Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ja i profesorica Maja u njenom stanu!

Prošli put sam vam pisao o tome kako sam imao seks sa mojom profesoricom u njenoj kancelariji kada sam došao da branim seminarski rad. Maja je bila super žena. Prava rasna žena što bi rekli mi mladi željna dobrog mladog kurca. Izgledala je za svoje godine jako seksi i privlačno. Prije našeg susreta sam se jako ložio na nju. Mnogo puta sam prije spavanja znao da ga izdrkam na nju, zamišljajući kako je jebem. Tada se konačno desio i taj seks sa njom u kabinetu koji je meni bio fenomenalan. Konačno sam imao priliku da tucam tako zrelu ženu kao što je bila Maja.

Poslije toga prošlo je sigurno skoro mjesec dana. Ja sam nastavio da idem na predavanja kod nje i udalje je pratim onim pogledom punim žudnje i želje da je ponovo tucam. I ona je to itekako primijetila. Pomislio sam da je izgubila svako interesovanje za mene kada mi je tog popodneva stigla poruka od nje da dođem na datu adresu u osam sati. Skočio sam kao oparen sa kreveta i odmah krenuo u wc da se sređujem. Konačno došlo je i vrijeme da krenem. Došao sam tačno u osam sati do njenog stana i pozvanio na vrata.

Otvorila mi ih je obučena samo u crni čipkasti brus i gaćice. Nije mogla da izdrži kaže više. Rukom me je povela do njene sobe i bacila na krevet. Počela je užurbano da me skida. Za tren sam ostao bez odjeće. Nije gubila vrijeme, koliko je bila napaljena i moj kurac je bio u njenim ustima. Pušila mi ga je žestoko. Uvalčila bi ga u usta a potom lizala sa strane do jaja koja bi usisavala. Moj kurac je rastao u njenim ustima sve više i više dok se nije popeo do maksimuma. Tada sam je polegao na krevet i skinuo joj gaćice koje su već bile jako mokre od njenih picinih sokova.

Htio sam da joj poližem picu ali ona je tražila da joj ga odmah stavim. Ušao sam u nju duboko. Raširila je noge koliko je mogla da bi što dublje ulazio u nju. Počeo sam da je tucam žestoko. Ulazio sam u njenu picu do samoga kraja. Sada je već mogla da stenje glasno. Govorila mi je kako je do sada nije niko tako dobro jebao kao ja. To mi je davalo neku čudnu snagu da je jebem još jače. Rukama me je uhvatila me za guzu i navlačila me na sebe. Tražila je da je jebem još jače.

Nije joj trebalo još mnogo i počela je da svršava kao luda. Iz njene pice je poteklo toliko sokova da je moj kurac ispao napolje. Pustio sam je da dođe malo sebi a potom je okrenuo u dogi pozu i nastavio sa jebanjem. Dok sam je tucak rukama sam je držao za njene velike sise. Ona me je jednom rukom uhvatila oko vrata i gledala direktno u oči onako kurvanjski. To me je jako palilo pa sam ulazio u nju tako što bi ga izvadio napolje skoro cijelog pa potom se svom snagom sjurio u nju.

Na njenom licu su odmah se javljale grimase i stenjala je glasno. Govorila mi je da je ne štedim da je jebem najjače što mogu. Nisam više mogao tako silovito da je jebem. Tada me je legla na krevet a ona se popela na mene. Počela je da skače na mom kurcu toliko snažno da sam mislio da će me povrijediti. Dok se nabijala na moj kurac svojim rukama je stavila moje ruke na njene velike sise tražeći da ih mijesim. Radio sam to sa velikim zadovoljstvom. Svršavala je i po drugi put.

Poslije nje nekih pet minuta i ja sam bio gotov. Sišla je sa njega i strpala ga u usta. Počela je ponovo da ga puši onako silovito. Moja sprema počela je da izlazi iz moje kite i udara u njeno grlo. Izdigao sam se iznad kreveta i svršio u njena usta. Progutala je svaki kap. Iscijedila ga je do kraja. Nakon toga smo malo se mazili u krevetu pa otišli pod tuš zajedno. Tu mi ga je još jednom dobro popušila. Nakon toga smo još dva puta imali seks.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija