Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Iznenađenje života 2

Nakon dužeg vremenskog razdoblja konstantnog rada, napokon je došlo i tih par dana predaha pa sam se revno skinuo potpuno gol i bacio na krevet kako bih u miru mogao odmarati. Već danima nisam vidio niti čuo sestru pa nisam znao što se s njom dešava, ali nisam je htio smetati uvjeren da je zauzeta koncertima ili pripremama za njih. Ali i zbog još uvijek neugodnog osjećaja koji me potajice pratio zbog našeg klinča koji se desio nisam se baš tako lako odlučio joj smetatiKako god stavio sam si omiljeni rock miks na TV i opuštao se uz sanjarenje i drijemanje.

Već sam dobrahno upao u drijemeš kad mi se pričinilo kako čujem otvaranje vrata, ali se nisam previše uzbuđivao nego samo nastavio s drijemežom. Odjednom sam čuo lagano tapkanje bosih nogu i ljuljuškanje kreveta kad se moja seka spustila do mene zagrlila me i mazno me pitala gdje je moj najdraži brat. Samo sam je zagrlio i hvatao njen zamamni miris parfema i jedva joj odgovorio napokon da te vidim seko. Legla je kraj mene i neobavezno smo pričsali o svemu i svačemu što se dogodilo proteklih dana. Nakon skoro sat vremena je otišla za obavezama i pustila me još malo da predahnem. Više se ničemu nisam nadao nego se prepuštao lješkarenju kad se sestra sama opet pojavila u sobi jedva čujnim korakom, bar sam tako mislio.

U početku sam samo primjetio seku kako je ušla u svojoj omiljenoj kariranoj crvenoj suknjici koja joj je bila jedva do pola bedra i crnoj košuljici zavezanoj u lagani čvor i s otkopčana tri dugmeta na vrhu košulje. sjela je do mene i položila ruku na moju nogu i umiljato me gledala. Pitala me je da li sam raspoložen jer joj je jako napeto među nogama. Nije me trebala pitati dva put samo sam je privukao i počeo aziti po cijelom tijelu. Seka me počela tako snažno ljubiti po cijelom tijelu da sam pomislio da će me pojesti. Raspustio sam joj kosu svezanu u repu pa joj se razlila po licu i stvarala joj dodatnu zagonetnost i seki ozračje lica pa je izgledalo da me gleda pohotno do bola. Legnula je na mene i stalno se trudila imati moj kurac među preponama kako bi se što više napaljivala. Iskoristio sam priliku i zavukao sam ruke ispod suknjice pa sam tek tada primjetio kako ne nosi ništa ispod nje. Hvatao sam joj guzu i mjesio joj kao da mi o tome ovisi život, a seka je samo ispuštala zvukove oduševljenja.

U takvom klinču nisam ni primjetio sekinu prijateljicu da je ušla u sobu i kako nas proždire pogledom i već vidno napaljena otkopčava svoju kožnu haljinu. Sekina prijateljica je bila gotovo kopija moje sestre u tijelu samo što je bila potpuno obrijana dole i crvenokosa. Vidio sam sekinu prijateljicu kako je stavila poveći vibrator u pičkicu i stavila ga da radi na najjače. Kako me to napalilo seku sam samo lagano odignuo sa sebe rastrnguo joj košulju i oslobodio joj sise koje sam gotovo gladno počeo ljubiti i grickati. Za to vrijeme se sekina prijateljica sjela na stolicu do kreveta već potpuno gola i počela jahati vibrator i maziti sise i trbuh. Kad je to moja seka vidjela samo se dignula okrenula se leđima i sjela na moj već dobrahno dignuti kurac. Iako je bio 24 cm velik bez problema ga je u jednom zamahu progutala i snažno počela okretati bokovima dok je dignula suknjicu i pokazivala se prijateljici. Savršeniji prizor od toga nisam mogao priželjkivati pa sam se prepuštao strastima. nakon par minuta sekina prijateljica više nije izdržala pa nam se pridružila na najljepši mogući način. Uzela je još jedan vibrator koji je stavila oko svog struka, namjestili smo moju seku tako da joj pičkica bude što više u zraku pa joj je prijateljica zabila vibrator u pičkicu dok sam joj ja stavio kurac u guzu. Seka i prijateljica su vodile glavnu riječ pa su ubrzo obje počele svršavati kao da sutra ne postoji. Kad su se uspijele malo smiriti legle su pored mene i počele mi pušiti kurac da sam ubrzo i ja počeo svršavati.
Umorni od žestokog seksa legnuli smo na krevet i narednih par sati odmarali, pričali i zezali se.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija