Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ja i Zdenka nastavak jebačine!

Nakon moje žestoke jebačine sa maminom koleginicom sa posla Zdenkom prošlo je nekoliko nedelja. Nekoliko puta je dolazila do nas i u prolazu mi par puta stegnula kurac i namignula ali ništa više od toga. Često sam sanjao kako je nabijam na kurac ponovo kako svršava ovdje u mom krevetu. Drkao sam često na nju. Jednog jutra me je probudio telefon. Bila je to ona Zdenka, rekla mi je da je nabavila broj od moje mame kako me želi čuti da vidi da li joj nedostajem.

Rekao sam joj da jako je želim da noćima sanjam kako je jebem u svom krevetu kako svršava na meni. Bila je sva napaljena osjetio sam po njenom isprekidanom glasu rekla mi je da nastavim da joj pričam šta bi joj sve radio. Govorio sam joj da dugo želim da mi ga puši da je držim za kosu i nabijam na kurac dok mi ga puši jer želim da bude tvrd kao kamen i spreman za njenu picu i guzu. Tada me je prekinula rekavši da je stavila prste u pičku da drka pičkici da je dolje sva mokra. Poželio sam da je čujem i ona je stavila telefon blizu pičke i počela se nabijati na njene prste.

Jasno sam mogao čuti zvuk dok njeni prsti rovare po mokroj pici. Moj kurac je htio da eksplodira. Rekao sam joj da je želim sada imati i da izmisli neki razlog da napusti posao i da dođe kod mene. Nije ništa odgovorila samo je spustila slušalicu. Mislio sam da neće doći kad na vratima sam začuo zvono. Otvorio sam vrata bila je to ona sva zadihana zbog toga što je žurila ovamo. Uvukao sam je u hodnik i počeo divlje da je ljubim.

Rukama sam je spustio na koljena i izvadio moj veliki kurac a ona u isti momenat ga strpala u usta. Dok mi ga je pušila držao sam je za kosu da ga slučajno ne vadi iz usta. Bio sam jako napaljen pa sam svršio joj direktno u usta. Iako se protovila i htjela da ga izvadi nisam joj dao tako da sam joj istresao spermu u usta. Rekao sam joj da ga nastavi pušiti sve dok ponovo ne bude čvrst. To je i uradila. Dok mi ga je pušila zavrnula je svoju suknju i drkala prstima pičku.

Kad je ponovo bio spreman za akciju legao sam je na pod a ja iza nje i sa strane joj ga naglo stavio u pičku. Iz nje se začuo glasan uzdah. Nastavio sam je jebati dok sam je držao za ramena. Prepustila se meni skroz, jebao sam je kao mladi pastuv kobilu koja je došla na parenje. Moja jaja su udarala u njenu picu pod jakim ubodima mog kurca. Svakim ubodom sam širio unutra njenu picu. Sada sam ja bio na njoj. Stavio sam noge njene na moja ramena i počeo je tucati.

Ulazio sam u nju do kraja. Imao sam osjećaj da mi glavić udara od zid njene materice. Jebao sam je divljački. Ona je uživala, svojim rukama me je držala za moje guzove navlačeći me ponovo na nju da još jače ulazim u njenu pičku. To me je jako palilo pa sam ubrzao do maksimuma. Mislio sam da ću je u tom trenutku raspoloviti na pola mojim kurcem. Vrištala je moleći me da usporim ali nisam je slušao. Dok sam je tako silovito jebao skinula je bluzu sa sebe i brus i njene sise su izletjele napolje. Bile su jako nemirne dok sam je nabijao na kurac.

U tom trenutku sam ustima se spustio na njene sise i cuclio ih. Ona je rukama mi davala jednu pa drugu sisu govoreći da ih ližem i grickam jer je to jako pali. Radio sam joj to jako dobro da su njene bradavice već bile toliko tvrde da bi pomislio da će svaki tren da otpadnu. Željela je ona sada da bude na meni što sam joj dozvolilo. Popela se na moj kurac i počela da skače po njemu kao luda. Nabijala se na kurac svom silinom da sam se u jednom trenutku prepao da me ne povrijedi. Tada je počela da svršava.

Počela je da se sva trese i nakon par trenutaka pala je od umora na moje grudi. Ja sam nastavio je jebati držeći je na mojim grudima sve dok se nije i meni približio kraj. Skinuo sam je sa sebe i počeo da špricam svoju spermu po njenom licu, ustima i velikim sisama. Nikada nisam jače svršio kao tada. Rekla mi je da sam je razvalio kao niko do sada udarajući me rukom po dupetu.

Otišli smo zajedno pod tuš gdje mi ga je još jednom popušila i ispraznila mi sve što mi je ostalo bilo u jajima. Zatim se obukla užurbano jer se morala vratiti ponovo na posao. Ja sam nastavio jebati Zdenku i do dan danas ima već tri godine a da nas još niko nije otkrio.

Ocjena priče

4
Broj ocjena: 3
Broj čitanja: 11179

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija