mog kurca. Odjednom kao da se ukočila i osetio sam kako joj telo jako podrhtava, svršavala je, a pritom me jako stegla tako da sam i ja osetio kako mi sperma nadolazi.

Prvi mlaz nas je pogodio po usnama dok smo se ludo ljubili, malo se primirila i digla glavu da gleda kako sperma šprica iz mog kurca. Nije ga puštala iz ruke, a ja sam svršavao kao nikad pre. Sperma je bila svuda po nama. Kada je videla da sam gotov pomazila ga je još malo, sagnula se i poljubila glavić. Legla je preko mene, grlili smo se i ljubili još neko vreme. Sanja je ustala, uzela jedan od peškira i brisala nas je. Obukli smo se i ponovo legli, jako zagrljeni.

Sledi nastavak

Ocjena priče

N/A

Autor priče

onlinesexx
onlinesexx
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 175 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Nedefinirana
Horoskop: Škorpion
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija