Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

iznenadna kurvica

Već smo u braku 10 godina i prošli smo svašta zajedno. Jebavali smo se u svim pozama , lizali smo se, pušila si mi ga tako strastveno.
Sjećaš se kad sam te jebo u guzu nakon sunčanja i prženja tvoje mačkice na suncu. Ležimo u krevetu i počinjemo priču o svojim proteklim jebačinama i maštarijama. Ja počinjem prvi sa pričom i govorim ti da me pali sama pomisao da te neko drugi jebe. Pali me sama činjenica da te neko tako jako nabija. Pričam ti da zamišljam kako te rastura, kako mu je kurac jako dug i debel. Zamišljam kako ti ga zabija bez velike predigre.

Zamišljam da si u tangicama, i zamišljam kako ti samo makne tangice u stranu i zabija veliku kurčinu u tvoju vlažnu pičkicu. Obasipam te dataljima a ti se lagano počinješ maziti, stavljaš jednu sisu u usta i lagano se gladiš po klitorisu. Moliš me da nastavim sa pričom jer ces poludit. Ja prestajem sa pričom i dižem se iz kreveta. Ostavljam te napaljenu i neizjebanu. , namjerno te mučim i ostavljam te samu da se sama zadovoljiš. Moliš me da te jebem ali ja neću i odlazim napraviti kavu jer je rano ujutro. Čujem te kako svršavaš.. kako cviliš iz sobe. Dižeš se i dolazis do mene sva ljuta . Shvatio sam da ti se sviđa moja priča i shvaćam kako bi bilo lijepo da ti ubacim neki drugi kurac u tvoju uspaljenu pičkicu. Sedam dana nakon toga odlučili smo poći u kino jer je bilo jako loše vrijeme. Kiša je padala i kompletna atmosfera je bila pomalo depresivna. Pošli smo u kino i neznajući koji se film prikazuje.

Na sebi si imala minicu i neku majicu koja je isticala tvoje predivne sise. Ulazimo u kino i sjedamo u zadnji red i pripremamo se za početak filma. Desno od tebe sjeda jedan mladi tip, na kojega ti ne obraćaš pažnju uopće. Počinje film i oboje se iznenadimo kad skužimo da prikazuju neki pornic. Gledamo se i ne vjerujemo sami sebi. , ali ipak ostajemo u kinu. Ja te diram i i pipkam po nogama, pa sve više prema mackiči. Ti se buniš ali vidim da ti prija. Pitaš me jesam li normalan. Ja nastavljam I dodem ti rukom do gacica i prodem prstom preko nje. Ti se streseš i jos jednom izdereš. Ja ne prekidam i vidim da ti se picča vlazi lagano. Ti me hvataš za kurac i tu se opustimo totalno.

Nakon toga ti mi govoris sva u čudu :"Ej pogledaj ovaj tip do nas ima jaketu na koljenima i mislim da ga drka na mene. Ja se cijeli popalim i govorim ti da ga uhvatiš za kurac da se jadan ne mući. Ti se buniš ali ja te molim i dalje. , Daj Ivana dohvati ga, daj ostvarimo jednu od fantazija. Ti ga uhvatiš i počmeš mu drkat i ovlažiš se kao nikad.. Govoriš mi , ajme koliki mu je. Tip te pita ko sam ja a ti mu odgovaraš da sam ti muž ali da se ne brine jer i njemu drkam. Opet mi govoriš da mu je veliki. Lagano mičeš jaketu u stranu i krajickom oka vidim da mu je ogroman. Najmanje 22 cm dug i širok bar duplo od moga. Popizdio sam i nabio ti srednji prst do kraja u pičku.

Ti zamoliš tipa da te mazi po guzi i da ti zabije prst u guzu. On se nešto nećka ali nakon nekog vremena zabije ti prst u šupčić. Ti se sva izvijaš od zadovoljstva. Odma nakon toga govoris mi da ideš u muški WC i da ćeš ti s njim doc za 5 minuta i da se zelis pojebat onako životinjski. Ja te poslušam i odem u WC, zatvorim vrata i čekam šta ce se dogodit dalje. Nakon nekog vremena susjedna vrata se otvaraju i čujem kako se hihoćete. Vidim njegove ruke na tvojoj guzi i cujem kako ti govori : Kurvo sad cu te izjebati. Ti mu govoris daaaaaa, daaaaa izjebi me onako kako me muz nikad nije. jebi meeeee. Diže ti minicu na stomak, miče ti tangice u stranu i zabije ti ga luđački. Vidim da osjećaš bol ali i ugodu. Sva si nataknuta na njegov kurac. Treseš se, uzdahuješ, vičeš na njega da te jebe jače. Zbog toga sto sam ja blizu govoris mu " Jebi me, resturi mi pičku, razvali me.. .. hocu da me jebeš bolje od muža. , hocu da mi napuniš utrobu. Želim osjetiti tvoju spermu u sebi…onaj moj muž me nikad ovako nije jebo , ahaaaa jebi me. , jebi meeeeee.

Tip te navlačio na svoju veliku kurčinu. Pumpao te dobrih 20 minuta, govoreci ti stalno .. .. kurvo jesi zadovoljna s mojim velikim i debelim kurcem. , jeli te dobro jebem a. ti mu kažeš daaaa, bolje od muža, jebi meeeee. Svršio je u tebe, vidjelo se da ti sperma ispada iz pičke. Posjeo te na školjku, izvadio sluzavi kurac od spermei i tvojih sokova i nabio ti ga usta. Mješavina tvojih sokova i sperme se cijedila niz tvoje noge. Oblizivala si ga kao luđački, uzivala si u svakoj kapi koja je izašla iz njegova kurca. Meni to nikad nisi tako radila. Uživao sam i drkao sto sam brže mogao. Špricao sam po zidu wc-a.

Tip se obukao i otišao a ja sam došao k tebi i zabio ti prst u pičku. Osjetio sam silnu spermu u tebi. Bila si zadovoljna i izjebana kao nikad do tada. Oblizala si i moj kurac i rekla kako je lijepo pojebati se ovako nenadano sa nepoznatim tipom. Došli smo doma, navalio sam na tebe i jebao sam te u šupak. Pička ti je bila jos raširena od njegova velikoga kurca. Razvalio ti je mačkicu kao nikad nitko prije. Uživali smo, napunio sam ti guzu , pušila si mi nakon toga , gutala si spermu koja ti se slijevala niz usne . Ovo je samo bio pocetak nasih druženja u tajnosti i diskreciji. Nisam mogao ni sanjati da mi je žena takva kurvixa.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija