Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ja i Ana

Sa Anom sam sve više i više provodio vremena. Pričali smo o svemu i svačemu Odnos gazde i podstanarke je potpuno nestao. Sve više smo se sprijateljili. Uskoro smo provodili sve više vremena u razgovorima o svemu i svačemu. Tako smo i počeli pričati o sexu. Ne znam ko je predložio da budemo prijatelji sa povlasticama ali sve više i više smo provodili vrijeme u krevetu zajedno. A uskoro smo svaki slobodni trenutak provodili u zadovoljavanju strasti. Zajedno smo gledali porniće a Ana je predložila da kopiramo scene iz pornića. Nakon čega bi ona izabrala tematiku. Odlazak u sexy shop zbog razlika u godinama bio je kao da smo otac i kćer. Čak smo i tako glumili na iznenađenje prodavačice. Otac koji savjetuje kćer koji da vibrator kupi stripon sexy donje rublje Polako se bližio kraj radnog vremena kada sam počeo dobivati njene video pozive gledao sam kako se skida odlazi pod tuš Gleda sam kako pere macu Sexy glasom mi je rekla voliš li moje dupence pogledaj moj šupčić koji čeka tvoj kurac.

Jedva sam čekao da dođem doma jer par puta sam je pokušao jebat u guzu ali nije dopustila. Sa vrata sam joj viknuo gdje je moje prekrasno dupence skidajući odjeću sa sebe. Čuo sam odgovor tvoje dupence te čeka Ušavši u sobu Ana je ležala na prsima sa dupencem okrenutim prema vratima. Polako sam došavši do nje kleknuo polako sam ljubio jedno pa drugo dupe a onda sam jezikom klizio između njenih guzova Rukom sam ih razmaknuo i jezikom lagano kružio oko anusa Vrhom jezika lagano sam lizao ulaz u njenu guzu te polako jezikom ulazio u njenu guzu. Sve dublje sam ulazio obilato joj vlažeći ulaz u šupak. Na trenutak sam prestao sa lizanjem. Te joj kurac dao na pušenje što je prihvatila obilato slineći ga a onda sam rukom namistio glavić na njen anus te povećavajući pritisak lagano sam počeo ulaziti u njen šupčić koji se polako počeo širiti oko mog kurca.

Uskoro sam čitavom dužinom bio unutra. Neko vrijeme smo uživali u pulsiranju njene guze oko mog kurca a onda sam krenuo sa ulascima i izlascima iz njene guze. Što je popratila sa sve većim uzdasima Dragi to napuni mi šupak spermom Uskoro sam osjetio kako mi jaja podrhtavaju a onda topli mlaz sperme s kojim sam punio njenu guzu. Polako sam ga vadio iz njene guze bio je sav ljepljiv od sperme i guzinih sokova. Jezikom je prelazila od mojih jaja do glavića kupeći svaki trag sperme i sluzi sa njega. Da bi ga strpala čitavog u usta. A onda je svoje usne spustila na moje. Neko vrijeme smo se strasno ljubili. Čitavo mi je vrijeme milovala guzu povremeno mi dodirujući anus. Polako se poljupcima spuštala niz moje tijelo Jezikom je prelazila preko mojih jaja Polako se spuštajući jezikom prema anusu.

Uskoro je jezikom klizila po njemu a meni se kurac počeo dizati. Ana je polako sa poda uzela stripon te ga počela stavljati na sebe. Ja sam se namjestio svativši njenu namjeru. Polako mi je prišla a ja sam joj pomogao da vrh stripona stavi na ulaz u moju guzu. Polako je počela ulaziti u moju guzu. Nakon što je ušla do kraja počela je ulaziti i izlaziti pri čemu je jednom rukom drkala mi kurac. Uskoro sam svršio po krevetu. Polako ga je izvadila. Te smo se zavalili na krevet jedno do drugoga. Polako smo dolazili sebe znajući da ćemo ovo ponoviti. Jedno i drugo smo izgubili nevinost guza a iskreno svidilo nam se obojem. Polako smo otišli pod tuš lagano smo jedno drugom nanosili šapon na tijelo posebno sam posvetio pažnju da operem strepon koji sam joj skinuo te je prislonivši je na pločice lagano sam ušao u njenu mačkicu.

Polako sam klizio unutra vani obuhvatila me je nogama. Po prvi put sam svršio u njoj. Pri čemu sam joj na uho šapnuo Volim te ljubavi.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija