Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ja sa curom na moru

Opis visoka brineta manekenske građe, širokih kukova upotpunjavali savršenu zadnjicu i uski struk , noge duge a grudi čvrste.
Glava joj je kao i tjelo savršeno oči zeleno smeđe, osmijeh predivan a kosa joj je bila duga prelijepa sve do guzice.
Prošle godine iznajmili smo stan za nas dvoje da uživamo dok imamo priliku biti na moru.
Pa tako kretajuci se iza nje prije nego sto smo usli u apartman i dok se pela uz stepenice njena pozamasna stražnjica se njihala zanosno, gaćice kao da nije ni imala, gledao sam to i vec bio uzbuđen i znao šta ce biti u nastavku.
Lupio sam je po guzi dok se kretala a ona se samo okrenula i ono slatko i kučkasto nasmijala.

Bila je itekako svjesna šta radi
Čim smo ušli na vrata rekla je da ide da se tušira i ja cu brzo dok se raspremim ljubavi, odgovorio sam.
Nekao sam se sudržao i sačekao da opere kosu pa tek onda usao, dok je bila pod tuđem prišao sam joj sa leđa i prislonio se uz nju, rukama sam joj obuhvatio grudi i stiskao i mješao igrao se sa njima i bradavicama, ljubeči je po vratu. Šetao sam rukama po cjelom njenom tjelu, usnama, grudima, stomaku, butinama dok je ona mješala guzom uz moju kao nikada do tad nabreklu kurčinu željnju da zavrsi u njenoj utrobi .
Izluđivala me je zmiskim pokretima. Jednom rukom sam je stegao oko vrata a drugom sam polako počeo da trljam njenu dlakavu pičkicu koja je pored vode iz tuša pustala svoje sokove i bila vlažna i toliko lijepa da ne vjerujem da koja žena posjeduje takve velike usne na ribici.

Igrao sam joj se sa klitoriso i gurao prste u nju. Pustala je te kurvanjske zvuke kojima me sve više ložila.
Onda se okrenula i počela me ljubiti a zatim se spuštala sve niže i niže prema kurcu.
Počela je lizati po jajima i po glaviću a onda je počela kitu obrađivati gutala ga je dok mi je to radila gledala me je onim droljastim očima.
Uhvatio sam joj za kosu nisam mogao više da izdržim i počeo je jebati usta ulazio je sve dublje i dublje kada bi počela da se duši vadio bi ga i sve tako, ona obožava tako grubo.
Izvadio sam ga i trljao po njezinom licu i usnama ,podigao sam je i poveo u sobu onako mokre.

Kad sam legao sam na krevet a ona me je odmah uzjahala, počevši svojim zbunicem i vlažnim usnama da se trlja od moj kurac palilo nas je to obadvoje uživali smo maksimalno, onda ga je u jednom trenu samo jako uhvatila i stavila ga u sebe jednostavno je ušao u nju uzdasi su se čuli.
Bila je jako topla i mokra curilo je sve iz nje po butinama i stomaku , nabijala se na njega kao prono glumica a bilo joj je tek 19 ali je to radila iz ljubavi i oštri pokreti kukovima dok je u njoj, držala se za glavu i kosu, volio sam to vidjeti.
Nekada sam ja držeči je za struk određivao tempo a nekada je ona to radila polako pa brzo.

Odlučili smo promjeniti pozu tj legla je na leđa raširila noge i rekla da je izjebem , jaja su mi bila puna sperme i znao sam da če mi ovo biti završnici .
Iz pičke su se cjedili sokovi posteljina je bila mokra sve od nje , stavio sam ga u toplu i mokru pičku napaljivalo me je to kada je govorila jebi jebi me i njezin izraz lica.
Držao sam je za vrat jer voli grubo ja sam ubrzavao najjače što mogu kako je govorila jebi jebi me previše me je napalilo i došlo mi je da svršim izvadio sam ga i svršio po dlakavoj pički .
Legao sam i osjećao sam se fantastično sav zadihan zatim je ona legla kraj mene stavila je glavu na moja prsa i tako smo odmorali .
Bilo je to nezaboravan događaj, događaj koji se pamti cjeli život i naravno da ćemo opet otići negdje na more

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija