Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ja i tetkina prijateljica u kući moje tetke !!!

Jednog jutra dok sam se vraćao iz šetnje uvido sam da je mojoj tetki Anki u posjetu došla jedna žena . Čuo sam ih kako pričaju u dnevnoj sobi. Kada sam čuo temu nisam mogao vjerovao. Moja teka je pričala njoj kako se ja i ona tucamo, nisam mogao vjerovati svojim ušima. Tada joj je ova druga žena govorila kako ona skoro više i nema seks sa njemim mužem, kako je jako nsrtena i kako jako zavidi mojoj tetki. Otišao sam do vrata ponovo ulaznih, kao da sam tek sada stigao do njene kuće, pozvnioi ušao. Javio sam se iz hodnika tetki da sam ja a ona je izašla i rekla mi kako iamo goste. Kada sam ušao ugledao sam jednu ženu od trideset godina, jako zgodnu crnku. Predstavila mi se, zvala se Milica. I ja sam se njoj prestavio i pridružio im se u dnevnoj sobi. Počeli smo priču kako mi se ovdje dopada. Rekao sam joj da mi se vodje sve jako dopada a posebno što sam ovdje kod tetke.

Milica je bila jako privlačna žena. Nosila je dolje traperice uske jako da bi joj se njena guza jako lijepo odslikala, a gore je imala malicu sa veliki dekolteom pa sam mogao da vidim malo i njene sise. Imala je malo manje sise od moje tetke. Moram priznati da sam se jako napalio na nju. Ostali smo tu još jedno pola sata a onda nas je napustila. Kada je otišla moja tetka se nasmijala i rekla da je vidila kako posmoatram njenu drugaricu kao da je želim jebati. Rekao sam joj da je Milica jako atraktivna i da nebi imao ništa protiv da je izjebem. Tada me je tetka pogledala ona iznenađeno i upitala da li sam ozbiljan. Upitao sm je zbog čega to mi govori, a ona mi je tada rekla da joj se ona žalila kako je njen muž već duže vrijeme ne jebe i kako joj je ispričala da se nas dvoje tucamo, i kako nam zavidi. Tada sam tetki rekao da ako ona nema ništa protiv mogu jebati i njenu drugaricu. Rekla mi je da će vidjeti šta se može uraditi po tom pitanju.

Sutradan je tetka otišla ranije u grad, imala je nekakva posla cijeli dan. Javila mi se oko podneva da neće doći do večeras natrag, ali da će mi Milica praviti društvo dok ne dođe. Kada se pozdravljala preko telefona rekla mi je da je sve dogvorila i da znam šta treba da uradim. Za nekih pola staa se pojavila Milica ispred naših vrata. Na sebi je nosila neku ktaku crnu, usku haljinu koja je jasno oscrtala sve njene atribute. Ponudio sam je da uđe unutra. Kada je sjela u dnevnu sobu, ponudaio sam je pićem. Prihvatila je, ali je cijelo vrijeme bila nervozna. Vidio sam da želi cijelo vrijeme akciju s mnom , ali nije znala kako da krene. Tada sam ja počeo da joj dijelim komplimente kako je njen muž jedan pravi sretnik ako ima tako lijepu ženu pored sebe. Na sve to je ona samo negodovala. Vidjelo se koliko je nsretna, pa sam joj rekao da je muž i sretan kad ima priliku i da spava sa njom. Tada me je začudio odgovro njen da već duže vrijeme ne spavaju zajedno.

Ustao sam i rekoa da se to mora onda prmojeniti i izvadio svoj kurac napolje. Kao da je to cijelo vrijeme čekala, nije mogla da skine pogled s mog velikog kurca. Ustao sam i prinio ga prema njenim ustima i polako joj rekao da ga stavi u usta. Poslušala me je kao vojnik komandu, i počela mi ga pušiti. Pušila mi ga je mnogo bolje nego moja tetka. Bila je jako napaljena. Dok mi ga je pušila, rkuma sam jjoj prelazio preko sise sve do njene pice. Pitao sam je da li joj se sviđa moj kurac, na šta je ona onako sa njim u ustima promumljala da joj se sviđa. Izvadio sam ga iz njenih usta i rekoa jj da se skine. Pomogao sam joj da otkopča njenu haljinu otpozadi a zatim je u jednom potezu haljina pala na pod, a ispred mene se ukazala prelijepa gola žena. Nije imala ništa ispod sebe. Imala je jako lijepe sise, čvrste sa tamnim bradavicama, a dolje uredno obrijanu picu. Prišao sam joj i počeo joj lizati sise.

Bila je jako napaljena, tako da je već sada počela da stenje i svojim prstima da mrsi moju kosu, dok je drugom rukom idalje drkala moj debeli kurac. Dok sam joj lizao sise, rukom sam polako se počeo spuštati prema njenoj pici, bila je jako vlažna i spremna da primi moju kurčinu. Legao sam na pod i rekao joj da se nabije na njega. Čim sam legao, opkoračila me je, centrirala kurac na otvor njene pice i počela se nabijati na njega. Njena pica je bila malo više razrađena nego u moje tetke. Stenjala je mnogo glasnije nego moja tetka. Dok se nabijala na moj kurac, rukama je mrsila svoje sise, što me je jako palilo. Za to vrijeme ja sam je držao rukama za kukove i nabijao sve jače i jače na moj kurac. Pitao sam je da li joj se sviđa moja kurčina na šta mi je odogvorila da je jebem super i da samo nastavim tako. Nastvaio sam je jebati žestokim tempom, toliko sam jako ulazi u nju da sam imao osjećaja kao da joj glavić ulazi u matericu. Sada je to već počelo boljeti i molila me je da usporim malo, ali sam baš u tom trenutku ubrzao a ona da svršava kao luda na mom kurcu.

Kada je došla malo sebi, okrenuo sam je prema sebi otpozadi i počeo je jebati zguza. Rukama sam je držao za kukove i nabčlačio jako na moj veliki kurac. Stenjala je kao parna lokomotiva moleći da usporim, ali nisam mario za nju i njene molbe. Rekao sam joj da će sada dobiti ono što želi jako dugo i što joj njen muž nije davao a to je da je da je dobro izjebem. Stenjući mi je rekla da samo nastavim da je jebem i da ga ne vadim iz nje da želi da joj napunim pičku dobro. To me je jako napalilo da sam već u nekih narednih par minuta počeo da punim bnjenu vrelu pičku mojom spermom. Nakon što sam se sipraznio u nju, ostao sam još koji trenutak u njoj a onda ga izvadio napolje. Kada samn ga izvadio uzela ga je ponovo u usta i oblizala od ostatka sperme. Rekla mi je da sam je izjebao ako niko do sada i da se nada da će imati još koji put priliku. Nasmijao sam se, poljubio i rekao da ja neću imati ništa protiv samo neka se dogvori sa mojom tetkom oko termina. Kada se obukla rekla mi je da ne brinem za to da ćemo se sve dogovriti.

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 33761

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija