Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ja i Marta u žestokoj akciji!

Život na selu nekada zna biti surov ali nekada i nije to tako loše, naročito ako sretneš ženu poput Marte. Ženu koja izgleda kao boginja, željnu dobrog seksa i mladog kurca jer nažalost kod kuće ima muža koji ne može da je zadovolji u seksualnom smislu. Tu se napokon sreća meni osmjehnula. Poslednji put kad sam ih vidio prije par dana kako se jebu u svojoj kući bio je prizor koji sam noćima u mislima ponavljalo drkajući u krevetu na sve to. Zamišljao sam njene ogromne velike sise kako ližem, njenu dlakavu pičku, njene velike guzove.

Sve to me je palilo jako. Namjerno sam u tih par dana svaki put kada bi došla kod nas na kafu drkao kurac do maksimuma a onda ga vraćao u šors i ulazio u kuhinju kod njih da ga prmijeti. Nekoliko puta sam uhvatio njen pogled na mom nadahnutom kurcu koji samo što nije ispao bio iz mog šorca. To mi je jako imponovalo. U glavi sam smišljao plan kako da je pojebem. Napokon mi se ukazala prilika. Moja tetka je bila bolesna par dana a sijeno nije bilo gotovo. Tog jutra Marta je došla i rekla tetki kako ćemo ona i ja danas u polje da to završimo.

Rekla mi je da budem spreman za pola sata. Ubrzo čuo sam njen glas kako me doziva da krenemo. Kada sam izašao napolje ugledao sam je u još kraćoj haljinicu koja mi se učinila da jedva pokriva njenu veliku guzu. Gore nije nosila grudnjak tako da sam jasno mogao vidjeti njene krupne sise koje su jedva uspijevale da ostanu unutra. Moj kurac na takav signal postajao je sve tvrđi. Dok bi hodala njene sise bi skakutale gore dolje. Došli smo na polje i počeli sa radom. Ponovo sam je pustio ispred mene.

Kao da je ona to jedva čekala. Činilo mi se da ovaj put bi se naguzila i više nego što je trebalo. Time mi je pokazala da ne nosu gaćice i jasno ovaj put sam mogao da vidim njenu dlakavu pičku. Moj kurac je porastao do maksimuma. Želio sam sad i odmah da je pojebem. Rekao sam joj da je vrijeme pauze i otišli smo u hlad. Legli smo jedno pored drugog. Uzela je iz torbe flašu sa vodom i počela da pije. U tom trenutku malo vode je poteklo joj niz grlo pravo medju njene velike sise. Nisam mogao da sakrijem pogled sa toga.

Kao po komandi moj kurac se probudio. Dok sam gledao u njene sise osjetio sam ruku na kurcu. Rekla mi je kako sam više veliki dečko i da bi ga voljela vidjeti. Izvadio sam napolje moj ponos u punoj veličini. Kad ga je ugledala njene oči su pokazale veliko divljenje njegovoj debljinu i veličini. Rekla mi je da imam baš veliki kurac. Uzela ga je u ruku i polako počela drkati. Dok ga je drkala gledala me je u oči pitajući da li mi prija. Nisam ništa rekao samo sam stenjao od zadovoljstva.

To joj je bilo dovoljno da nastavi. Stavila ga je u usta. Pušila mi je kurac iskusno kao nijedna do sada. Nabijala ga je u grlo koliko god je mogla. Balavila je na mojoj kurčini. Ja sam uzeo je tada za glavu i počeo je žešće jebati u usta. Bila je spremna. Primala ga je u usta bez pogovora. Rekao sam joj da izbaci sise iz haljine što je i učinila. Dok sam je jebao u usta ona je rukama mijesila svoje sise. Sada sam ga izvadio iz usta i rekao joj da ga stavi među sise da mi ga drka sisama.

Učinila je to. Dok mi je drkala kurčinu sisama gledala me je pravo u oči kao prava poslušna kučkica, govoreći da sam jako nevaljao, da sam joj ga žestoko nabijao u usta. Na to sam odgovorio da ću joj ga žestoko isto nabijati u pičku. Dok ga je drkala divila se mom kurcu, kako je veliki i debeo. Gledajući kako ga samo drka tim njenim prelijepim velikim sisama, bio sam tako napaljen da je sperma krenula ranije. Uzeo sam ga u ruku a potom prinio licu. Znala je šta slijedi otvorila usta a ja sam krenuo da svršavam svuda po njoj.

Sperma se cijedila niz njeno lice a ona ga je idalje drkala. Mislila je da sam kao i njen muž i da će ponovo ostati neizjebana, ali ovaj put se prevarila. Legao sam je na travi a potom počeo da ližem njene velike sise. Rukom sam se spuštao do njene dlakave pičke. Čim sam ubacio jedan prst unutra osjetio sam koliko je vlažna i topla. Gorjela je iznutra. Spustio sam glavu na njenu dlakavu pičku i jezikom počeo da obrađujem klitoris. Potpuno se predala govoreći da joj je jako lijepo i da ovo joj niko do sada nije radio.

Rukama se uhvatila za moju kosu nabijajuću svoju pičku na moj jezik. Lizao sam joj pičku dobrih desetak minuta sve dok nije počela da se grči i svršava. Njeno svršavanje je propratio veliki krik. Ustao sam a ona onako crvena i srećna u licu je pogledala šta slijedi. Stavio sam kurac na ulaz njene pičke i počeo je pumpati. Ona je bila potpuno moja, mogao sam joj u tom trenutku raditi šta poželim. Širila je noge što je više mogla. Rukama me je hvatala za guzove da je jebem jače. Ulazio sam do kraja u nju.

Jebao sam je žestoko. Nije joj trebalo dugo svršavala je po drugi put. Sada je ustala a ja sam legao na travu. Skinula je haljinu skroz sa sebe, opkoračila me i nabila se moju kitu. Počela je da se nabija na njega. Skakala je po mom kurcu kao da je bila na rodeu. Moje ruke su čas bile na njenim sisama, čas na guzovima koje bi stezao i da se nabija do kraja na njega. Rovorila mi je kako od sada ću je samo ja jebati, kako je pronašla ono što joj treba, mladi tvrdi kurac, nije žalila ni začim i nije je bilo briga nizašta.

Dok se nabijala govorila mi je da želi da joj ovaj put svršim u pičku, da želi njenu dlakavu pičku da napunim do kraja. Sve to me je jako napalilo pa sam nedugo zatim punio joj pičku mlazom speme. U isto vrijeme svršila je i po treći put. Pala je na moje grudi od zadovoljstva. Ostali smo tako da ležimo jedno pet minuta. Bila je u licu jako srećna i zadovoljna. Rekla mi je moram je jebati što češće sve dok sam ovdje. Tako je i bilo, jebali smo se kad god bi nam se ukazala prilika!

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 4014

Autor priče

milanrankovic74
milanrankovic74
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 190 cm
Težina: 85 kg
Izgled: U formi
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija