Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ja i prijateljica

Ja i moja prijateljica znamo se cijeli život i još od 15 godine sam počeo je gledati bili smo vršnjaci.
Družili smo se skupa skoro svaki dan i bio sam sretan što provodim vrijeme s njom , već od tih godina sam maštao o njoj nadao sam se da ću je jednoga dana naguzit.
Imala je malo poveću guzu ali ne pretjerano u što sam ja tada uvijek gledao dok sam se družio kako bi doma kasnije mogao drkati.

Drkao sam kao lud tada na nju samo mi je ona bila u centru pažnje i nadao se tome danu kada ću je izjebati ali uvijek sam se pitao kako da je navučem i ako ne pristene neću joj moći više u oči pogledati.
Inače bila je karakterno veseljak znala se šaliti na račun seksa.
Prošlo je tri godine ništa se nije značajno dogodilo ja sam i dalje drkao na nju manje smo se družili ne znam iz kojeg razloga ali čuli smo se svaki dan na facebooku i svaki dan bi gledao njezine slike sa facebooka gdje se naguzivala.

Jednoga dana pozvala je kod sebe doma, otišli smo u njezinu sobu i tamo smo bili za kompjuterom gledao sam u njezine noge a zatim sam je počeo maziti po nozi ona je također počela mene maziti po nozi a zatim sam je samo tako neočekivano uhvatio za vrat i snažno je poljubio ostala je u šoku ali joj se svidjelo.

Sjela je na meni i ljubila me žestoko uvukao samo joj ruku u hlače i počeo joj drkati pičku bila je tako vlažna nenormalno uzvuko sam ruku bila je morka od njezinih sokova .
Uzeo sam je i odnio je na krevet bio sam tako napljan da sam joj poderao gaćice legao sam leđno stavila je moj kurac i njezinu vlažnu pičku i počela da me jaše bila je žestoka udarao sam je po guzici i bila je još više žešća to je više napaljivalo jahala je tako da sam mislio da će mi slomiti kurac.
Bilo je to nevjerovatno da me se ispunila želja sjetio sam se da nemam kondoma i da moram biti opezan a ona kako je napaljena bila kao da nije bila svijesna rizika .
Također njezini su bili kod kuće pa je mogao netko ući no nisam odustao rekao sam sebi tko zna kada ću dobiti opet ovaku prilku.

Gledajući kako moj kurac ulazi izlazi iz njezine pičke došlo mi je da svršim skinuo sam je sa sebe i brzo ga izvadio iz njezine pičke i svršio joj po stomaku.
Obukao sam se i krenuo prema svojoj kući ona mi je rekla dođi sutra u devet ujutro sama sam u kući.
Došao sam kući i još nisam bio svijestan šta mi se dogodilo želja mi se ispunila.
Od silne uzbuđenosti nisam ni oka sklopio tu noć čekao sam tih devet sati i napono došlo je i to pokucao sam na vrata dočekala me je u gaćicama uzeo sam je i odnio u krevet počeo je po sisama ljubiti i masirati ubrzo sam se napalio pitao sam je voli li dogy rekla je da voli stavio sam joj ga u guzu i počeo je jebati nisam mogao vjerovati jer sam drkao na njezinu guzicu tri godine i sada to jebem dok sam je jebao klepao sam je ona se što je vše mogla nabijala guzicom na moj kurac ali opet sam zaboravio kondom ovaj put nisam mogao izdžati pa sam joj svršio u guzu .

Izvadio sam kurac onako mlitav iz šupka se sperma cijedila po postelji.
Zatim sam joj odao svoju tajnu da sam drkao godina na nju a njezin je odgovor bio da je primjetila kako je gledam i da sam mogao i prije nešto poduzeti.
Zbog faksa sada se i neviđamo ali smo rekli čim budemo imali vremena da ćemo ovo što više puta ponoviti .
Za sada imamo cyber sex ne baš svaki dan ali ga imamo gdje gledam kako iz njezine pičke šprica i uživam u tome

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija