Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

JA ŽIGOLO, ZADOVOLJIO SAM DJEVOJKU KOD KOJE SAM SE NEISKUSAN OBRUKAO

Imao sam love koliko mi je trebalo, plaća u ustanovi u kojoj sam radio bila je više nego dovoljna za odličan život, a Ivanka i Doris su mi obezbjeđivale još jednu plaću mjesečno. Pa možda i više. Doris mi je stalno izmišljala nekakve putne naloge, dodatke na prekovremeni rad, beneficije i dodatne kvocijente, da me je čak bila sramota. A Ivanka je redovito svaki moj skok plaćala plavom njemačkom novčanicom. Tako sam smatrao naše odnose, kao skok nerasta ili bika kojise plaćao. Znao sam da to ne može vječno potrajati, ili će nas neko razotkriti ili će doći do zasićenja, ali nisam se brinuo ni najmanje.

Izrastao sam u rasnog jebača, nije više bilo tajni za mene u krevetu, dobio sam na sigurnosti, oblikovao sam svoje tijelo u pravo atletsko, nisam imao poroka osim tuđih žena. Hvatala me je s vremena na vrijeme melanholija. Muka od svega. Ponekad mi je bilo žao Ivanke jer me je redovito plaćala, a ja sam joj lagao da nemam drugu. Bilo mi je žao i Doris. Ona je histerična nimfa kojoj sam znao šifru i za orgazme i za lovu. Ali ponajviše sam sebe žalio. Nisam imao djevojku sa kojom bih kao ostali momci otišao u šetnju, na zabavu, u krevet.

Marica je sve znala, rekla mi je, a ja sam joj redovno davao dio novca koji sam kurcem zaradio. Ona je to zvala prljavi novac, ali uvijek je sa osmijehom uzimala svaku novčanicu. Znam da mi je bila potrebna nova djevojka, nešto mlađe, neka djevojka koja će mi doći kao izduvni ventil, kao šlag na tortu. Sjetio sam se Aleksandre, djevojke iz razreda sa kojom sam tri puta pokušavao bezuspješno da vodim ljubav i sva tri puta sam doživio fijasko. Jednostavno sam svršavao prije no što sam ulazio u nju i ona me je izrugljivo ismijavala.

To me je boljelo, želio sam osvetu, demanti, satisfakciju.. . Pozvao sam je telefonom. -Aleksandra, sanjam te nekoliko večeri, gdje si, šta radiš, daj pričaj mi malo o sebi.
-O otkud ti Ivice da se mene sjetiš. Evo me tu, u Sarajevu, mučim se učim i polažem ispite. Odlučila sam se za dizajn, znaš da me je to oduvijek privlačilo.
-Želio bih da se vidimo, da popričamo, popijemo kafu, večeramo. Imam fanta ideju. Ne brini za troškove i novac, sve ja imam.
-Čuj Ivice, nestvarno si me obradovao i ne mogu ni pretpostaviti razlog tvoga zvanja.

Svakako da želim da se vidimo. Dođi, javi se, rekla mi je Aleksandra a u glasu sam joj osjetio da laže. Znala je zašto želim da se vidimo. Nisam napisao da sam si kupio prelijepog fordića, i zaputih se u Sarajevo. Roditeljima i sestri Marici sam rekao da idem na simpozijum socijalnih radnika, Ivanki sam rekao nešto slično i još sam je pojebao žestoko i rekao da će mi nedostajati. Čak sam je, znajući da ne može, pitao da pođe sa mnom na tri dana. Direktorici Doris sam rekao da mi treba sedmica slobodnih dana, jer trebam na polaganje dva ispita na višoj za socijalnu skrb.

Bio sam uvjerljiv. Aleksandra me dočekala u svojm studentskom stančiću vedra, nasmijana i veoma izazova. Velike lijepe čvrste sise, bile su slobodne ispod majice, bradavice su stršale i izazivale. Odmah sam doživio erekciju.
-Nije valjda da si samo zbog mene došao u Sarajevo? -Jesam, baš zbog tebe. Želim da ti otvorim dušu, da se ispričamo barem. Nakon kafe dočekuše počastili smo se vinom i colom, razgovor je tekao u željenom pravcu. Ako ništa Ivanka i Doris su me naučile taktiziranju i osvajanju riječima mic po mic, kao što to rade šahovski velemajstori.

-Znaš Sandra, tako smo je zvali, ja znam da sam u tvom životu ostavio negativne utiske, da sam te razočarao, da sam mrlja u tvojoj intimi.
-Ma daj Ivek, pusti sad to, šta želiš time da kažeš? Otvorio sam joj priču o sebi, kako sam sve tri puta sa njom izgorio od prevelike želje i uzbuđenosti, a na drugoj strani sam bio neiskusan, nevješt i brzoplet. I da ništa osim snažne erekcije nisam imao. Pijuckali smo i pričali. Pitala me je za iskustva sa ženama, rekao sam joj da me je jedna gospođa, ne otkrivši joj identitet naravno, naučila i usavršila tajnama u krevetu, da sam magistrirao kod jedne nimfomanke starije od mene dvanaest godina i da mi je kurac dobio na dužini još dva centimetra.

Zakikotala se i rekla, ma daj, prosula je namjerno malo crnog vina po mojoj majici. Svukoh se, svukoh i gaće, moja aždaja se pokaza u punom svijetlu, a Sandra uzviknu.
-O majko moja, nisam ih uživo imala tek nekoliko, ali tvoj komad je pravi za filma.
-Slobodno ga dodirni, našalih se. Sandra se jako zasmijala, priđe mi, zagrli me i na njenom jeziku osjetih okus čistog crnog vina. Ljubili smo se, nježno, bez žurbe. Sandra mi je blago drkala kurac, a ja sam ljubeći je već došao do njenih veličanstvenih sisa.

Ustala je zamračila prozor , skinula se i povela me do trošnog kauča na kom je spavala. Ljubili smo se i mazili i ja sam u sebi u podsvijeti ponavljao sve ono što me je Ivanka učila.
-Ne žuri kad ljubiš, ljubi dio po dio, sisaj nježno bradavice, lizni vrat, uho, pupak, guzove, neka pička bude posljednja. Polako ženi diži temperaturu, neka te želi, neka sama zatraži da uđeš u nju. Tako sam i radio. Sandrine usne su bile izazovne i ukusne, jezik jioj je bio topal i nemiran. Sise su joj bile veličanstvene, bradavice natekle.

Disala je sve jače i jače, ljubila me, grlila i odjednom jezikom pođeka mojim jajima.
-O kako su krupna i lijepa, reče. Ljubila ih je, prešla je na kurac, krenula je od jaja i stigla do vrha glavića. Prevukla je jezikom preko čitava 22 centimetra. A onda poče ga primati u usta, prvo lagano, pa sve jače i onda mi pokaza da ima duboko grlo.
-Ćelim da me jebeš, želim da me ispuniš tim ljepotanom, reče mi cvileći. Želio sam da budem nježan, da jebem dugo, da je raspamentim, ali i da pokažem moje prednosti u odnosu na prosječne momke jebače.

Odlučili smo se za misionarsku pozu. Raširila se jako, objema rukama je dražila moj kurac i nanijela ga sebi na ulaz. Laganim pokretom glavić je već bio u njoj. Ušao sam trećinom kurca, pa do pola, malo zastao, pa onda skoro do kraja. I tako nekoliko puta. Kad sam se zakucao u njoj ostavio sam ga malo da miruje i jezikom potražio njen jezik. Sandra je savršeno prihvatala moju igru, obuhvatila me snažno rukama i rekla, osjetim te duboko i jako. Tvoj kurac pulsira u meni. Vraćao sam film kako me je Ivanka podučavala, kako da navedem partnerku na orgazam a da se ja ne uzbudim mnogo.

Mijenjao sam uglove uboda, ulazaka u tijesnu Sandrinu pičkicu, a kada sam krenuo odozdo da je bodem ka površini stomaka, rekla je , e toooo, toooo, takooo, baš tuuu, joššš, još. Znao sam da sam uspio, blago sam pojačavao ritam, gledajući svoju stratsvenu jebačicu direktno u oči. Davao sam joj komplimente, kako je uska, vrela, kako me raspamećuje, kako mi se kurac topi od miline. Sandra zajauka od ljepote, podiže karlicu, zagreba me po plećkama i reče , evo Ivek ja svršavam. Svršavala je glasno i jako, opušteno, slobodno, bez uvijanja i sakrivanja emocija.

Čim se smirila nastavio sam nježno da je ljubim i u istom ritmu da ulazim kurcem u nju. Da joj pokažem da i veliki debeli kurčevi mogu biti pitomi i nježni. Sjetio sam se Ivankinog savjeta. Osluškuj kako žena ispod tebe diše, šta govori, kako te grli rukama i tako joj uzvraćaj kurcem. Koliko ona pojačava svoja pomjeranja i riječi uzvrati joj kurcem. I nećeš pogriješiti. Sandra je ispod mene djelovala kao najnježnija jebačica, željna kurca, željna dobrog kurca. Rekla mi je da inače teško dolazi do orgazma.

-Joj majkooo šta je ovo sa mnom. Sa momkom ne mogu u pet večeri da jednom svršim, a sad s tobom evo drugi put. Jebi me jako Ivice, zabijaj ga najjače, želim da osjetim svu snagu njegovu. Slušao sam je i kidao ubodima. Zavrištala je i rekla evvvvooo, iz pičkice joj krenuše sokovi, zakucah ga majstorski i uzvratih joj, da istresem jaja u tebe anđele? -Do zadnje kapi sve u mene! -Drhtali smo i ječali, grčili se kao dvije životinje. Bio je ovo moj najljepši seks u mojoj jebačkoj karijeri, a Sandra mi reče, e o ovome sam sanjala.

Znala sam ja da ti to možeš i da ćeš doći trijumfalno na mjesto neuspjeha. Jebaču moj nedostižni. Ljubio sam Sandru dugo nakon svršavanja, ne vadeći kurac iz njene vlažne i tople pičkice. Topili smo se. Govorio sam joj nanjnježnije i najljepše riječi, kako mi je pružila savršen užitak, kako mi savršeno prija, kako joj tijelo miriše.. . Kurac mi se opet počeo krutiti u njenoj zalivenoj pičkici. Bila je to nova dimenzija, nove okolnosti, novi užitak. Kratko smo se jebali u toj pozi, poželjela je da pokušamo sa strane.

Legla je na desni bok. Desna noga joj je bila opružena, lijevu je preklopila u koljenu, digavši koljeno skoro do svojih grudi. Pičkica mi se savršeno otvorila. Nanio sam ga i manirom iskusnog jebača ušao sve do jaja. Bila je vrela i podmazana, savršenstvo. Svoju lijevu ruku sam provukao ispod njene lijeve savijene noge i došao joj do sisa, desnom sam joj milovao čas guzu, čas pičkicu, dodirivavši mjesto ulaska kurca u nju.
-Jebi me jako Ivice, uhodali smo se kao da smo stalni partneri.

-Ne brini mila, samo uživaj, sad će ti Ivek pokazati čari dobrog seksa. Prisjetio sam se Ivankine priče kako da po licu žene prepoznam da li je zadovoljna, da li uživa dok prima kurac, šta želi.. . Sandrine usne su se razvukle u blagi osmijeh, žmirila je i svakih nekoliko sekund kao da je jače stiskala oči. Disala je malo krupnije, diskrento je jecala, to su bili znakovi da uživa u seksu, da joj moj kurac savršeno odgovara. Čim je otvorila oči i pogledala me znao sam da želi i očekuje priomjenu.

Napravio sam jak trzaj do kraja i zadržao se u njoj tri sekunda. Ponovio sam tu radnju opet.
-E tako, baš tako mi odgovara, reče maznim glasom. Oslonio sam se sa obje ruke na njen lijevi guz, lijevu nogu privila je još više sebi, prstima desne ruke dodirivao sam svoj kurac i njene usmine. Krenuo sam jačim ritmom. Krenuli su i njeni pojačani povici. I stari kauč je sve više zaškripao. Potrajao je taj ritam.
-Joj kako si snažan i izdržljiv.
-Moram, želim da zadovoljim najbolju i najljepšu djevojku na svijetu, polaskah joj.

-Mili ja sam ponovo pred svršavanjem.
-Uživaj mila. Pojaćao sam ubode, zabijao sam joj nokte u guzove, osjetio sam kontrakciju njene pičkice.
-Joj majko jaaa opet, evo eksplodiraće mi pička skroz naskroz, zavapi Sandra.
-Nije to ništa, šta će ti prirediti ova bezobraznik u tebi. Sandra je svršavala jako, grčila se i vrcala kao da sanja nešto opasno. A čim se počela smirivati okrenuo sam je potrbuške. Opkoračio sam je i ušao u nju nježno. Ruke sam joj podvukao pod sise, lizao sam joj vrat.

Ivanka mi je rekla da je ovakva jebačina kao šlag na tortu, da na taj način ženi odaješ punu pažnju i počast.
-Ivek tad žena leži nemoćna, potrbuške, ti dominiraš, opkoračiš je i jebeš otpozadi, diraš joj sise, ljubiš vrat. Žena se tad opusti, topi i svjesna je da je zaslužila to uživanje. Jebao sam tako Sandru dugo, njene skupljene noge su me izluđivale, moj dugi debeli kurac teško se ali sa velikim užitkom probijao kroz stisnutu pičkicu. Sandra najednom okrenu glavu na lijevu stranu, znao sam da želi da je ljubim, jezikom sam joj sa strane našao njen jezik.

-Hvala ti Ivek, ovo mi je ovako prvi put u životu. Želim da te jebem dugo, digo i da zajedno svršimo. A onda mali odmor pa u grad na večeru. Tako je i bilo, Sandra je počela tiho da cvili i svršava, zabijao sam se u nju duboko i nježno.
-Ostani u meni, grči mi se sva utroba, svršavaaaam.
-Evo i ja mila, i ja se topim.
-Blago onoj ženi čiji partner budeš čitav život.
-I muškarcu koji će te ljubiti cijeli život, rekoh. Večerali smo na Baščaršiji, kao dva golupčića i uživali u prelijepim golubovima koji su letjeli oko nas.

Zaspali smo čim smo legli, a bilo je jedan poslije ponoći. Ujutro oko šest probudile su me Sandrine usne, ljubila mi je grudi, a onda je rukom provjerila da li imam erekciju.
-Opet si spreman, spremna sam i ja. Otpočeli smo novi dan. Sexmaher

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija