Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

JA ŽIGOLO, PRVO SAM POJEBAO MAJKU NAJBOLJEG DRUGARA

Nisam poput ostalih drugara iz sela imao ni biciklo, ni fudbalsku loptu, nisu me roditelji slali ni na more, želio sam i gitaru i mnogo toga, ali imao sam ono što moji drugari nisu imali. Imao sam šarm, stas, glas i i ponos dole među nogama. Kurac mi je još u srednjoj školi bio najveći, bio mi je prednost u zadovoljenju moga ega, ali bio sam i meta ogovaranja, pa čak i izrugivanja. Moj najbolji drugar Martin me je jedini podržavao i shvatao. Kurac mi je još u trećem srednje škole premašio dvadeseti centimetar, bio je masivan i debeo, sa velikim lijepo zaobljenim glavićem.

Volio bih da mi je bio manji, onakav kao u drugih momaka u školi, jer se ocrtavao i u šorcu na fudbalu, i u trenirci. Često sam se sramio, pogotovo kod kuće, jer sam imao tri sestre, jednu stariju od mene i dvije mlađe. Drkao sam ga nemilice, moja prva iskustva sa djevojkama su bila loša, uglavnom sam brzo bivao gotov, nespretan i stidljiv. A onda me je u ruke preuzela Ivanka, Martinova mama. Ja sam Ivan, svi su me zvali Ivica, poneko i Ivek. Ljubomorni drugari su me stalno zadirkivali govoreći mi Ivice gdje ti je Marica.

Marica je bila moja sestra, starija od mene dvije godine. Bio sam odlikaš u školi, lako sam pamtio sve ono što su nam nastavnici govorili, išla mi je matematematika od ruke posebno. Martinova majka Ivanka došla je do moje majke i požalila se da Martinu loše ide matematika. Bojala se da će pasti na popravni, te da će ga otac Juro grditi zbog toga. Juro je bio bauštelac u Njemačkoj i bio je velika prznica. Živjeli su lagodno, sve su imali, ali meni je naša oskudnost bila mnogo slađa i draža.

Mnogo je vremena trebalo da Martinu utuvim u glavu jednačine sa dvije i više nepoznatih, o logaritmima i da ne pričam. Ali išlo je. Podučavao sam ga i kemiju, pogotovo organsku. Kada je savladao one glomazne formule podvrisnuo je od sreće. Martin je bio jedinac i imao je sve što je mogao poželiti. Jednog dana, a bio je svibanj, vježbali smo kemiju i hvatali prve zrake sunca da pocrnimo. Onako u šorcevima sa prvim maljama na grudima i tek dobijenim osobnim iskaznicama, mislili smo da smo fakini.

U redu, jesmo bili punoljetni, ali još uvijek smo bili zelembaći.
-Dječki, dođite da se osvježite, priredila sam vam sladoled, prelijep je , reče Ivanka. Ušli smo u kihinju, a mene je bila sramota poludignutog kurca koji se uveliko ocrtavao. U to je i poštar donio pismo sa žigom minhenske pošte. Njegov otac Juro, sretan što je konačno dobio trojku iz matematike i što je već izvjesno da će uspješno završiti gimnaziju dao mu je odobrenje da upiše školu vožnje za „B“ kategoriju.

Supruzi Ivanki je rekao da me počasti. Odbijao sam, ali morao sam prihvatiti njemačku novčanicu od stotinu maraka, kakvu nikad u kući nismo vidjeli. Ivanka me je zagrlila i poljubila i rekla hvala ti Ivice, mnogo si nam pomogao. Bit će još poklona za tebe, sve si zaslužio. Pocrvenila je, nabila mi je na mišicu svoje poveće sise i vidio sam da me zagleda dole u mog velikana. Novčanicu sam rasitnio i podijelio sa sestrama i majkom, ocu nisam ovaj put ništa dao, jer bi je sigurno spisako u kavani.

Bio je ponedjeljak kada sam došao kod Martina, predveče. Nije mi u školi pominjao da je krenuo na teoretska predavanja za vozački.
-Uđi Ivek, Martin je u auto-školi, ima dvočas. Uđi da popiješ sokić , pripremila sam i krempitu, reče mi Ivanka. I ušao sam, naivno, dječački i zbunjeno.
-Ivek, svaka ti čast, pametan si i darovit momak, pomogao si nam mnogo. Odužit ćemo ti se.
-Ma niste vi meni ništa dužni, Martin mi je najbolji drugar, sve bih uradio za njega, rekoh. Crvenio sam u licu jer sam spazio blagi bezobrazni osmijeh na Ivankinom licu.

Ta četrdesettrogodišnja žena bila je prava ljepotica. Lijepa, zgodna, jedina joj je mana što je malo zapinjala kod izgovora. Zato se i nije bolje udala, ali rekla mi je da ne žali ni za čime. Kada sam rekao da ne mogu kolač, prišla mi je, zagrlila me, pomilovala po kosi i poljubila u lice. Opet mi je nabila sisu.
-A ti kažeš da bi uradio sve za drugara Martina? -Pa bih naravno! -Onda dobro, Martinu si pomogao, pomoći ćeš i meni. I meni trebaju časovi. Pokazat ćeš mi nešto o čemu razmišljam.

Znajući otpilike na šta cilja, iako posramljen pravio sam se nevješt, pa sam je upitao, a šta to, ne razumijem.
-Ja znam da ti mogu biti mama, ali nisam ti majka. Ja sam osamljena, kuća mi je na leđima, ali muško mi treba. Često sanjam muškarca da vodim ljubav i budim se sva preznojena. Ja gorim Ivice, ti to možda ne shvataš, ali ako hoćeš pokazat ću. Ustade, nakon pogleda na moje međunožje uvjeri se da imam jaku erekciju, zaključa kuću i reče, prepusti se molim te teta Ivanki, bit će nam oboma lijepo.

Nisam imao izbora i prepustio sam se. Ivanka je u hodu razvezala svoju kućnu haljinu, zbacivši je sa sebe. Osatala je samo u svilenim gaćicama. Zinuo sam od nevjerice kada sam joj ugledao prelijepe sise sa velikim bradavicama i veliki crni trokut. Probijao je, a tih godina nije se prakticirala depilacija.
-Ustani Ivice i priđi mi, zapovijedi mi Ivanka. Ustao sam , oborio pogled, ali dignuta kurca joj priđoh dva koraka. Ivanka me uhvati rukama za vrhove mojih prstiju, privue me k sebi, podiže mi bradu i sočno me poljubi.

Osjetio sam svu slast njenog jezika, ljubila me je kao ni jedna djevojka do tada. Privukla me k sebi, stavila moju ruku sebi na sise i rekla, ljepotane pođimo do kreveta. Mislio sam da sanjam, da ću se probuditi sa obilnom ejakulacijom. Protrljao sam oči i pošao za Martinovom mamom Ivankom. Gurnula me je na krevet, želeći da pokaže da je ona glavna, da je željna muška i da želi kurac. Vješto me je svukla i stavila ruku preko svojih poluotvorenih usta.
-Mamajko mimila, kakav kukurac.

Ovo do sada ne vidjeh. Prodrkala ga je nekoliko puta i počela ljubiti i pričati sa njim. Obraćala se mome kurcu kao da je on ja. Pričala mu je kako ga odmjerava odavno, kako vlaži zbog njega, da ga sanja. A onda je započela da ga halapljivo liže i puši, kao da je sladoled koji se topi, pa ga mora brzo strpati u usta.
-Da li si ikad ljubio i lizao pičku, upiatala me je.
-Nisam, rekoh joj.
-Čista sam, zdrava i uredna, naučit ću te svim vještinama da budeš najbbolji jebač u pet gradova.

Ali prva lekcija je ljubljenje, moraš vještije raditi jezikom, pa onda sise i pička na kraju, reče zapovjednički. U jednom trenutko dok sam joj ljubio sise a desnom rukom milovao pičku zatresla se, kao list na vjetru. Uhvatila me je dlanovima za glavu i navela sebi dole na vlažnu ljepoticu. Liži, ljubi, pojedi je, gorim Ivice. Tresla se opet i krupno disala, bilo je to moje prvo nespretno lizanje pičke. Imala je prejak lijep miris, osjećao sam dlačice na nepcu, nisu mi smetale.
-Daj mi sad kurac, jebi me Ivek, daj mi kurac, daj ga, gorim.

Nanio sam ga, ona ga je naštimala, gurnuo sam i odmah je zalio spermom.
-Slatki moj dječače , preuzbudio si se, ništa to nije. Naučiću ja tebe da jebeš čitav školski čas. Ostavi ga u meni ljepotane. Želim ga , nisam odavno imala kurac u sebi, a ovoliki nisam baš nikad. Legao sam po njoj i nespretno joj ljubio vrat, dirao sise i osjećao njenu vrelinu cijelim svojim tijelom. Obuhvatila me je rukama i ljubila, a onda su nam se jezici ispleli. Osjetio sam svu slast zrele žene. Ljubili smo se i mumlali, uživali, topili se.

A onda osjetih da mi se diže. Dizao mi se kurac prvi put u pički, u vreloj zreloj pički.
-Evo ga, evo moj ljepotan se diže, sad me jebi malo drugačije, sad ću od tebe napraviti muškarca. Pravog. Žestokog jebača. Svog ličnog jebača. Prepustio sam se uživanju, ljubili smo se i jebali, osjećao sam da sam odrastao, topio sam se. Sexmaher

Ocjena priče

4
Broj ocjena: 3
Broj čitanja: 7506

Autor priče

Sexmaher
Sexmaher
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 180 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Krupan, no oblikovan
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Nedefinirana
Horoskop: Jarac
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija