Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Izgubili smo nevinost sa sestrom na njen 18-ti rodjendan III

Ujutro, Maja je legla između nas i počela je da nas budi. "Hajde ustajte"-" ma daj Majo pusti nas još malo da spavamo". Pa naravno da vam se spava kada ste se celu noć jebali". Ko da nas je grom udario oboje smo se trgli. "Molim? šta smo radili? ". "Pa jebali ste se i probudila sam se ali nisam htela da vas ometam paa sam si ja sama mazila pičkicu". Pogledali smo se sa Sanjom u neverici, "šta je mislite kao da sam ja mala i ne znam ništa"-"Pa gledala sam to što ste ti i Sandra radili, kada ste mislili da spavam ali ja sam sa Gocom iz mog razreda vežbala sve te stvari"- "A zašto i mene niste probudili noćas, vi me ne volite, sve ću da kažem baki, da znate". Tada je Sanja počela da je grli "ma daj sekice znaš kako te volimo ali mislili smo da si ti još mala za ovo i da ne želiš ovakve stvari da radiš".

Maja je pogledala mene" a ti bato jel me voliš? hočeš li i sa mnom da radiš ono što ste radili sa Sanjom? " "ma naravno da te puno volim ali stvarno sam mislio da si još mala za ovo" i poljubio je u obraz. Inače Maja iako je bila nekih 15 meseci mlađa od Sanje bila je nekako krupnije građe, iste visine kao Sanja, malo veća i oblija guzica, valjda zato što je bila koje kilo deblja, nije bila slaba kao Sanja ali nije bila ni debela. Samo je imala mesa na sebi. Za mesec dana trebalo je da napuni 11 godina. Ali verojatno je ranije ušla u pubertet. "Pa želiš li večeras da i mene jebeš bato? "- "Naravno da želim, volim i tebe". Sanja me je pogledala i samo slegla ramenima. Zagrlili smo se sve troje, a ja sam poljubio prvo Sanju, a zatim i Maju u usta. Maja me je jako zagrlila oko vrata i počela je da me ljubi jezikom, uzvratio sam.

"Jesam li i ja dobra kao moja sekica"-"Naravno, baš si me iznenadila kako se lepo ljubiš". Tada je na Sanjino iznenađenjei nju zagrlila oko vrata i počela je žvaliti, Sanja je bila malo zatečena ali počela joj je vraćati, pa su se žvalili dok nas baka nije pozvala na doručak. Bila je neka rekica u blizini sela i obično smo tamo provodili dane kupajući i zezajući se. Selo je bilo malo i pretežno su bili starci tako da smo tamo bili sami i niko nas nije ometao. I tog dana smo krenuli tamo. Kupaće na sebi, veliko vojničko šatorsko krilo za ležanje, krema za sunčanje, bakini sendviči, flaša sa vodom i raskomotili smo se. Legao sam na šatorsko krilo, a Sanja mi je mazala leđa kremom, pridružila se i Maja, uzela malo kreme i počela je da mi maže noge. Od same pomisli da ću isto raditi i sa Majom, kurac je počeo da mi se diže.

"Hajde okreni se da te namažem s preda" rekla je Sanja. Okrenuo sam se ali nabrekli kurac mi se jasno ocrtavao na kupaćem. Sanja me je mazala po grudima , a Maja dok mi je mazala noge pogledala me " bato tebi se već digao" okrenula se i Sanja da vidi i nasmešila se. "Ne moramo više čekati da se smrkne"-"sada je i Maja s nama" rekla je i poljubila Maju u usta. Nakon što me je namazala "Pa kako nema nigde nikog mislim da nam kupaći ne trebaju", rekla je Maja i počela da skida kupaći. Ostala je gola, Do tada je nisam primećivao ali je imala sisice skoro iste veličine kao i Sanja, a iznad pićkice tek narasle crne dlačice, malo manje od Sanje ali su već počele da rastu. Guza joj je bila mesnatija od Sanjine. Skinula se i Sanja, a ja sam ustao i rekao hajde da sada ja vas namažem, a kurac mi je strčio u kupaćim.

"Skidaj kupaće bato" rekla je Maja. Skinuo sam ih i kurac mi iskočio. "Joj bato kako ti je veliki" rekla je Maja i legla na trbuh pored Sanje koja je isto tako bila na trbuhu. Klenuo sam između njih i počeo ih mazati kremom. Prvo sam Sanju namazao po leđima, guzi i nogama pa sam prešao na Maju. Sanja se već bila okrenula dok sam mazao Maju, a kada sam bio gotov i Maja se okrenula. Sanja kako je ležala na leđima zadigla je noga i raširila da se vidi pičkica, a Maja je videla i uradila isto. Kada sam pogledao Maji među noge video sam da ima malo veće usnice na pičkici od Sanjine. Bio sam na kolenima, a kurac mi je strćao između njih dve. Počeo sam da ih mažem istovremeno, jednom rukom Sanju, a drugom Maju. Mazao sam ih po sisama, po trbuhom, pa sam prešao na noge, a Sanja mi je rukom uhvatila kurac i počela da ga nadrkava pomalo.

"Ovako treba Majo, gledaj mene" rekla je Sanja. Maja je gutala moj kurac široko otvorenih očiju, a ja sam tada rukama prešao na njihove gole pičkice. Maja se malo trgla kada sam je počeo maziti po pičkicu. "Mmmm" otelo joj se" bato ovo je tako dobro"-"Sanjice daj malo ja da probam" Sanja je sklonila ruka sa mog kurca i sada ga je Maja drkala, a Sanja mi je mazila jaja. Sanja je nakon toga ustala i rekla mi da legnem, a Maju je namestila u 69 da bi mogao da je ližem. Pokazivala joj kako da ga sisa i uvlači u usta, a ja sam počeo lizati Majinu pičkicu, kako je imala malo veće guzove od Sanje morao sam jače da ih raširim kako bi je lizao i po šupčiću. Maja mi je pušila, a Sanja je lizala jaja, nisam ni u snu mogao zamisliti tako nešto. Pronašao sam Majin klitić i počeo sam jako da ga trljam rukom.

Maja je izvadila moj kurac iz usta i počela jako da dahće, a Sanja ga je brzo strpala u svoja usta. Drugom rukom sam Maji gurnuo i prst u šupčiću pa sam joj prstom polako jebao i guzu, a klitić sam joj trljao sve brže" Aaaaaaahhhh " vikala je, pošto nikog nije bilo u blizini mogla je da viče kolko hoće. Ja sam još više ubrzao i Maja se počela trzati "aaahhhhh, aaaaaaahhh, jooooooj" vikala i tresla se, osetio sam u ustima sokove koji su obilno curili iz Majine pičkice dok ju je tresao jak orgazam. Sanja mi ga je za to vreme lagano pušila. Maja je konačno svršila i legla u stranu još neznajući šta joj je snašlo. "uuuuhhhh, batoooo, kako je ovo dobro. Tada se Sanja okrenula i zauzela Majino mesto. Počeo sam i nju da ližem, a pičkica joj je već bila jako vlažna. Uzeo sam kremu kojom sam ih mazao i naneo na Sanjin šupčić.

Počeo sam da joj guram prste, jedan pa dva, lako su ulazili od kreme pa sam na kraju probao i treći, "aaaaaahhhhh" Sanja je počela stenjati, stavio sam još malo kreme i sada je imala sva tri prsta u guzici. Izvukao sam se ispod nje i naslonio glavić na njen razrađeni šupak. Gurnuo sam i glavić mi je ušao bez većih problema. Počeo sam je karati u dupe. Pozvao sam Maju koja je sve to gledala i rekao da sekici liže pičić. Maja je legla ispod Sanjine pičkice i počela je lizati. Dok je lizala namestio sam joj ruku na Sanjin klitić i pokazao joj kako da ga trlja. Sanja je dahtala jako" aaaahhhh, aaaahhhhh, joooooo, razvalili ste meeeee, daaaaa" vikala je na sav glas. Ja sam je karao sve jače i brže, a od kreme je išlo glatko. Sanja je počela da svršava, tresla se i vikala na sav glas" daaaa batoooo razvali meee, daaa, aaaahhh" Nisam više mogao i počeo sam da se praznim u Sanjinu guzu.

Mislim da sam joj napuni stomak spermom kako sam se dugo trzao i svršavao. Maja je ustala, prišla Sanji i počeli su se žvaliti. ja sam se nakon nekog vremena umirio i izvadio ga iz Sanjine guze. Sperma joj je izlazila i tekla po pičkici. Legao sam sa strane na leđa, a njih dve su prišle i počeli smo se svi troje žvaliti. Posle neko veme smo ustali i ušli u reku da se razladimo i operemo.
Sledi nastavak

Ocjena priče

N/A

Autor priče

onlinesexx
onlinesexx
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 175 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Nedefinirana
Horoskop: Škorpion
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija