Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Iznenadni trio

Ocjena: 3.7

Nakon brzinskog ulaska u lezbijski svijet, još brže sam ušla u svijet seksualnog eksperimentiranja.

Jedan dan me nazvala frendica (Marija), ujedno moja seksualna partnerica i rekla da stavim kuhati kavu, da dolazi, jer ima plan.
Nisam ni uspijela zakuhati kavu, a ona je već zvonila na vratima. -Uđi, otključano je! - rekla sam. Ušla je u luću, prišla i poljubila me u vrat:- ćao mačko.
Sjele smo za stol i počele priču. Razgovor je tekao ovako: - Marija je imala dečka. Već duži period tokom sexa ga ispituje kako bi reagirao da mu u krevet dovede još jednu curu?! On je na to ludio. Pa je Marija došla na ideju, da večeras dođem k njoj i da mu napokon pokažemo kako je to kad su dvije zvjerke u krevetu, a ujedno i da mu otkrije našu vezu.

Nisam se dugo premišljala. Brzo sam pristala, jer koliko god da me Marija dovodila do ludila, tijekom naših igrica, s druge strane mi je falila žestoka jebačina. Da mi netko nabije kurac do kraja.

Večer je brzo došla. Obukla sam kratku haljinicu, majicu dubokog dekoltea, obula štiklu i krenula. Kada sam stigla kod Marije i ušla u kuću imala sam šta i vidjeti. Oni su već ispili litru i pol vina dok su mene čekali i bili vidno pripiti. Pozdravila sam ih, a Marija se ustala do mene i poljubila me u obraz i šapnula: Toliko sam napaljena, da sam ga morala malo napiti dok ti dođeš.

Sjela sam i natočila si čašu vina. Priča je tekla, a Marijin dečko Igor me je samo gledao. Nisam se trudila sakriti svoju mačkicu, tako da mu je bila na "izvol' te". Vrijeme je bro prolazilo a Igor i Marija su bili sve pijaniji, a ni ja nisam bila daleko od maksimuma. Najednom, Marija je tako strasno poljubila Igora, da su mi sokovi počeli curiti iz pičkice. Zatim se nagnula preko njega i pozvala me da se približim, te mene poljubila još strasnije dok je njemu mijesila jaja preko hlača. Igor je bio vidno uzbuđen. Pogledao nas je i skinuo hlače, i počeo ga drkati. Marija se spustila i počela mu pušiti, a on se bacio na moje sise i pičkicu. Jednom rukom je Mariji zadigao suknju i tražio joj pičkicu, a drugu ruku je zavukao meni i polako me prstenjačio, dok mi je grickao sise. Tako smo idućih pola sata Marija i ja naizmjenično pušile Igorovu karu, dok se on igrao sa našim pičkicama i sisama. Zatim nas je naglo maknuo sa sebe i rekao da nas želi jebati. Marija i ja smo se naguzile i počele se ljubiti, a on nam je naizmjenično uvaljivao svoju kurčinu, pritome ne štedeći ni jednu ni drugu.
Zatim se Marija popela iznad mene i dok sam joj obrađivala pičkicu svojim jezikom, Igor se sve jače i jače nabijao u moju pičkicu. Tražila sam još i molila da ne stane, ali on je naredio da zamijenimo strane jer je pri kraju. Zatim sam se ja popela iznad Marije i dok mi je ona lizala pičku, Igor je mijesio moje sise i nabijao svoj kurac u nju sve jače i jače.
Najednom smo sve troje počeli istovremeno vrištati i svršavati. Igor je napunio Mariju, ja sam bila u transu od lizanja i karanja. Samo smo se sve troje spustili na pod i šutili. Ubrzo su njih dvoje zaspali, a ja sam se ustala i otišla kući. Pičkica je ipak tražila još, a ponekad je i vibrator dobar.

Ujutro me Marija nazvala i rekla da je Igor još u šoku i da mu se jako svidjelo. Samo je rekao:- Ovo treba ponoviti.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina