Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Izgubljena oklada

Stara izreka kaže: "čovjek uči dok je živ" i ja sam naučila nešto novo. Naime, ne trebaš se kladiti ako nisi siguran u da ćeš dobiti. Okladila sam se u novogodišnjoj noći i u prilično pijanom stanju. Dogodilo se to ovako: slavili smo kod nas i kao gosti, osim moje kćeri, zeta i djece, bili su Joža, Pero i Štef, tri muževljeva pajdaša iz ribičije. Moja kćer je nestala s djecom oko 22 sata i grupa je odmah postala neozbiljnija. Alkohol i ja kao jedina žena u društvu. Lovačke priče, seksualne aluzije i sve oko toga. Onda su moj muž i njegova tri kompića izašli ispucati rakete, ja sam ostala u kući da malo počistim i donesm još pića i složim na tanjur još narezaka i kolačića.


Zet nije prošao s njima van, nego je pošao zamnom u kuhinju i ometao me u mom poslu.

Došuljao mi se odostraga, podignuo mi haljinu prema gore, uhvatio me za cice i počeo ih masirati i mijesiti. Kako ne bih mogla pobjeći, čvrsto me pritisnuo uz kredenc i nježno me poljubio u vrat. Naravnoda sam se brzo ovlažila u međunožju, tim više što su me i dečki, prije nego su otišli van napalili svojim pričama i upadicama, seksualne konotacije. Zet mi je brzo spustio gaćice i prije nego što sam uspjela reagirati, njegov tvrd penis već je bio u meni i počeo me ubadati čvrstim, dubokim ubodima.


Dugačka, tvrda batina učinila je da nestane i posljednji otpor, koji ionako nije bio tako velik. Situacija nas je oboje toliko zapalila da nije dugo trebalo da se približimo zajedničkom svršavanju. Njegovi zadnji žestoki i divlji ubodi završili su ispumpavanje sadržaja njegovih jaja u mene, uz grčevito trzanje i nabijanje do jaja.

To je i mene natjeralo da eksplodiram i uz glasno stenjanje moja je pička muzla njegovu batinu do zadnje kapi.


I on i ja ostali smo još neko vrijeme u stajati u položeju on iza mene, dok su nam noge drhtale i koljena klecala kada nas je prenuo glas mog najdražeg, koji je glumeći ljutnju, podrugljivim glasom rekao: "ha, konačno sam vas uhvatio kako se jebete. “ Okrećući se prema meni dometnuo je: „Ah da, ne možeš nit par dana izdržat bez kurca. " Zatim je, cereći se, prošao kompićima u dnevnu sobu.


I na trenutak smo stajali u kuhinji i pomalo uplašeni. Moj zet s mlohavom, iscijeđenom, ljigavom kitom i spuštenim hlačama, a ja s podignutom haljinom i pičkom iz koje kaplje njegova sperma i stvara lokva na podu između mojih stopala. Brzo smo nestali u kupaonici da se očistimo i obučemo te smo se, crveni u licu vratili su dnevni boravak, gdje je moj muž upravo sve ispričao svojim prijateljima i na kraju rekao da sam već toliko zagorila da ne mogu ni cijeli tjedan izdržati bez kurca.

Ogorčena, rekla sam da to nije točno. Onda mi je rekao da ćemo se kladiti da neću moći izdržati. Trojica su ga također poticali na ovu okladu i tako su ubrzo dogovoreni uvjeti i ulozi.


Naravno da se sve, u stanju alkoholiziranosti, vrtilo oko seksa. Ako izdržim tjedan dana bez seksa, Franjo, moj zet, može me jebati koliko god želi tjedan dana (a mogu i ja, naravno). Ali ne moj muž. On je to prihvatio i sada se raspravljalo o cijeni koju ću morati podnijeti ako izgubim. Budući da su i tri kompića imala svoju riječ, konačno je ispalo, jer je to trebala biti kazna, da ću se morati preseliti svakom od njih trojice na tjedan dana i ispunjavati mu sve želje, naravno seksualne.


Muškarci su, naravno, odmah pristali, a na kraju sam i ja to morala prihvatiti. Postavljeno je još nekoliko pravila, poput bez dodatnih osoba sa strane, bez nasilja ili nanošenja boli, itd.

kao i da mogu prestati ako dođe do svađe. Moj muž je također objasnio da će s vremena na vrijeme doći i provjeriti, a također i svoju pušku očistiti. Zatim je bilo utvrđeno vrijeme od kada do kada oklada vrijedi. Potom se tulum nastavio i još dosta je alkohola je uništeno. Te večeri i noći nije više bilo jebanja. Samo me mazio i brljao po meni.
Već sutradan, kad sam se otrijeznila sam zaboravila na prošlu noć i okladu. Kad je u sljedećm tjednu zet navratio da vidi kako nam ide u novoj godini i naravno da me je zasvrbilo u pički kad sam vidjela izbočinu u njegovim hlačama, a čak je i moj muž uočio kamo gledam i zašto. Ustao je i rekao da još mora ići u Baumax po materijal za centralno i još neke sitnice.


Čim je izašao, bacila sam se svom zetu oko vrata i divlje i strastveno se mazila s njim.

Ni on se više nije mogao kontrolirati i dok si rekao „hop“ bile su njegove su ruke bile pod mojom majicom i s ljubavlju mijesile moje grudi dok smo se „šamarali“ jezicima i jedan drugom istraživali usnu šupljinu. Ubrzo nakon toga pala je i odjeća i prvo što smo učinili bilo je jedno drugo zadovoljiti ustima i prstima. Sisala sam i drkala s užitkom njegovu batinu s dok je on lizao moju pukotinu, moj klitić i jebao me prstima. Nakon mog prvog svršavanja, odgurnula sam ga od sebe, primila ga za ruku i odvukla do kreveta u spavaćoj sobi, legla na krevet i na kraju mu zapovijedila da me poševi kako treba. Nije mu se trebalo dvaput reći i jednim je udarcem zabio svoju batinu pravo u mene koliko je moglo ići, do korijena.


Dok me je jebao dubokim, divljim udarima opet smo se divlje i strastveno mazili i on mi je jednom rukom divno, čvrsto gnječio cice.

To nas je oboje brzo dovelo do žestokog, skoro divljeg svršavanja. Dok je bio duboko u mojoj pički i svršavao upumpavao je divljim naletima svoju nakupljenu spermu skroz do moje maternice. Pičkom sam mu mu pomuzla trzajući kurac do zadnje kapi sperme iz njegovih jaja.


Ostali smo još malo stisnuti tako, da se malo smirimo, opustimo, dođemo do daha. Odjednom nas je iz našeg mirovanja i uživanja trgnuo glasan smijeh i pogledale smo vrata na kojima je stajao moj muž i smijući se govorio: "Znao sam da ne možeš cijeli tjedan bez kurca. Tako da sam dobio okladu, a i moji prijatelji bit će sretni iskoristiti svoj dio oklade. " Tek tad sam se sjetila glupe oklade iz novogodišnje noći, a na koju sam u žaru „borbe“ zaboravila. Moj zet se brzo obukao i otišao kući. On je isto jedan od dobitnika na okladi, pa i direktni krivac što sam izgubila, al što se može, moram biti fer gubitnik i hrabro podnijeti svoju žrtvu.

Dobra stvar je što volim seks pa ću i ja, na neki način, biti na dobitku.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija