Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja kolegica iz srednje škole.

U srednjoj školi sam imao kolegicu koja mi je bila više od drugarice ljubili smo se hvatali gdje smo stigli. Imali smo veoma dobar odnos. Poslije završene srednje škole razišli smo se svako na svoju stranu. Jedne večeri stigla mi je poruka od moje drugarice iz škole pitala me da li želim da izađem sa njom nakon toliko vremena naravno pristao sam odmah. Dovezao sam se automobilom do njene kuće pokupio je krenuli smo do obližnjeg kluba. Tu smo ostali do kasnih jutarnjih sati. Krenuli smo kući naravno oboje smo popili puno tako da je atmosfera bila sasvim opuštena. Stigli smo do njene kuće pozvala me na još jedno piće malo sam se dvoumio ali pristao sam.

Ušli smo u kuću smjestili se u dnevni boravak a ja onako polu pijan promatrao sam je dok je odlazila do kuhinje još uvijek prisjećajući se njenih vrućih poljubaca iz škole. Natočila nam je piće i donijela na sto. Izvinila mi se, rekla mi je da mora da ide da se istušira, jer joj je bio veoma težak dan. Rekla je da će brzo i raskopčala svoju crnu haljinu koja je pala na pod a ja sam ostao kao ukopan gledajući u njene obline imala je samo crvene tange na sebi i otišla je do kupatila da se tušira stvarno je to brzo učinila a ja sam ostao razmišljajući o mojoj zgodnoj drugarici. Kada se vratila sa tuširanja nije imala ništa na sebi bila je potpuno gola a ja sam osjećao kako mi se kurac već diže i postaje tvrd dosla je do mene i naredila mi da otkopčam svoje hlače i uradio sam tako kleknula je i počela vješto da uvlači u sebe mojih 20 cm koje sam imao. Brzo sam svršio i gledao nju kako uvlači svaku kap moje sperme u sebe. Rekla je sada si ti na redu i legla na krevet pička joj je bila svježe obrijana što me još više uzbudilo i počeo sam da ližem tu pičkicu već je bila vidno vlažna nije joj trebalo puno da svrši a ja sam je sa svojim jezikom dovodio do ludila izvijala se uzdisala i od jednom je počela da svršava pička joj je bila sva od sokiča koje je ispustila.. Zatim je rekla da joj stavim nije mi trebala dva puta reći odma sam uradio to. I ubacio sam joj 20 cm unutra bila je baš uska kao da nikada nije imala sex.

Tucao sam je nabijao ga koliko sam mogao a ona je uzdisala osjećao sam da ću da svršim rekla je svrši u meneeeee ubrzo sa počeo da svršavam i svaka kap moje tople sperme završila je i njenoj pičkici. Nakon toga legao sam pored nje i upitao je da li je zadovoljna na šta je odgovorila da sam zadvoljio sve njene potrebe i da sam od boljih do sada zagrlili smo se poljubili jos par puta a ja sam izašao da se istuširam a ona je ubrzo zaspala. Poslije tuširanja uvukao sam se kod nje u krevet veoma polako da je ne bi probudio. U jutro sam se probudio a ona je već bila spremila doručak koji me čekao na stolu na šta mi je bilo jasno kakav sam zapravo i bio sinoć. Ustao sam obukao se i krenu prema stolu da doručkujemo i popijemo kafu. Za stolom smo razmijenili svoja iskustva od sinoć oboje smo imali sa riječi hvale. Zazvonio mi je mob. i morao sam ubrzo da idem. Na odlasku me ispratila do vrata poljubili smo se i rekla je da želi da ponovi ovo od sinoć na to sam joj odgovrio poljubcem i krenuo. Naravno sexali smo se kad god smo se vidjeli. Odlučili smo se da probamo i analni sex ona to nikada nije radila pa sam uz put dolaska kod nje svratio do sex shopa i kupio par lubrikanata da bi išlo lakše.

Došao sam ponvno kod nje ona me fino dočekala već je bila spremna za našu avanturu nismo puno oklijevali odmah smo prešli na sec izvadio sam svoju alatku namazao je sa lubrikantom to sam uradio i na njenoj velikoj guzi namjestio sam kurac na njen čmar i počeo polako da ga guram unutra jer nikada nije imala analni sex bio sam veoma nježan prema njenoj guzi dok se nije malo raširila kada se raširila počeo sam da ga guram do kraja a ona je samo stenjala i uzdisala bio sam blizu svršavanja nisam ga htio izvadit još jače sam ubrzao tempo i svršio sam joj u guzu.. Pao sam pored nje na krevet sav iscrpljen i znojav upitala me da li sam zadovoljan na šta sam odgovorio da sam prije zadovoljan i poljubio je. I zaspali smo i opet sam proveo divnu noć sa svojom drugaricom.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija