Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ja i Ante na moru sa njih dvije!

Prošlog ljeta ja i Ante smo se bili dogovorili da zajedno odemo na more. Napravili smo plan šta ćemo da radimo sve dok budemo tamo. Međutim sve naše planove je pokvarila njegova mama Jasmina koja je rekla da takođe je obećala njenoj drugarici Ani da će ići zajedno na more. Pošto su oni imali stan na moru na kraju iako smo se protivili svemu tome morali smo pristati da i njih dvoje krenu sa nama. Jasmina je bila Antina mama koja se razvela od muža nedugo nakon što ga je rodila. Bila je sekretarica u jednoj tvrtki. Izgledala je jako izazovno jer bi se tako uvijek i oblačila.

Skoro uvijek je nosila tange koje bi jasno ocrtavale njene velike guzove bilo da nosi haljinice ili helanke. Imala je takođe velike sise koje su uvijek kipile iz njenih velikih dekoltea. Nas nekoliko koliko smo se družili sa Antom smo uvijek govorili kako bi voljeli da je tucamo. Bila je prava koketa iako je već imala oko četrdeset godina. Čim bi došli kod njenog sina ona bi sela i pričala sa nama. Izgledala je jako dobro jer je išla na jogu i fitnes. Njena drugarica Ana je bila nešto starija od nje.

I ona je izgledala jako dobro za svoje godine iako je imala malo više sala nego Jasmina. Imala je malo manje sise od nje ali mnogo više dupe. Dogovorili smo se da sutradan ujutru rano krenemo. Nakon puta od par sati smo konačno došli u stan i krenuli sa raspakivanjem. Nas dva smo bili u jednoj sobi dok su njih dvije imale ponaosob. Nakon što smo se raspakirali krenuli smo na plažu. Jasmina je obukla jako minijaturni kupaći kostim. Njen gornji dio je bio malen skoro da su samo prekrivale njene bradavice dok je ispod donjeg se jasno mogla videti crne dlačice. Ante je protestvovao oko njenog kostima ali Jasna nije htjela da čuje.

Ana je nasuprot tome obukla jednodjelni kupaći kostim ali isto tako je jako lijepo ocrtao njeno veliko dupe. Čim smo došli njih dvije su spustile peškire oko mene a Ante pored Ane. Primijetio sam takođe poglede mladih momaka na Jasmininim sisama i pici kao i Ante koji se nervirao oko toga. Nakon sat vremena otišao je iznervirao u neki bar a i ja za njim i počeli piti. Bilo je jako kasno kada smo se vratili u stan. Bio je jako pijan. Čim sam ga spustio na krevet zaspao. Krenuo sam da se istuširam u wc kada sam naišao pored Jasminine sobe.

Pogledao sam i u tom trenutku ona je skidala kupaći kostim sa sebe. Izgledala je kao prava seks bomba sa njenim velikim sisama i dlakavom picom. Moj kurac se podigao do kraja. Imao sam jako veliki kurac skoro oko dvadeset centimetara dužine i jako debeo. Jasno se ocrtao i prijetio da mi probuši gaće. Odjednom ona se okrenula ka meni. Pogledi su nam se sreli. Bio sam crven u licu. Tada je izašla i uzela me za ruku i povukla u sobu. Vidio sam da je pogled završio na mojoj batini. Rekla je da je osjetila da se ložim na nju. Rukom mi je lagano skinula gaće i moj ukrućeni kurac je izletio napolje.

Pohvalila me je kako sam jako obdaren i počela da ga drka rukom. Ja sam se malo oslobodio pa sam uzeo njene sise u ruku i počeo da ih mijesim a zatim lagano jezikom da joj ližem bradavice jednu pa drugu. Nije im dugo trebalo da postanu jako tvrde. Dok mi ga je idalje drkala ruku sam spustio do njene šumice i vidio da je bila jako vlažna. Spustila se na koljena i počela mi ga pušiti. Radila je to sa velikim uživanjem. Gledao sam kako nabada svoju glavu na moj ukrućeni kurac. Jezikom bi mi ga počela lizati od glavića pa preko jedne pa druge strane.

Rukom je mijesila moja jaja puna sperme. Govorio sam kako jako dobro puši mi kurac kao prava kurvica. Nisam mogao da izdržim puno pa sam moju spermu istresao u njena usta. Progutala je sve do poslednje kapi. Red je došao i ma mene. Legla je krevet a ja sam krenuo da je ljubim od vrata preko njenih velikih sisa spuštajući se do dlakave pičke. Prstima sam lagano razmakao njene usmine i jezikom krenuo da je tucam. Bila je već jako važna. Iz njene pičke su curili sokovi. Svojom rukom je vukla moje lice sve jače na njenu dlakavu pičku govoreći da ne stajem da to jako dobro radim. Stenjala je jako glasno ponavljajući da nastavim idalje i kako sam dobar sve dok nije počela da se trese i svršava.

Iz njene pičke je poteklo mnogo sokova. Nije mogla više da izdrži molila me je da joj ga stavim u pičku. Raširila je noge i počeo sam da je tucam. Njena pička iako je bila vlažna bila je uska za moj veliki kurac. Jasno se mogao čuti zvuk koji je proizvodio moj kurac kad je ulazio u njenu vlažnu pičku. Stenjala je kao luda. Jebao sam je žestoko. Njene sise su skakale kao lude. Govorila mi je da je moja kurvica i da je ovo dugo čekala. Da je znala kako imam dobar kurac davno bi me jebala. Ova njena priča me je jako palila pa sam počeo žestoko da ulazim u nju.

Krevet ispod nas je jako škripio da sam mislio da će nas čuti Ana. Osim toga i ona je bila jako glasna dok je stenjala. Zamolila me je da je jebem otpozadi. Naguzila mi se preko kreveta tražeći da je jebem kao najgoru kurvicu. Nisam znao da ona to jako voli. Uzeo sam je za kukove i počeo jebati. Ulazio sam u nju žestoko govoreći da ću je izjebati kao kurvu. Ona je idalje stenjala i tražila još. Svršila je iz jako glasan urlik koji je Ana sigurno morala čuti. I ja sam bio pri kraju. Rekao sam joj da ću joj svršiti po velikim sisama i licu.

Izvadio sam ga napolje i već sledećeg trenutka svršavao sam po njenim sisama i licu. Izbacio sam jako mnogo sperme iz nje. Skinula je sve sa lica i sisa i stavila u usta kao neka pohotna kurvica. Lagano sam obukao gaće i krenuo napolje. Tog ljeta sam nastavio jebati je idalje. Jebem je i dan danas.. ..

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija