Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ja i Anita nastavak našeg ludog seksa!

Nakon što sam jebao prošli put Anitu moju komšinicu u njenom stanu prošla su sigurno dva tjedna. Idalje sam bio opčinjen sa njom. Ludio sam jednostavno za njenim prelijepim sisama i obrijanom pricom. Drkao sam na nju danonoćno. Odjednom došla mi je poruka od nje kako joj je sve ono što smo radili bilo super i kako bi sve to rado voljela da ponovi. I ja sam njoj rekao da bi rado ponovo volio da je tucam. Bila je željna dobrog seksa kao što sam to bio i ja. Voljela je da osjeti mladi kurac u sebi.

Nastavili smo da se tipkamo još nekoliko dana. Pisala mi je šta bi sve voljela da joj radim tokom seksa i koje su joj neostvarene želje. Tada me je jako iznanadila kada mi je rekla da bi voljela da vidi nas nekoliko kako drkamo na nju dok se ona mazi na krevetu. To me je jako napalilo da sam odmah otišao do wc i izdrkao ga kao lud.

Rekao sam joj da sam sutradan sam kod kuće. Ujutru negde oko jedanaest sati pozvonila je na moja vrata. Na sebi je imala neku seksi crnu haljinicu.

Čim je ušla unutra počela je da me ljubi. Za tren njena haljinica je pala na pod. Ispred mene se ukazala ponovo potpuno gola. Dok smo se ljubili počeo sam da je mazim po sisama a ona meni da drka kurac preko trenerke. Bila je jako napaljena onako isto kao i ja. Rukom sam je uhvatio za rame dajući joj znak da se spusti dolje. Znala je šta želim i za tren je bila na kolenima. Izvadio sam moj nadugnuti kurac i ona je već sada spremno otvorila usta čekajući da joj ga stavim unutra. Stavio sam joj kurac unutra i počeo je jebati.

Sisala mi ga je odlično. Zabijao sam moju mladu kurčinu u njena pohotna usta. Nakon nekih pet minuta okrenuo sam je prema zidu, raširio joj guzove i naglo ušao u nju.

Počeo sam da je jebem žestoko kao da sutra ne postoji. Jebao sam je najjače što sam mogao. Stenjala je i vrištala ali nisam želio da usporim tempo nikako. Nije mogla dugo da izdrži i već je počela da svršava. To je radila kao luda. Govorila mi je kako sam super jebač i kako želi samo da je ja jebem svaki dan.

Tada sam ja legao na pod i rekao joj da se nasadi na moju batinu. Opkoračila me je i počela snažno da se nabija na njega. Skakala je žestoko po mom kurcu. Dok je to radila rukama sam je držao za kukove i još više nabijao na moj kurac. Nakon toga sam je okrenuo i počeo da jebem otpozadi. Volio sam da gledam kako moj kurac nestaje u njenoj pici. Dok sam je jebao u pičku prstom sam prešao preko njene guze. Kada sam to uradio poludela je skroz. Počela je kao luda da se navija sama na njega.

Svršavala je u talasima. Tražila je još jače da je jebem.

Tada sam ga izvadio iz pičke i moj kurac umazan njenim sokovima stavio u guzu. Nije mogao odmah da uđe bila je jako uska pa sam morao nekoliko puta da ga gurnem sve dok konačno nije ušao unutra. Počeo sam je jebati u guzu a ona svojim prstima da drka svoju pičku. Taj me je prizor moram priznati jako palio. Govorila mi je kako je razvaljujem kako je boli ali nije mi dala da prestanem. Dok sam je jebao u guzu sada rukom počela je da dira moja jaja. Tražila je od mene da svršim. Nije mogla da izdrži više.

I ja sam skoro bio pri samom kraju. Moja sprema je polako kretala iz mojih jaja. Ustao sam je sa mene a potom uzeo kurac u ruke. Rekao sam joj da otvori usta jer želim da joj svršim u usta. Prišao sam joj ustima i počeo sam da joj svršavam u njih kao i po licu.Svršio sam kao nikada do sada. Sperme je bilo svuda. Rekla je da nije očekivala da ću ovako dobro da je izjebem. Ustala je i krenuli smo zajedno pod tuš. Tamo mi ga je ponovo podigla i dobila još jednu rundu dobrog seksa. A za onu želju koju je zamislila da gleda kako nas nekoliko drkamo dok se ona mazi sam se pobrinuo neki od narednih puta. Nastavili smo da se tucao sve do dan danas.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija