Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ja i Dijana- nastavak druženja!

Dijana je bila prijateljica od moje tetke Duške. Osim toga bila je i žena moga direktora. Da bi konačno u Austriji kod njih počeo da radim kako ona kaže morao sam da prođem njen test koji sam uspio da prođem. Bila je jako zadovoljna sa onim što je vidjela i dožovila. Rekla mi je da je samo to naš početak i da ćemo idalje se sretati. I bila je jako u pravu. Krenuo sam da radim u magacinu u njihovoj firmi. Posao mi nije mnogo bio težak. Bio sam jako mlad i u naponu snage. To je dobro znala i Dijana.

Od našeg upoznavanja i prvog susreta je prošlo više od desetak dana. Jedno poslijepodne me je posetila na poslu da vidi kako sam se snašao. Nosila je na sebi usku crnu mini haljinu koja je isticala njene atribute utegnutu guzu i jako velike sise. Čini mi se da nije čak ni nosila brus ispod jer su joj se bradavice jasno ocrtale na njoj. Izgledala je kao neki top model. Moj kurac čim je ugledao skočio je na maksimum. Nije mogla a da to ne primijeti. Kada je to ugledala nasmijala se rekavši da joj se neko jako obradovao pokazujući na moju kvrgu na hlačama.

I ja sam se opustio pa sam se uhvatio za tvrdi i nadignuti kurac rekavši da jedva čeka da bude ponovo u njenim rukama i da se igra sa njim. Prišla mi je, uhvatila me za kurac a zatim na uho šapnula da se ovdje vidimo sutra poslije posla. Nisam mogao da isčekam da prođe taj radni dan. Već su skoro svi otišli kući kada se pojavila u letnjoj bijeloj haljini. Uzela me je za ruku i povela u jednu napuštenu kancelariju. Spustila se na koljena i odmah mi izvadila kitu napolje.

Nije gubila vrijeme. Stavila ga je u usta i počela pušiti. Radila je to jako dobro. Moj kurac je sve više rastao u njenim ustima. Dok mi ga je pušila gledala me je direktno u oči, onako izazovno. Nije joj dugo trebalo da mi ga podigne do maksimuma. Najviše me je palilo kada bi jezikom prelazila preko mog glavića. Ustala je potom i spustila haljinicu da padne na pod. Ispred mene se ukazala gola žena. Imala je uredno obrijanu picu i jako velike sise. Spustila se na sto, raširila noge rekavši da želi da joj ližem picu.

Prišao sam i počeo da je ližem. Bio je to najljepši ukus koji sam osjetio. Dok sam joj to radio ona se štipala za sise i u isto vrijeme počela da stenje. Nije mogla još dugo, tražila mi je da joj ga stavim u picu. Nastavio sam je lizati još malo. Htio sam da se još više napali. Njena pica je počela da jako vlaži. Ustao sam tada uzeo kurac i prinio ga ulazu njene vrele pice. Sjurio sam se u nju jednim potezom. Primila ga je do kraja bez problema koliko je bila vlažna. Počeo sam da je jedem brzim tempom.

Stenjala je i dahtala govoreći da je nastavim jebati i da ne stajem. Tada sam stavio njene noge na moja ramena da bi još mogao bolje da je tucam. Ulazio sam u nju do jaja. Imala je jako vrelu picu. Jasno se mogao čuti zvuk kad moj kurac ulazi u nju kako odzvanja koliko joj je pica bila natopljena sokovima. Želio sam osim što je bila u toj pozi da je uzmem i otpozadi pa sam je okrenuo i naguzio otpozadi. Držala se rukama za sto a ja nju za kukove. Počeo sam da je jedem žestoko. Njene sise su skakale kao lude.

Taj prizor me je napalio. Osim što sam je držao za kukove u jednom trenutku sam rukama je uhvatio za ramena i tako je tucao. Počela je da svršava a iz njene pice da cure sokovi. Bilo mi je jako drago kada sam uspio tako moćnu ženu da dovedem do svršavanja. Ponavljala mi je stalno dok sam je tucao kako imam jako dobar kurac i kako njenoj pici to odavno hvali da je neko jako dobro jebe. Na sve to sam ja dodao da ću je od sada ja redovno jebati. Molila me je da nastavim sve dok ne svršim.

Taj trenutak se ubrzo i primakao. Osjetila je da ću da svršim. Iako sam htio da ga izvadim napolje ona se počela još jače nabijati na kurac sve dok nisam počeo da svršavam u nju. Punio sam njenu picu željnu dobrog kurca mojom toplom spermom. Istresao sam u nju mnogo sperme. Kada sam ga izvadio napolje iz nje je krenula da curi sprema po butinama. Sve je lijepo obrisala. Ja sam se izvalio na neku fotelju sumirajući utisak da sam je konačno izjebao. Lagano se pospremila i obukla.

Upitala me je kako mi je bilo. Na to sam dodao da mi nikada u životu nije bilo ljepše. Poljubila me je u obraz rekavši da je to sam naš početak ukoliko budem čuvao tajnu i potom napustila skladište. Ja sam ostao unutra još pola sata a potom otišao i ja kući. Nastavili smo da se viđamo i tucamo skoro još dvije godine.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija