Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Izgubili smo nevinost sa sestrom na njen 18-ti rodjendan II

Nakon svega što je bilo mislio sam da ćemo spavati ali nismo mogli pa je krenula priča. "Jesi ti Sanjice moja već radila ovo"- " pa jesam ali sa Sandrom". Tada mi je ispričala kako je to radila sa Sandrom, njena komšinica, koja ima 19 godina i čuva ih zadnih godinu dana, kad su kući sami. Krenulo je kada su bile same, Maja je bila u školi i pričale su o seksu, Sandra joj je ponudaila da je cvega nauči da zna što i kako treba raditi sa dečkima. Pričala mi kako su se njih dve lizale, da je jebala Sandru prstima u pičku i dupe, a Sanja pošto je još nevina primala je Sandrine prste samo u dupe. Učila je i kako se puši ali su to radili samo sa prstima tako da još nije probala kurac u ustima. Rekla mi da je dobila i prvu menstruaciju pre nekoliko meseci i da je Sandra naučila sve što se toga odnosi.

Nakon toga mi je rekla da želi sve to da proba sa mnom osim u pičku, zato što je rešila to da uradi na svoj 18-ti rodjendan. Pitala me je dali i dali želim da joj ja uzmem nevinost. "Naravno da želim Sanjice, tako te volim i želim u svemu da ti budem prvi" "Tu smo celo ljeto i u svemu ću da ti budem prvi, a što se nevinosti tiče i ja ti obećavam da ću čekati tebe da mi budeš prva". "Mmm kako te volim bato" rekla je i počela strastno da me ljubi. Zaspali smo tako zagrljeni, a sledeće jutro jedva smo ustali. Maja koja je ustala rano sve vreme nas je budila i gnjavila da ustanemo da bi išli napolje. Prošao je dan u kojem smo ja i Sanja koristili svaku priliku kad ostanemo sami da se ljubimo i mazimo. Došlo je veče i kupanje, Isti raspored kao i pre ali ja sam nakon sapunjanje Sanjinih leđa na brzaka, krenuo da joj sapunjam dupence, a Sanja je šire raširila noge i nagnula se prema Maji koja je bila okrenuta leđima.

Mazio sam joj dupe na kratko i brzo uvukao jednu ruku između noge, a drugom joj sapunjao sisice i ukrućene bradavice. Sapunjao sam joj pičkicu i prešao na šupčić gde sam uvukao jedan prst. Kako je bila nasapunjena ušao je bez problema, a Sanja je počela pomalo mešati guzicom. Meni je kurac čvrsto stajao ali kako nije bilo puno vremena dok dođe baka, promenili smo se i kao prethodno veče Maja me sapunjala po leđima a Sanja s preda. Nakon što je nabrzinu prešla sve ostalo, uhvatila mi ukrućeni kurac i počela je brzo da mi ga drka. Kako sam bio jako uzbuđen svršio sam vrlo brzo i pošpricao je spermom po stomaku i krenuo sam da joj operem spermu kada je baka stigla. Bili smo gotovi za spavanje i poredali se po poznatom redosledu. Malo smo kao nešto pričali, a ja sam za sve to vreme jednom rukom mazio Sanjinu guzu s leđa.

Maja je ubrzo zaspala. Ja sam polako skinuo gačice i majicu kako ne bi probudio Maju, a Sanja je pričekala još koji trenutak da Maja utone u dublji san. Za to vreme sam je ljubio po vratu, ušima, uvukao sam joj ruku u gačice i mazio je po guzi. Kada je bila sigurna da Maja čvrsto spava okrenula se prema meni i počeli smo se ljubiti. "Joj bato samo da znaš, jedva sam čekala da se smrkne"-" i ja isto moja Sanjice". Prestali smo da se ljubimo i ja sam se pomerio do mog kraja kreveta kako bi bili malo dalje od Maje, a za to vreme Sanja se svukla. Ja sam bio na leđima i Sanja je legla preko mene pa smo se nastavili ljubiti. Trljala je svoju pičkicu po mom kurcu koji je bio na najjače, a ja sam joj rukama mesio dupence, širio ga i prstom prelazio preko šupčića. "Hočeš da mi ga pušiš dok ti ližem pičkicu" šapnuo sam joj tiho na uvo"mmm naravno batice sve ću da radim što poželiš, uhhh kako te volim" šapnula mi.

Malo sam se spustio, a Sanja se naguzila iznad moje glave i raširila noge tako da mi je njena pičkica bila pred očima. Tada sam primetio male sitne dlačice iznad pičkice. Rukama sam je uhvatio i raširio dupence pa sam jezikom počeo da je slasno ližem. Ukusio sam slatke sokiće koji su bujali iz njene napaljene pičkice, a prstom sam joj polako draškao klitić, kako mi je ona pokazala prethodne noći. za to vreme Sanja me lizala po kurcu i mazila jaja. Osetio sam kako je glavić stavila u usta i počela ga sisati. Strastno je to radila, bio sam kao u transu, njena pičkica otvorena ispred mene, a moj kurac u njena usta. Lizao sam joj šupčić, otvorio sam ga rukama koliko mogu i pokušavao da uguram jezik unutra. Vrpoljila se guzicom, izvadio sam jezik i počeo da pomalo guram moj prst koji je bio umazan njezinim sokovima iz ribice, uvalio sam ga do pola i jebao joj dupence prstima, pritom sam gurao jezik u njenu ribicu iz koje su tekli slatki sokovi.

Osetio sam kako se grči i počela je svršavati. Prst sam joj gurnuo do kraja u dupe, a drugom rukom sam joj jako trljao klitić. Uvijala se, drhtala i mumlala sa mojim kurcem u usta. Nisam više mogao i počeo sam da se praznim u njena usta. Nije stala, nastavila je i sve usisala. Ostali smo tako nekoliko trenutaka, a onda je ustala i legla na mene, počeli smo se ljubiti, osetio sam ukus moje sperme u ustima. Ljubili smo se tako neko vreme i Sanja mi je šapnula "kako volim tvoju spermu bato, tako je slatka". Legla je sa strane i ponovo počela da me mazi po kurcu i jajima. Ja sam joj lizao i sisao nabrekle bradavice, i osetio sam kako mi se ponovo ukrućuje u njenoj ruci. " Bato želim da me jebeš u guzu" - "želim da probam kako je to kad si u meni". Počela je da mi ga drka, a ja sam joj rukom mazio pičkicu i šupčić, razmazivao njene sokove po njemu.

Spustila se ponovo i uzela ga u usta, a ja sam joj lizao šupak. Bilo me je pomalo strah kako ću ga ugurati u tako malu rupicu. Počeo sam prstima da širim rupicu, lizao je i razmazivao sokove, pa opet uvalim jedan pa drugi prst, i sve tako dok moja dva prsta nisu slobodno počeli klizati u njen uzak šupak. Izvukao sam se ispod nje, a ona je ostala tako nagužena i čekala da je pojebem. Uhvatio sam ga rukom i malo trljao po njenoj ribici, bio je sluzav od Sanjinog pušenja ali sam hteo da ga još malo podmažem sokovima koje su bujali iz nje. Ponovo sam malo lizao šupčić, a zatim stavio glavić na njemu. Gurao sam polako, malo pomalo se širila rupica i odjednom je ušao glavić " AAAAhhhh" otelo se Sanji, a ja sam odmah pogledao prema Maji, međutim nije reagovalai nastavio sam da ga guram dublje.

Ušao sam do kraja i počeo da je jebem u guzu iz početka polako od straha da joj ne nanesem boli ali Sanja je počela sama da se nabija. Jednom rukom je počela da trlja klitić i kako sam shvatio da želi jače, uhvatio sam je za bokove i počeo snažnije i brže da je jebem. Trljajuću klitić rukom i sa mojim kurcem koji je žestoko prodirao u njezin šupčić Sanja je bila u transu, počela je glasno stenjati ne obazirući se da njezina sestra spava tu pored nama. Njeni jaki uzdasi su me potpuno izludeli i počeo sam da joj punim guzu spermom i d amalo glasnije stenjam, a u tom trenutku sam osetio i sanjino grčenje dok je svršavala "Aaaaahh" stenjala je glasno. Njen šupčić mi je stezao kurac dok sam se praznio unutra. Bili smo gotovi i pao sam preko nje ostajući unutra dok se nisam umirio od žestokog svršavanja i kada sam osetio da je omlohavio izvadio sam ga.

Video sam kako moja sperma curi iz njenog šupka. Malo smo se sredili obukli i legli zagrljeni da spavamo.
Sledi nastavak

Ocjena priče

N/A

Autor priče

onlinesexx
onlinesexx
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 175 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Nedefinirana
Horoskop: Škorpion
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija