Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Izjebao ja njih i one mene

Budim se sa bolnom erekcijom, piša mi se za popizdit, a glava ubija. Pogledam oko sebe, hotelska soba, ali ne moja, uostalom kraj mene leži ženska osoba, plave kose, okrenuta mi leđima. Zadignem pokrivač i vidim da je potpuno gola, sa tragovima moje sperme na guzi i na onom dijelu gdje počinju noge. Vidim da je visoka i vitka, malo niža od mene, ali ne znam šta ja radim u njenom krevetu.

Polako ustajem da ju ne probudim i krećem u kupaonicu zvjerajući okolo tražeći svoje stvari. Vidim svoje radne hlače preko stolice nehajno prebačene, u kutu radne cipele i čarape i to je to. Gdje je majica i ostalo.. . valjda u kupaonici sijeva mi kroz glavu uz glavobolju. Ulazim u kupaonicu i onda skužim da je zauzeta. Crnka bujnih grudi i čvrstog tijela, vitkog, ali opet bujnog je pod tušem i ugledavši mene široko se osmjehne:
- Hallo shatzi! ! Gutten morgen.. . -njen zvonki glas para moje uši dok razmiče zavjesu i zove me unutra, a ja samo nijemo pokažem na svoj tvrdi kurac i odem do wc školjke da se napokon olakšam. Dok sam pišao vidio sam tragove ruža i osušenih pičkinih sokova, kao i svoje sasušene sperme po i oko kurca, te sam se pokušavao sjetiti koji se kurac sinoć desio.

Olakšao sam se i pustio vodu, pa krenuo lagano pod tuš gdje me veselo čekala crnka, Liza, sjevnulo mi je njeno ime u glavi. Nisam stigao ništa reći, a već me je počela strastveno ljubiti. Uzvratio sam jer nisam znao što bi drugo i mogao. Uskoro je njena ruka masirala moj već opušteni kurac, pa sam osjetio lagane trnce u jajima. Mijesio sam joj pozamašne sise, čista petica sa tamnim i velikim bradavicama, a ona je samo lagano uzdisala. Onda se naglo spustila na koljena i osjetio sam njene usne na svom glaviću dok su prsti milovali moja jaja. Malo ga je lizala i cuclala, a onda ga progutala skoro cijelog. Zadivljujuće, s obzirom da imam mrcinu od 22 i nešto i dosta debelog. Usisala ga je poput usisavača, pa sam se samo naslonio na zid i gledao kako guta moj kurac pogladivši ju po mokroj dugoj kosi. Gledala me i gutala ga jedno par minuta dok nije bio poput baseball palice tvrd, a onda se ustala u okrenula mi leđa izbacivši onu svoju čvrstu guzu prema meni. Gurnuo sam ruku između nogu i ušao prstima u natopljenu pičku i malo ju protrljao što je izazvalo tihe jecaje, a onda se namjestio i lagano ga gurnuo u nju. Polako i skroz do kraja, a od nje se čuo samo dugi:
- Aaaaaaaa.. .

Nakon što sam guslao po Lizinoj pički i miješao joj one sisurine otvorila su se vrata kupaonice i ušla je ona plavuša, Ingrid, kako sam se sjetio u međuvremenu. Pogledala nas je i ja nju, jer je Liza bila zabavljena hvatanjem za pločice, te smo se nasmiješili jedno drugome i glavom sam ju pozvao pod tuš. Krenula je odmah. Imala je jako male sise, niti prava dvojka, ali je zato guza i obrijana pička bilo ono nešto. Poljubila me i pomazila Lizu po sisama na što se ova osmjehnula sva u transu, a onda se spustila iza mene i malo mi raširila guzove. Bio sam iznenađen, ali sam ju pustio, da bi onda osjetio njen jezik na mom šupku. Jebote kako je bilo to dobro. Lizala mi je šupak i jaja kao luda, a onda novi šok. Gurnula mi je prvo jedan prst, pa drugi unutra i otpočela sa masažom prostate.

Zadnji put mi je to napravio urolog prije dvije godine na redovnoj kontroli i nisam uživao, ali ovo.. . jebote znala je šta radi. Dok me je jebala prstima podigla se i šapnula mi:
- Revanš za moju guzu.. . -odmah sam znao otkud ona sasušene sperma oko njenog šuška, pa sam se samo osmjehnula.

Nastavila me jebati sa dva prsta, dok je drugom rukom trljala Lizin klitoris i usput grebla po mom kurcu koji je štepao njenu pičku. Nije dugo trajalo i uskoro sam špricao u Lizinu pičku. Liza je stenjala dok je moja sperma punila njenu vrelu unutrašnjost. Kad sam ga izvadio iz nje Ingrid se spustila i oblizala mi kurac, pa smo oprali i izašli iz kupaonice. Konačno sam našao svoje gaće i majicu, te ih počeo skupljati, kad me Ingrid zaustavila:
- Kamo ćeš, nismo još gotovi.. . -i pokazala mi na krevet gdje se Liza sa svojim raskošnim oblinama smjestila.

Pustio sam sve i legao na krevet kraj Lize. Odmah me počela ljubiti i povukla me na sebe, a Ingrid se odmah smjestila iza mene i opet mi počela maziti guzu, pa je izvukla neki lubrikant i onaj mali dildo za žene koji si stave u šupak dok se jebu u pičku. Namazala ga je lubrikantom kao i moj šupak, pa ga počela gurati u mene. Malo je boljelo, ali nije vrijedilo da se bunim, jer me Liza skoro gušila sa svojim sisama. Uskoro ga je ugurala do kraja u moj šupak i počela me jebati njime. Ne mogu reći da mi se sviđalo, ali mi je kurac bio tvrd kao da sam popio neku Viagru. Zatim su me polegle na leđa, ali tako da su mi koljena u zraku, te se Ingrid popela na mene. Malo se trljala po vrhu mog kurca, a onda ga primila i nasadila se pičkom do kraja na njega uz glasan uzdah. Vidio sam Lizin zabezeknut pogled, pa mi nije bilo ništa jasno, a poslije su mi objasnile, da su njih dvije gay i da bi povremeno napravile neki izlet sa muškim, ali da se Ingrid isključivo jebala u šupak, a nikad u pičku. Samo joj je Liza znala zabijati vibrator ili dildo u pičku, a muški kurac nije nikad htjela od kada ju je kao malu silovao očuh. Razumio sam situaciju i tim više bio počašćen njenim sjedanjem na moj kurac.

A Ingrid se nabijala još kako. Naslonila se na moja ramena i odizala i spuštala svoje kukove i pičku po cijeloj dužini kurca. Ja sam joj dotle vrtio one male sise među mojim prstima, a Liza me je jebala onim dildom u šupak. Stenjao sam, ne toliko od dilda koliko od Ingridinog nabijanja na mene. Bila je žestoka i ubrzo je doživjela orgazam kakav izgleda nije dugo, pa je iz nje špricalo i curilo kao ludo. Liza joj je lizala pičku, a time i moj kurac, pa kad se Ingrid makla samo se bavila ustima na moj kurac i usisala ga kako samo ona zna. Nije trebalo dugo i ja sam ponovo svršavao, a ovaj put u Lizina usta.

Nakon toga smo bili gotovi, pa su me pustile da idem, ali uz razmjenu brojeva telefona, mail adresa i profila na fejsu. Kad sam obećao da ću doći kod njih u Munchen konačno su me pustile.

Vani je bio dan i dok sam išao prema svojoj sobi naletio sam na kolegu Mirka sa kojim sam radio u baru hotela. Samo me pogledao i tiho prosiktao:
- Nadam se da ti se isplatilo?
- Valjda.. -slegnuo sam ramenima, pa dodao- Jaja su mi prazna, kurac me boli i sav je otečen, ali mi fali puno toga od sinoć.. . -šupak sam prešutio jer sam znao što bi bilo kad bi krenula zajebancija.

Mirko je uzdahnuo i na kraju mi opisao događanja. U biti je on počeo muvati njih dvije, ali sam ja sa krajem smjene uletio, a kako je ona sisata, Liza, bacila oko na mene, tako je on izvisio, te je sad bio ljubomoran. Samo sam se nasmijao i rekao da idem spavati, jer moram doći k sebi prije posla.

Ingrid i Liza su otišle taj dan, a poslije bi se čuli svaki toliko. Slale bi mi slike kako se međusobno jebu, a nekako najdraža mi je bila ona gdje Liza sa strapom jebe Ingrid u šupak. Sad me čekaju za Božić i Novu kod sebe u Munchenu i obećavaju mi nezaboravan doček. Nekako ne sumnjam u njih dvije..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija