Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Izlet na jezeru

Ja i žena živimo u manjem mjestu udaljenom od grada nekih 15-ak km. Prilično dobro smo situirani, oboje radimo, imamo svoju kuću, djeca su nam poprilično odrasla tako da sada konačno možemo provoditi više vremena zajedno i više se posvetiti jedno drugom. Oboje smo navršili 40 i par godina. Prilično dobro izgledamo za naše godine, pogotovo moja ženica, visoka crnka , duge crne kose i sa linijom na kojoj joj žene zavide , a zbog koje se i muškarci često okrenu za njom.

Odnedavno se družimo sa jednim bračnim parom koji je nekih 5-6 godina mlađi od nas, znači u kasnim tridesetim. Mira i Ivo, takođe su mladolikog izgleda, prijatni, šarmantni i sa dobrim smislom za humor.
Mira je niža od moje žene, malo većih, ali čvrstih, grudi i zamamne guze koja jednostavno zove da se bar potapše rukom.

Dogovorili smo se jednog vikenda da odemo na obližnje jezero na piknik, nas četvoro, i da ostanemo malo duže a tek kasno uveče da se vratimo nazad.
Kako smo se dogovorili tako smo i uradili. Krenuli smo njihovim autom, karavanom koji je imao više prostora unutra, prijepodne i nakon sat vremena stigli na odredište. Kako je bila polovina ljeta dan je bio vreo i sunčan. Za divno čudo na jezeru nije bilo previše posjetitelja. Čitav dan smo proveli u hladovini velikog hrasta nedaleko od obale, povremeno se kupajući i osvježavajući u jezercetu. Uživali smo u zajedničkom druženju, a ja sam uživao i u pogledu na dvije zgodne žene u malim kupaćim kostimima koji su samo raspaljivali maštu.

Uveče kada je većina posjetilaca otišla mi smo naložili malu vatricu i prostrli deke oko nje, smjestili se na njih i pričali i šalili se uz bocu crnog vina. Kako je veče odmicalo popružali smo se pored već zagasle vatre i nastavili sa ćaskanjem.
Sa jedne strane vatrice legli su Mira i Ivo, a sa druge strane nas dvoje. Njih dvije bile su bliže vatri , a ja i Ivo smo ležali iza njih.
U jednom momentu u slabom odsjaju vatre primijetio sam kako je Mira stavila ruku iza sebe i drka Ivin kurac, dok su razgovarali sa nama. To me napalilo pa sam ležeći iza žene polako rukom počeo da razmičem njene gaćice i da je prstima diram njenu picu. Malo se uzvrpoljila, ali je pristala na igru.

Kako smo svi bivali sve više napaljeni tako je naša igra postajala sve očiglednija. Vidio sam da se Ivo još bliže primakao do Mirine guze i kako pokušava da joj ubaci svoj kurac otpozadi, a i ona se trudila da se što bolje namjesti kako bi mu olakšala. Slično sam uradio i ja. Primakao sam se tik uz ženu, izvadio kurac napolje i lagano ga prislonio uz otvor njene pice. Ona je samo još više izbacila guzu prema meni i osjetio sam da lagano ulazim u njenu već dobro navlaženu i toplu picu.
Počeli smo da se polako mičemo u ritmu jebanja i mi i oni. Priča je gotovo sasvim prestala i samo se čuo poneki prigušen uzdah.

I mi i oni smo bili svjesni šta onaj drugi par radi. U jednom momentu upitao sam Ivu, kako ide prijatelju. Svi smo se nasmijali, a on je odgovorio da nije loše i da je lijepo. Nakon toga smo svi postali opušteniji i počeli otvoreno da se jebemo, bez lažnog ustezanja. Vidio sam da je Ivo svuka gaćice Miri i ubacio se između njenih nogu, nabijajući kurac u njenu picu dok ga je ona obrglila svojim nogama i sa rukama na njegovoj guzi pomagala da je tuca.

Isto smo uradili i mi. Počeli smo da se jebemo bez ustezanja. Svi smo često pogledavali jedni na druge napaljeni situacijom. U jednom momentu vidio sam kako se Mira nagela četveronoške i kako Ivo prolazi iza nje. U prolasku smo imali priliku vidjeti njegov manji ali prilično debeo kurac. Čim je prošao iza nje ubacio joj ga je u jednom potezu i počeo da je jebe otpozadi dok je jednom rukom oslobodio njene sise od majice i počeo da ih mijesi. I mi smo uradili isto, zauzimajući istu pozu. Njih dvije bile su ojkrenute jedna prema drugoj. Jebao sam ženu jako se nabijajući otpozadi u njenu vrelu pičku i istovremeno buljio u Mirine pozamašne sise koje su se ljuljale u ritmu Ivinog zabijanja. Toliko sam bio napaljen da sam ubrzo osjetio da ću svršiti pa sam izvadio kurac i ustao iz klečećeg položaja i prihvatajući kurac rukom svršio po ženinoj guzi dok su njih dvoje gledali kako to radim. Valjda je i njih to napalilo pa sam vidio kako Ivo i Mira zajedno svršavaju. Ivo joj je punio picu spermom, a ona je samo zatvorila oči i miješala guzom da sam mislio kako će mu otkinuti kurac.

Nakon svršavanje i ne oblačeći se popružali smo se i duboko disali.
U jednom momentu, nakon nekih 10-tak minuta, osjetio sam da se moja žena spustila niže i da je počela da mi liže kurac i jaja. Pogledao sam u pravcu Mire i Ive i vidio da oni mirno leže i posmatraju šta mi radimo.

Bilo mi je neobično da mi žena puši kurac pred nekim, pa me to jako napalilo i moj kurac se opet digao. Bio je tvrd kao kamen. Moja žena je odlično pušila stavljajući ga duboko u grlo i stežući moja jaja rukom. Ležao sam i uživao. Uskoro je i Mira počela isto da radi sa Ivom. Gledao sam kako uzima cijeli Ivin kurac u usta, kako mu liže cijeli kurac od jaja do vrha i kako povremeno pogleda u našem pravcu da provjeri da li to gledamo.
Kao da su se dogovorile obje su istovremeno prestale sa pušenjem i nabile se svaka na svog kuronju. Uhvatio sam ženine sise objema rukama i pošeo da ih mijesim, blago stiskajući tvrde i poveće bradavice i gledajući kako se Mira nabija na Ivin kurac, miješa kukovima i trudi se da ga što dublje primi. Tucali smo se tako nekih pola sata ne mijenjajući položaj. Moja žena je vjerovatno napaljena situacijom već tri puta glasno svršila, a kada je osjetila da ću i ja eksplodirati brzo je sjahala i prihvatila moj kurac rukama i usnama tako da sam svršio duboko u njena usta tiho stenjući. Mira i Ivo su nedugo poslije nas završili sa jebanjem tako što je Ivo ponovo napunio njenu picu stežući njene tvrde guzove rukama i zabacaujući glavu unazad dok je ona hipnotički miješala guzom i držeći ga jednom rukom za jaja.

Nakon toga smo malo odmorili i dogovorili se da krenemo kući. Brzo smo se obukli, pokupili naše stvari, ugasili ostatke vatre i krenuli. U putu je Ivo predložio da sledeći vikend dođemo na isto mjesto na kampovanje i ostanemo tu cijeli vikend. Svi smo prihvatili i dogovor je pao, a dešavanja sa tog kampovanja u sledećoj priči.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija