Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ja i prijateljeva mama

Dogovorio sam se s prijateljom da se nađemo, rekao je da dođem kod njega doma pa ćemo ići igrati košarke.
Kada sam pozvonio na vrata otvorila mi je njegova mama , bila je jako visoka oko metar osamdesetsedam imala je sise ogromne u obliku kruške koje su kipile iz dekoltea , nosila je neke bjele uske hlače gdje su se ocrtavale obline.
Gledajući je onako kurac mi se nadigao na tren sam zastao a onda sam je upitao za prijatelja tj njezinoga sina, rekla je da je otišao nekamo da će se brzo vratit i da ga sačekam unutra.
Ušao sam u kuću onako sa nadignutim kurcem nisam ga mogao sakriti sve kako sam je više gledao bio sam napaljeniji.
Dok sam ulazio primjetila je da mi se nadigao ali samo se nasmješila, sjeo sam na kauč ona je rekla sad bi on trebao brzo doći , jesi li za nešto popit? rekao sam hvala ništa no ona je otišla u kuhinju i nasula mi sok.
Dok je otvarala frižider naguzila se i tako je malo duže stajala kao da namjerno provocira , a ja sam ga izvadio kurac iz gaća i pomalo drkao zatim kada se naglo okrenula ja sam ga brzinski spremio u gaće.
Vidjela me ali nije ništa govorila samo se malo nasmješila dodala mi je sok i sjela do mene, ispitivala me je nešto a zatim se pribila skroz do mene kurac je stajao ravno i bio je kao kamen onako malo je pogledavala u kurac nisam više mogao pa sam pitao gdje je wc pokazala mi je gdje je.
Ušao sam u wc našao u prljavom vešu njene roze gaćice i izdrkao brzinski nije ni minuta prošla.

Oprao sam ruke izašao ali kurac je i dalje bio krut ali ne toliko kao prvi put sjeo sam na kauč a zatim mi je rekla da prijatelj će doći tek za sat vremena hoćeš li moći sačekati rekao sam da ću ga sačekati.
A zatim se opet pribila uz mene i rekla brzo će to proći a onda mi je rekla vidjela sam šta si radio dok sam otvarala frižider , da li sam te malo napalila?
Ostao sam bez teksta sav onako crven zatim mi je povukla hlače i pomazila preko bokserica a onda skinula bokserice i rekla da vidimo šta tu imamo.

Natezala ga je i primjetila je da sam ga izdrkao maloprije zato što je bilo po gaćama svježe sperme a zatim ga je stavila usta i rekla otkada nisam gutala spermu.
Ja sam je onako uhvatio za kosu i nabijao joj ga ona grkljala a kada sam ga na tren izvadio rekla je do grla da joj ga nabijem a onda mi je došlo da svršim svršio sam joj usta zagrcala jako ali ona je luda za kurcem bila tako da je pukupila svu spermu sa kurca i oblizala.
Govorila je da hoče još sperme i pušila mi je kurac dok je pušila predložio sam joj dogy odmah se naguzila i stavio joj ga u dogy pozi ali u pičku ali rekla je kada mi dođe da svršim da ga vadim da nebi volila da zatrudni u tim godinama i da joj svršim usta jer voli gutati spermu.

Dok sam je guzio obgrilio sam je oko struka jako ona se guzicom nabijala što jače na jaja , moja mala jaja su klepala od njezinu veliku guzu pljesnuo bi je tu i tamo po guzi i crvenila se bilo je fantastično.
Nastavio sam je guzit tako kako se nabijla jako guzom spotakno sam se i sjeo na kauč ona je pala samnom tj na mene i nastavili smo samo ovaj put u kauboj pozi kurac i jaja nisam vidio od njezine guze ali bio je dalje u velikoj pički ubrzp mi je došlo da svršim stisnuo sam oči i rekao sebi izdržat cu još malo a onda sam joj rekao da se digne ona se digla kleknula otvorila usta i počela drkati nadajući da ću joj svršiti usta ali od sperme ništa nisam mogao.

Odlučila je da ga opet zajaše ovaj put sisama okrenuta prema meni jahala uvalaio sam joj glavu u sise , mazio sam sise i sisao ubrzao sam osjetio da ću svršiti ali opet sam stisnuo oči i rekao još malo i nadao se da neču svršiti kada je odjedanput počelo špricati u njezinu veliku pičku vrisnula je i rekla jesi li ti to svršio u pičku rekao sam da žao mi je.
Ustala se iz velike pičke ispada moj mlitavi kurac a iz pičke se cjedilo sperma po kauču jedna kap joj je niz nogu klizila ravno na tepih raširila je pičku iscjedila se sva sperma i rekla još mi je to trebalo da ostanem trudna u ovim godinama.
Otišla je na wc ja sam se obukao u međeuvremenu došao je njezin sin i otišli smo igrati košarke dok je ona ostala i dalje na wc

Prošlo je sedam mjeseci otišao sam kod prijatelja pozvonio sam kada mi je otvorila njegova mama vrata sa stomakom i rekla naša tajna muž misli da je njegovo

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija