Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ja i moja komšinica Dragana

Moja priča se dešavala u jednom malom gradiću u Bosni. Sve se dešavalo jednog toplog ljeta u vrijeme raspusta kada sam tek napunio osmanest godina. Bio sam jako neiskusan u pitanju seksa i svega toga što je išlo sa tim. Moja komšinica Dragana je imala dvadeset godina. Izlgedala je jako seksi. Imala je jako velike sise i guzu. Oblačila se jako seksi i oskudno pa bi njene velike obline dolazile do izražaja. Nosila je gore majice na bretele gde bi njene velike sise jasno se mogle ocrtavati.

Dolje bi nosila uske šorceve gdje bi par puta i bez gaćica ih nosila tako da bi guzovi se jako ocrtavali. Mnogo sam se ložio na nju iskreno. Mnogo vremena je kući provodila sama. Ja sam koristio svaki slobodan trenutak da je posjetim. Odjednom počela je sve više i više da poziva kod sebe. Pošto sam bio nesikusan ona mi je polako počela davati signale. Počela je sve slobodnije da se oblači. Malo po malo počela mi je pokazivati svoje velike sise i golu obrijanu pičku. Znali smo da ležimo u krevetu kod nje, ona onako gola i trežila bi mi da joj ližem sise, potom bi joj rukom drkao pičku.

Za to vrijeme ona bi me mazila po stomaku a potom lagano se spuštala do moga tvrdog kurca i lagano bi ga drkala. Uživala je u tome dok je sve te stvari radila sa mnom. Kao da mi je bila učiteljica u seksu. Dani su prolazili a ona je sve više i više bila slobodnija. Znala je da zaključa vrata a potom bi se slobodno kretala gola po kući. Dozvoljavala bi mi da joj ližem sise i pičku dok bi ona meni pušila kurac. Ja sam svaki dan bio sve više slobodniji i polako sam i ja preuzimao inicijativu.

Tako se sve i desilo jednog popodneva. Pošto je bila sama pozvala me je kući. Čim sam ušao zaključala je vrata za sobom. Na kompu je bio puštne pornić. Već je bila potpuno gola i želio sam to iskoristiti. Legli smo na njen krevet. Počeli smo da se ljubimo i mazimo. Rukom sam osjetio da je njena pička jako vlažna i vrela. Počela se spuštati poreko grudi, stomaka do mog kurca. Uzela ga je u usta i počela pušiti. Uživao sam da gledam kako moj kurac nestaje u njenim ustima. Nisam mogao mnogo da izdržim.

Počeo sam da svršavam joj u usta. Progutala je sve. Nije prestajala da mi ga puši dok ga nije ponovo ukrutila. Moj kurac je bio ponovo tvrd. Ustala je, opkoračila me i sjela na njega. Počela je polako da se nabija na moj kurac. Bio sam na sedmom nebu. Njemim rukama je moje ruke stavila na njene velike sise i tražila mi da joj mijesim sise. Počeo sam to da joj radim. Njena pička je postajala sve vlažnija. Stenjala je sve više glasnije. Ja sam rukama je uhvatio za kukove i počeo je jebati sve jače i jače.

Sve je to bilo praćeno njenim jačim stenjanjem i uzdasima. Govorila mi je da želi da je jebem dok ne svrši. Nastavio sam je jebati sigurno desetak minuta, dok njena pička nije počela da vlaži žestoko a njeni mišići da stežu moj kurac. Svršavala je u tom trenutku da se njeno cijelo tijelo podrhtavalo. Ja nisam još svršio bio. Pala je iscrpljena na moje grudi. Nakon nekoliko trenutaka čim je došla sebi uzela je moj kurac u ruku i počela ga žestoko drkati. Rekla mi je da želi da joj svršim po licu.

To me je jako napalilo pa je sperma krenula iz mojih jaja. Uzeo sam kurac u ruku i primakao ga njenom licu. Mlazovi spreme počeli su da prskaju njeno lice. Nisam nikada u životu toliko svršio. Njeno lice je bilo umazano spermom. Ustala ke i otišla pod tuš u toalet a ja sam ostao u krevetu da ležimo. Nastavio sam da jebem moju komšinicu Draganu cijelo ljeto. Isprobali smo sve poze u seksu i popunio sam sve njene rupice.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 2621

Autor priče

milanrankovic74
milanrankovic74
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 190 cm
Težina: 85 kg
Izgled: U formi
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija