Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ja i Milica na moru!

Nakon mog sinoćnog seksa sa Milicom u njenom apartmanu prošao je cijeli dan. Išao sam na ručak sam i malo da prohodam da sredim misli. Kada sam se vratio u apartman otišao sam da se istuširam. Čim sam izašao iz tuša na vrata mi je pokucao Goran njen muž. Predložio mi je da ovo popodne odemo zajedno na plažu da se kupamo. Drage volje sam pristao. Nakon nekih sat vremena smo svo troje otišli zajedno do jedne plaže. Tražili smo neko zabačeno i izdvojeno mjesto gdje bi se osmisli.

Nakon nekih pola sata traganja pronašli smo jedno mjesto koje je bilo odvojeno od ostatka plaže nekim grebenom. Postavili smo peškire i legli zajedno jedno pored drugog. Milica je na sebi imala neki mini kupaći kostim zelene boje. Njene velike sise samo što nisu ispale iz gornjeg dijela kostima. Tada je Goran predložio da pošto nema niko osim nas ovdje se skinemo i kupamo goli. Malo sam se premišljao ali na kraju popustio i skinuo se. Njih dvoje su u isti mah se skinuli i svi smo ostali goli.

Na pogled na njene velike sise i picu moj kurac se probudio i počeo da se diže. I ona je to primijetila kao i njen muž koji je razvukao osmijeh na lice. Ona je po nekoj praksi uzela moj kurac u ruku i počela lagano da ga drka. Kako je snažno drkala on je rastao u njenoj ruci. U jednom trenutku spustila je glavu na moj dignut kurac i počela da ga puši. Iz početka ga je lizala od jaja do glavića. Čim bi došla do glavića jezikom bi ga oblizivala. Nakon toga ga je uvalačila u usta i sisala mi ga.

Pušila mi ga je kao prava profesionalka. Uvlačila mi ga je u usta koliko god je mogao da stane u njena usta. Nije mi dugo trebalo i počeo sam da punim njena usta vrelom spermom. Nije prosula ništa nego je sve progutala. Nastavila ga je i dalje da puši sve dok moj macan nije bio podignut do kraja i spreman za akciju. Kada je ponovo se podigao do kraja i jako tvrd uzela me je za ruku i krenula u more. Ušla je u plićak i naguzila se prema meni kao neka kuja koja želi da se pari.

Prišao sam joj otpozadi u dogi pozu i prislonio joj kurac na ulaz u vlažnu picu. U jednom potezu sam se sjurio u nju. Uhvatio sam je rukama za kukove i počeo jako da je tucam. Ti moji naleti u njenu picu su za nju bili takvi da je stalno stenjala. Hvalila me je kod muža kako imam dobar kurac, i kako je jebem dobro, kako dugo vremena nije bila ovako jebana. Ta njena priča me je još više palila da sam se sve jače zabijao u njenu obrijanu picu. Počela je da svršava prvi put.

Tražila mi je da odmorimo minut dva. Nakon toga sam je polegao na peškir pored muža. Stavio sam joj noge na moja ramena i počeo ponovo žestoko da je jebem. Gledao sam kako moj kurac nestaje u njenoj pici i kako je širi. Jebao sam je sigurno u toj pozi jedno desetak minuta. Hvalila me je kako joj je pica popunjena do kraja i kako je super tucam. Tada sam lagano dok sam je tucao prstima prešao preko njene guze. U tom trenutku se jako stresla. Predložio sam joj da joj ga stavim u guzu. Pristala je bez pogovora.

Namazao sam joj guzu kremom za sunčanje a potom lagano krenuo da joj ga guram u guzu. Nakon par pokušaja moj glavić je ušao u njenu guzu. Počeo sam polako da je tucam sve dok je ona prstima mazila svoj klitoris. Nije joj dugo trebala da svrši uz veliki urlik. Nisam htio da odustanem sve dok joj guzu ne napunim toplom spermom. Njena uska guza je sve više stezala moj nabrekli kurac. Ma koliko se trudio nisam više mogao da odgađam i za tren sam počeo da joj punim guzu toplom spermom dok je ona stenjala kao kakva kujica.

Njen muž ga je ponovo izdrkao na našu zabavu. Otišla je u more da spere spermu sa sebe. Za to vrijeme Goran je priznao da jako uživa ga gleda njenu ženu dok se tuca sa nekim a naročito kada je neko jebe dobro kao ja i kada i ona uživa. Priznao mi je da bi jako volio da vidi nju u akciji zajedno sa dva mlada momka. Upitao me je da li imam nekog prijatelja koji bi imao nešto tako u planu. Obećao sam mu da ću mu ispuniti i tu želju.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija