Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Iznajmljivanje stana

Roditelji su mi ostavili skromnu kuću koja se nalazila na velikom placu, na dobroj lokaciji. Jedan investitor mi je ponudio za kuću i taj plac dva manja stana, u zgradi koju bi izgradio na mom placu. Video sam to kao dobru ponudu, jer bih jedan stan mogao da iznajmljujem. Potpisali smo papire i ja sam se za nekoliko dana iselio i živeo sam kod rođaka narednih godinu dana.
Kada je zgrada bila gotova, ja sam se uselio u lepši stan, a drugi sam opremio polovnim nameštajem i stavio ga u oglas. Javila se mlada studentkinja, došla, pogledala stan i ostavila depozit. Uselila se posle dva dana. Bila je jako zgodna a imala je prelepo anđeosko lice. Često je tražila od mene da joj zamenim utičnicu, pogledam zašto nema interneta, zamenim plovak u kazančetu, ma svašta nešto.. . Meni nije bilo teško, jer mi se dizao na nju. Tog dana samo što sam se istuširao pozvala me da joj prišrafim garnišlu. Uzeo sam šrafciger i otišao kod nje. Prišrafio sam to i seo da popijem kafu koju je skuvala. Kroz majicu na bretele su se nazirale bradavice, a sise su kipele na sve strane. Primetila je moju zainteresovanost i počela je da flertuje, i da me zavodi pokretima. Povremeno bi napućila usne a ja sam čekao savršen trenutak da krenem u akciju. Ustala je da isprazni pikslu, a ja sam krenuo za njom. Kada se sagla, ja sam je uhvatio sa obe ruke za guzu. Ostala je par trenutaka tako a onda se lagano uspravila i izustila „koomšijaa“. To je bio kraj, zgrabio sam je oko struka i privukao sebi. Pritisnuo sam usne na njene i krnuo joj jezik. Ljubila se tako senzualno, kurac mi se odmah digao. Skidali smo se tu dok smo se ljubili, uhvatio sam je i podigao, ona mi je stavila ruke oko vrata i obuhvatila nogama. Odneo sam je do troseda i spustio, raširila je noge i podigla ih visoko. Ja sam se bacio na kolena i počeo da ližem sladak i uredno obrijan pičić. Mirisala je fenomenalno, lizao sam je celu dok se ona meškoljila zadovoljno. U jednom trenutku je rekla „hajmo u 69“. I tako je i bilo.
Pušila ga je svetski, gutala ga je celog, uzimala mi je jaja u usta i lizala ih. Bilo je fantastično dok sam je istovremeno lizao i gurao joj prste u mačkicu. Stenjala je jebozovno, grickala mi je vrat od kurca, lizala, drkala, uzimala ga celog u usta. Mazila mi je čmar, a i ja njoj, jezik mi je divljao po njenoj pičkici, sisao sam joj klitoris i stezao i masirao guzove. Gubili smo se zajedno, strast je bila velika a ekstaza nas je vodila slepo. U jednom trenutku se pružila preko mene i trljala je svoje telo o moje, a onda se uspravila i nabila na kurac. Jahala me divlje, nabadala se žestoko tesnom pičkicom, dahtala je i vikala „bože kakav kurac, kako je tvrd“. A ja sam štipkao njene sisetine i igrao se bradavicama. Dok je bila na mom kurcu, ja sam je stegao čvrsto i ustao ne vadeći kurac iz nje. Okrenuo sam se i spustio je na trosed. A ona je kleknula na trosed i izbacila dupe. Skupio sam joj noge, i rekao da stisne butine. A onda sam joj ga žestoko nabio u pičku. Ispustio sam krik a ona je jauknula, i vikala „to kuronjo ah, ah, jebi me žestoko uuuhh, razvali mi pičku“. Palila me je opasno sa tim rečima, i navaljivao sam sve jače i jače. Gurnula je ruku među noge i trlljala je pičku po kojoj su udarala moja jaja. U toj pozi smo bili najduže. A onda se bacila na leđa i rekla „navali siledžijo“. Skupio sam joj noge i savio joj kolena do njenih sisa. Držao sam joj noge tako savijene i zavalio joj kurčinu. Mislio sam da ćemo razvaliti trosed. Obuhvatila me nogama oko struka i vukla ka sebi. Mešala je kukovima i sva se tresla od uzbuđenja. Sve se treslo od žestoke jebačine. Stenjala je napaljeno i vrtela glavom a onda je dubokim glasom ispustila dugačko „uuhhhhh“. Svršavala je dugo, a moj kurac se davio u njenoj pičkici. Samo je rekla „bravo majstore“ i opustila se. Izvadio sam kurac, bio je sav mokar i hteo je već da eksplodira. Svršio sam joj na stomak i pičkicu, kurac mi je pulsirao a noge su mi se grčile dok sam zadovoljno ispuštao tihe krike. Posle tog dana sam rešio da joj malo spustim stanarinu, kako joj nebi palo na pamet da traži jeftiniji stan.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija