Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ja i jedna zgodna teta

Ljeto je. Odlučio sam otići negdje na more i iznajmiti stan na tjedan dana.
Gledao sam oglase gdje bi najbolje bilo i odlučio se da idem u Makarsku na tjedan dana , nisam odavno tamo bio a sviđa mi se kao grad.
Preko telefona za smještaj sam se uspio dogovorit sa tetom o plaćanju gdje sam mislio boraviti , na netu sam vidio kuću koja je bila velika i luksuzna a i sobe također.
Kada sam došao u Makarsku nije mi dugo trebalo da nađem ulicu u kojoj ona živi sunce je pržilo cvrčci cvrče osjeti se baš onaj miris toplog ljeta.
Kad sam došao ispred kuće bio sam oduševljen zaista je kuća bila prelijepa a ispred kuće lijepo uređeno gdje je bio i bazen.

Nisam znao na kojem katu ona živi ni na koja vrata da pokucam, pokucao sam na jedna pa šta bude, kada sam pokucao čuo sam da netko dolazi i polako otvara vrata.
Kada je otvorila vrata znao sam da je to ona , pitala je mi smo se čuli preko telefona , rekao sam da uzela je ključ i rekla pođi samnom dok se penjala uz stepenice ja sam bio i za nje i polagano hodao i gledao kako se guza njiše.
Otključala je vrata od moje sobe i pokazivala mi je šta imam u sobi bilo zaista sve prekrasno dok se na sekudu bila nešto naginjala primjetio sam da su joj se gačice oslikale kroz haljinu na tren mi je došlo da je uhvatim za guzicu sva sreča izdržao sam nekako.

Opis:
Bila je plavuša četrdeset i kusur godina , malo tamnijeg tena ,sise je jedva zbila u nekakvu usku suknju , guza malo poveča i čvrsta također noge su bile čvrste i jake.
Jutro je, probudio sam se pogledao na prozor i vidio nju kako se sunča kraj bazena gledao sam je s prozora i drkao promjenila bi poze nekad bi legla potrbuške ja bi drkao na guzu a nekad na leđima ja bi drkao i zamišljao kako joj svršavam na sise velike.
Kad sam ga izdrkao krenuo sam odmah na plažu prošao sam pored nje dok se ona dalje sunčala pozdravio je dobro promotrio sise u hodu a zatim otišao na plažu da se kupam.
Nije mi bilo baš do kupanja bilo mi je dosadno ali samo mi je ona u glavi bila htio sam da je jebem ali sam se svejedno malo ukupao i odsunčao i dobio sam več boje.
Vratio sam se i došao u apartman i vidio da nema daljinskog od klime otišao sam do nje pokucao na vrata i rekao da nema daljinskog čekao sam da nađe daljinski a zatim je rekla da uđem a ona je i dalje tražila daljinski počastila me je sokom i dok ga je tražila po kući ja sam buljio u njezinu guzu i mazio se po kurcu.
Međuvremenu saznao sam da je udovica jer je rekla otkada je ostala bez muža da više ništa ne zna , ja sam je pitao gdje wc pokazala mi je kada sam ušao u wc vidio sam njezin kupači gornji i donji dio to je bio njezin jer je jutro bila u tome kupačem.
Uzeo sam donji dio njezinog kupačeg navukao na kurac i zamišljao nju drkao sam brzinski i svršio jako brzo u njezin donji kupači.
Kada sam izašao iz wc našale je daljinski dodala mi ga je i ja sam otišao u svoj apartman.

Jutro je , pogledao sam opet na prozor da vidim je li opet se sunča ovaj put je razgtala robu vidio sam da stalo pogledava u onaj kupači gdje sam svršio rekao sam sebi sigurno je saznala.
Ušla je u kuču ja sam otišao do štrika gdje se sušio taj kupači i vidio fleku od sperme na njezinom donjem djelu kupačeg .
Dok sam gledao u kupačeg iza mene se ona stvorila okrenuo sam se a ona je stajala gledala me i više nema sumnje znala je ali ništa nije govorila.
Došao je zadnji dan morao sam iči , morao sam otiči do nje još samo da platim bila su otvorena vrata čuo sam kako priča sa nekom ženom ta žena joj je govorila da mora nači nekoga muškarca kroz šalu da ne može biti sama možda ti treba neki mlađi to je sve kroz šalu govorila , a onda je bezveze pitala ima li koji dečkič ovdje kod tebe govorila je da ima jedan pervezni a zatim je ispričala šta sam radio od njezinog kupačeg sledio sam se kada sam to čuo.

Međuvremenu čuo sam tu ženu kako se pozdravlja sa njom odmaknuo sam se 10 koraka unazad i pravio koda tek dolazim žena jetamna izlazila kroz vrata i nju samo pogledala i nasmijala se i otišla.
Dok me je ona uvela unutra rekla da popijem prvo piće da platim pa da onda idem, stavila je sok ispred mene sjela do mene i smješkala se , ispitivala me je kako sam se proveo je li bilo dobro i tako te gluposti a onda je pogledala prema mom šorcu i vidjel bjelu mrlju od sperme osušenu , a onda reče opaa nečim si se zamrljao ja sam u sekudni smislio da je od kaladonta.

Ona se smješkala i kaže da se ti nisi možda to malo poigrao kada sam to čuo malo je reći da mi je neugodno bilo rekao sam tihim glasom nisam a možda sa mojim kupačim ostao sam bez teksta i zacrvenio se skroz a potom mi pokazale njezin donji kupači i rekla nije li ovo osušena tvoja sperma sada ćeš mi morati kupiti novi.
Počela mi prelazit rukom preko kurca govoreči je li te pali moj kupači i skinula mi šorc i počela mi drkati s njezinm kupačim brzinski bilo je odlično dok mi ga je drkla počeli smo se ljubiti dok se ljubili došlo mi je da svršim smokrio sam cjele kupače spermom začudila se koliko mogu svršit .
A onda mi je rekla da ostavim lovu ponesem kupače njezine jer sada su moje i da nastavim drkati na njih.
Naravno to i danas radim redovito

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija