Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ja i moja frendica sa dva macana!

Bio je avgust mjesec i prava vrućina napolju. I posjetu mi je došla moja frendica Ana koju poznajem već desetak godina. Ona je slobodana žena, ima trideset i pet godina ali izgleda jako seksi. Mami uzdahe svih oko sebe a naročito mladih momaka. Ja sam žena koja ima četrdeset godina, imam dugu crnu kosu, grudi jaku četvorke i malo veće dupe sa viškom celulita. I ja kao i ona sam volela jako seksi da se oblačim. Ana me je poslije mnogo vremena me je nagovarala na sve to da bi mamila kao i ona uzdahe mladih momaka.

Bila sam ubijeđena da neću posetiti takav efekat ali desilo se to da su mnogi mladi momci se okretali za mnom kada bi se obukla nešto uz tijelo sa većim dekolteom i istakla osim grudi i veliku guzu. Moram priznati da mi je to imponovalo. Ana je došla do mene da me ubijedi da odemo na more nekoliko dana. Poslije dugog ubijeđivanja sam pristala. Krenuli smo sa Anom autom. Došli smo nakon nekoliko sati do hotela gdje smo iznajmili apartman. Nakon što smo se odmorile sredile smo se i izašle u obližnji lokala.

Malo pomalo klub se već napunio. Počeli smo da pijemo vino i lagano da igramo u ritmu muzike. S vremena na vreme primijetila sam poglede dva mlada momka koji su bili blizu našeg stola. Nakon pola sata prišli su našem stolu i počeli smo da plešemo. Momak sa kojim sam plesala se zvao Ivan a sa Anom Niko. Tokom plesa osjetila sam da mu je jako podignut kurac. U mom stomaku su počeli da se javljaju žmarci. Moja pica je počela da vlaži. Namjerno sam se pribila još više uz njega pa da ga osjetim što više.

Zaključila sam da ima jako veliki kurac. Šapnuo mi je na uvo da želi da odemo u naš apartman. Ugledala sam i primijetila da Ane nema. Dok sam otišla sa Ivanom uvidjela sam da je Ana otišla sa Nikom autom. Čim sam ušla u apartman počela sam da ga svlačim. Imao je jako veliki kurac oko dvadeset centimetara. Spustila sam se na koljena i počela mu ga pušiti. Uvlačila sam ga u usta dok sam ga gledala direktno u oči onako kurvanjski. Zaklopi je oči i uživao. Nakon toga počeo je da me skida. Ostala sam samo u brusu i gaćicama.

Uzeo me je za ruku i odveo do kreveta. Polegao me je na krevet i skinuo brus i gaćice a potom krenuo da mi liže sise spuštajući se do moje vlažne pice. Lizao me je nekoliko minuta. Moja pica je valažila jako. Nisam više mogla da izdržim, zamolila sam ga da mi ga stavi. Nije više čekao nego mi je stavio noge na ramena i počeo da me silovito tuca. Ulazio je silovito u mene da sam stenjala jako glasno da me je bio strah da ne probudim ljude pored. Tucao me je svom snagom mladog tijela da sam počela odmah da svršavam. Mojim tijelom je prostrujao veoma jaki orgazam.

Nakon toga me je okrenuo i počeo da me tuca otpozadi. Lagano me je uhvatio za kosu i povukao prema sebi što je mene jako palilo i počeo je tucati. Jebao me je jako brzim tempom. Ulazio je svojim velikim kurcem i jako širio moju usku picu. Hvalila sam ga kako ima jako veliki kurac i kako me dobro jebe. Zamolila sam ga da želim da se nabijam malo na njegovo veliko koplje. Popela sam se na njega i počela se nabijati. Dok sam se nabijala na njegov kurac on je mijesio moje velike sise i štipao me za očvrsle bradavice.

Jebao me je jedno pola sata. Osjetila sam da se blizi vrhuncu. Sišla sam sa njega uzela kurac u ruku i prinijela ga mojim sisama. Želela sam da mi svrši po sisama. Nakon par trenutaka počeo je da svršava. Isprskao me je jako mnogo po mojim sisama. Ostali smo jedno desetak minuta još u sobi. Dao mi je broj telefona, obukao se i otišao kući dok sam ja otišla pod tuš. Legla sam u krevet i nakon sat vremena na vratima se ukazala Ana sva rasčerupana ali jako zadovoljna. U očima sam joj sve vidjela. Rekla mi je da će mi sve sutra reći kao i ja njoj.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija