Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ja, cura i njena prijateljica

Susjeda mi je već postala cura i živimo u istoj zgradi godinama, trideset godina po glavi, ona ex manekenka božanstvenog tijela.

Seks na neobičnim mjestima nam je postao fetiš, upoznali se u liftu na doslovno jebački način.

Sada kako mi je susjeda Ivana cura ona bira gdje ćemo se pojebati a da je javno mjesto. To nam je postalo fetiš.

Danas smo na krovu naše stambene sgrade i polako roštiljamo, žerava nas grije vanka a nekih je 19:00 sati navečer, početak lipnja i skoro je mrak.

Radimo roštilj a čekamo još njenu prijateljicu iz tinejđerskih dana iz manekenske škole koja je taman prekinula sa dečkom i koja će nam se pridružiti za večerom.

Ivana taman mi otkopčava gaće i polako mi puši kurac dok nas vjerojatno bilo tko drugi može gledati sa susjedne stambene zgrade, njoj je to ekstra napeto a bogami i meni. Taman da ću joj svršiti u usta i otvara njena prijateljica Sandra vrata od krova i uhvati nas kako guštamo, svršavam u njena usta i ispuhan od gušta.

Nama pomalo neugodno ali eto, nasmijali smo se dobro a bogami i Sandra koja je taman stigla na roštilj. Ja se uhvatio roštilja, stavljam mariniran svinski vrat na vatru a cure se malo pomakle i porazgovarale o zadnjim događajima iz njihovih života. Meso se ispeklo i preselili smo se kod mene u stan. Stol i stan je lijepo izdekoriran zahvaljujući Ivani koja danas radi kao dizajnerica.

Ugodno društvo sa ukusnim roštiljem počeli smo se polako svi zezati za stolom, malo nas je vino odnijelo i to dobar pelješki plavac domačeg porijekla.

Ivana je htjela nešto novo, htjela je da odradimo seks u troje da malo oraspoložimo i utješimo njenu prijateljicu, to još nismo napravili.
Facijalnim gestama mi pokazuje da idemo u tom smijeru. Sandra koja je trenutno ranjiva od prekida je još ljepša sada izgledajući pomalo rasplakana.

Vino nas je svih pomalo opilo, Ivana šapne nešto Sandri i Sandra me polako počne dirati nogom pod stolom, ja se okrenem Ivani kao da je ona i vidim da se Ivana smije i poćne mi otkopčavati gaće još jednom te večeri i izvadi ga i ona skine svoje gaće i sjedne na moj kurac pred Sandrom. Ivana me ljubi i jebemo se sa publikom tj. Sandra gleda i ne može se suzdržati.

Ja se dignem sa Ivanom zakačenom na mene i prebacimo se na krevet, Sandra za nama. Sandra počne me ljubiti, malo mene malo Ivanu i odjednom se Sandra skida i legne mi ravno na facu sa pičkom okrenutom prema mojim ustima, taman izbrijana pička u obliku smile-a dok ja jeben Ivanu na leđima. Ivana se okrene i zamjeni se sa Sandrom i sada jeben Sandru dok Ivana sjedi na mojoj faci i ljubi Sandru istovremeno. Ja joj ližem pičku kao da nema sutra, počinjem svršavati istovremeno sa Ivanom i Sandrom, i izvadim ga van i svršim po Sandrinim sisama. Ivana liže Sandrine sise dok ja ležim ispuhan u ekstazi.

Zbilja dobro vino kaže Ivana i svi prasnemo u smijeh, nekako nam neugodno pošto je Sandra tu kao da je vino krivo.

Svi pod tuš prvo ja i Ivana pa onda Sandra solo.

Vratimo se za stol i Ivana izvadi desert iz hladnjaka, jedemo tortu Ledeni vjetar.

Jedemo pomalo tortu za stolom.. . tišina.. . sa blagim osmijesima na licima.

Drugo jutro se budimo, u stanu imamo samo jedan krevet i to bračni.
Ja i Ivana se budimo ali još ležimo i grijemo se pošto smo oboje dobro spavali, bez glavobolje od jako dobrog vina. Sandra skokne na krevet kao malo dijete i kaže hvala na svemu. Nekome možda treba duže da dođe k sebi nakon prekida ali ovo joj je svakako pomoglo kaže.

Skuhala nam je kavu i otišli smo je popiti polugoli, ja u boksericama a Ivana samo u tangama gola kao da je još uvijek na revijama.

Zapalili duhan uz kavu i opet neko šaptanje i opet neki pogledi.. . i.. evo nas opet.. . sada još luđe, napale me na trosjed.. . Sadra mi stavi ruke u bokserice i vadi ga van i počne pušiti dok me Ivana ljubi i ja joj sa tangama namještam da je stavim na kurac ali Ivana sve jače i jače ga puši. Maknem Ivanu i opet Sandra meni sa pičkom na licu dok jebem Ivanu na leđima na trosjedu.

Ovaj put nema vina, ovaj put vino nije krivo!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija