Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ja i Sanela u njenom stanu!

Sanela je bila moja komšinica, žena koja je imala tada blizu četrdeset godina. Bila je jako zgodna za svoje godine. Uvijek se obalčila jako seksi i izazovno. Velike potpetice uske haljinice i košuljica su na njoj izgledale skoro savršeno. Za dečaka koji je tada imao osamnaest godina bila je predmet njegove požude. Svakodnevno bi drkao na nju. Oduvijek sam se ložio na starije žene. Nekako su me samo one privlačile za razliku od klinki iz moje škole. Sanela je imala jako velike grudi koje su gotovo uvijek prijetile da ispadnu iz njenog grudnjaka koji je za njene grudi po mom mišljenju bio mali.

Kada bi obukla dolje helanke ili uske tajice nekoliko puta sam primijetio da nosi tangice koje bi se lijepo ocrtavale na njima. Skoro svakodnevno sam drkao na nju. Ona je bila profesorica na fakultetu i taj njen pogled sa naočarama me je još više palio i dražio. Dolazila bi često do moje mame na kafu. Tada bi bila slobodnije obučena gde bi ja koristio svaki mogući trenutak da joj vidim gaćice ili sise da bi poslije toga drkao na nju. Bio sam jako napaljen kao nikad do tada.

Jednog popodneva me je pozvala da joj pogledam laptop jer joj se nešto pokvario. Donijela mi ga je na popravku. Počeo sam da radim da vidim u čemu je problem. Morao sam da mu radim sistem i tada sam počeo da tražim podatke koje ću sačuvati. Odjednom za mene nastade šok. U jednoj fascikli koju je mislila da je obrisala našao sam njene gole slike. Izgledala je kao ona prava milf">milfara sa pornića. Počeo sam odmah da drkam na nju. Imala je jako dlakavu pičku i velike sise sa tamnim bradavicama.

Nisam mogao više da izdržim nego sam počeo da svršavam po podu moje sobe. Nastavio sam da tražim dalje i u toj istoj fascikli sam pronašao snimak gde se ona tuca sa nekim klincom mojih godina kao prava droljica. Pogledao sam snimak do kraja gde joj je on svršio po licu. Umazao je spermom po licu i naočarama. Iz razgovora sam shvatio da je to bio njen student. Brzo sam prebacio sav sadržaj na moj telefon i popodne završio joj laptop. Došla je po njega predveče. Rekao sam joj da je gotov. Zahvalila mi se.

Dugo sam razmišljao šta da radim sa ovim što imam. Odlučio sam da to iskoristim. Poslao sam joj poruku da nije prošli put obrisala ono što je mislila da jeste. Odmah je stigao odgovor da ne zna o čemu govorim. Tada sam joj poslao snimak. Pozvala me je sva prepadnuta i rekla da dodjem do nje na faks da popričamo. Otišao sam kod nje. Čim sam ušao vidio sam da je bila uznemirena. Počela je na mene ljutitim tonom dana galami da to smesta obrišem. Imala je na sebi crnu mini suknju i bijelu košulju ispod koje su se njihale njene velike sise.

Zajedno sa njenim naočarama prava seksi bomba. Ja sam bio malo drzak pa sam joj rekao da ako želi da ovo nikome ne pokazujem moraće da ispunjava moje želje. Imao sam je u šaci, nije imala izbora morala je pristati. Tada sam joj naredio da odemo do wc jer želim da mi ga puši. Rekla je da to ne želi ali sam je ubrzo razuvjerio sa snimkom. Otišli smo u njen wc. Skinuo sam hlače i izašao je ispred moj kurac od sedamnaest centimetara skroz nadignut. Rukom sam je spustio na koljena.

Uzela ga je lagano u ruku i počela drkati. Rastao je u njenoj ruci. Imao sam osjećaj da sam na sedmom nebu. Zaklopio sam oči i uživao. Konačno sam ostvario ono o čemu sam maštao dugo vremena. Odjednom sam osjetio topao zrak na mom glaviću. Otvorio sam oči i vidio da mi ga puši. Polako mi ga je uvlačila u usta. Lizala mi je jezikom glavić jako spretno. Moram priznati da je bila u tome jako dobra a kako i nebi bila. Ko zna koliko njih je ovako zadovoljila. Dok mi ga je pušila pitao sam da li joj se sviđa moj kurac. Rekao sam joj da je od sada samo moja kurvica i da mora da radi ono što joj kažem. Izvadila je kurac iz usta i rekla da će biti onako kako ja želim.

Tada sam joj rekao da izvadi iz košulje sisa i skine suknjicu jer joj želim videti dlakavu pičku. Uradila je sve to i ponovo počela da mi ga puši. Uzeo sam je za glavu i počeo žestoko navlačiti na moj tvrdi i digniti kurac. Skoro da se gušila koliko duboko sam joj ulazio unutra. Pušila mi ga je dobrih desetak minuta. Nisam više mogao da izdržim. Izvadio sam ga iz njenih lijepih usta i uzeo u ruku i krenuo da ga drkam jako brzo. Rekao sam joj da ću joj svršiti kao i onaj mladić na slici.

Nije mi dugo trebalo i počeo sam da prskam Sanelu mojom toplom spermom po licu i naočarama. Svršio sam kao nikada u životu. Ni ona nije mogla da veruje koliko sam izbacio sperme iz mojih jaja. Tada sam joj rekao da je ovo samo početak našeg druženja. Rekao sam da se pripremi za dalje. Klimnula je glavom u znak odobrenja iako nije ni bila svjesna šta je dalje očekuje. O tome u nastavku.. .

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 3
Broj čitanja: 9120

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija